Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 interface/glueXML (v1.6.0) lazım bana. Patch i yapmış normal şekilde oyuna girebilen bir arkadaş bu klasörü bi yere upload edebilirse pek makbule geçecek. Login fies corrput please reinstall game hatasının çözümü bu [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 help BWL raidi başlayacak birazdan :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 abi guildindeki iskandinavyalilar yapsin : ), okulda veya evde olsam yaparim da dial upim su an ya : ([signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gluexml kaldirildi diye biliyorum ben? yanlis mi biliyorum o varken oyun o hatayı veriyor kaldirince duzeliyor.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kimsede bulamadım delirecem. bilmiyorum kaldırıldımı kaldırılmadı ama bende o olmadığı için çalışmıyor sanırım. her patch den sonra aynı hatayı veriyor çünkü :S[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kendi kendime buldum ben. http://forums.goha.ru/attachment.php?attachmentid=4540[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar