Scphelp Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 arkadaşlar elimde 3.0.0c clienti mevcut spheresvr.exe'deki login key ile bunun login keyi farklı ama yinede client ile servera giriş yapabiliyorum bunu nasıl engellerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 gelenek haline gelen loginkey değiştirme olayında değiştirdiğiniz loginkeyler (çok büyük ihtimalle 2.0.3) sizin kullandığınız version olan clienta ait olan lkeyler. yani sphere içinde her clientın loginkeyleri bulunuyor, siz kendi custom clientınızı oluştururken onun keyini değiştirmişsiniz sadece, dolayısıyla 3.0.0c clientın keyleri aynen durduğu için bununla giriş yapabiliyor oyuncular. basit çözüm olarak login functionlarınız içine ekleyeceğiniz bir version stringmatch check ile istediğiniz version dışındaki clientların girişini engelleyebilirsiniz. said: if !(strmatch('','2.0.3)) sendpacket 0d1 01 return 1 endif not: gelenek haline gelmiş disconnecter function yerine, dory'nin sendpacket başlığından logout paketini aldım. bence daha etkili olacaktır :) [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 12 Temmuz 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 oo sendpacket olayına iyi alıştık hocam :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 12 Temmuz 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 beyler benim herşeyim tamam C:Programfiles/ultima online yapıp 2.0.3 e giriyorum kullanıcı adımı şifremi yazıyorum entere basıyorum oyundan atıyor.Sebebini bilen varsa bana söyliyebilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 loginserver=xxx,2593 şeklinde olması lazım login.cfg nin arada nokta, noktalı virgül falan olunca göçüyo client direk virgül olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 xxx yerine ıp nosunumu yazcaz yoksa 127.0.0.0 fln bi şey vardı onumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 127.0.0.1 localhost tur, kendi makinandaysa server bunu yazabilirsin, onun dışındaki userlar için senin, server ip sini yazıcak eg: 62.228.32.12 gibi[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar