Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Anladığım kadarıyla tüm serverlar bedava..Forumlardaki arkadaslar ortalama olarak hangi serverda yer alıyor..Kısacası türkler?
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 turkler heryerde abıcım sen canını sıkma.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hehe bunu biliyorum kardeşte..Forum geneli ? Yanı farklı farklı server ısımlerı gozume carpıyorda.
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gozune dogru carpmi$. farkli farkli i$te. ares haricinde sec begen.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ares2 ye basladım yanlıs mı etmısım ?
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Çoğu kişi Myko ya geçiyor.Usko o kadar rağbet görmüyor artık.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Elraen, 13 Temmuz 2005 19:46 tarihinde demiş ki: Ares2 ye basladım yanlıs mı etmısım ? Arkadaşım ares 2 ye başlaman imkansız.Ares serverlerine başladın sen.Ares1,Ares2,Ares3 bu 3 serverdada şu an ki mevcut charınla oynayabilirsin.Server isimleri aynı olduğu sürece aynı server anlamına gelir.Bir anda yoğunluk olmasın diye Aresden 3 tane var.Ares serverlerı içersinde istediğinde takılabilirsin.Yoğunluk olarak sorarsan heryerde Türk var ama geçmiş dönemlerde ki Türklere uygulanan ip range banından dolayı bir çok Türk arkadaşımız hala ares 2 ye girememekte.Bu yüzden ares 1 ve ares 3 de daha çok Türkle karşılaşacağın kesin.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: BuRiAL_TR, 13 Temmuz 2005 19:54 tarihinde demiş ki: said: Elraen, 13 Temmuz 2005 19:46 tarihinde demiş ki: Ares2 ye basladım yanlıs mı etmısım ? Arkadaşım ares 2 ye başlaman imkansız.Ares serverlerine başladın sen.Ares1,Ares2,Ares3 bu 3 serverdada şu an ki mevcut charınla oynayabilirsin.Server isimleri aynı olduğu sürece aynı server anlamına gelir.Bir anda yoğunluk olmasın diye Aresden 3 tane var.Ares serverlerı içersinde istediğinde takılabilirsin.Yoğunluk olarak sorarsan heryerde Türk var ama geçmiş dönemlerde ki Türklere uygulanan ip range banından dolayı bir çok Türk arkadaşımız hala ares 2 ye girememekte.Bu yüzden ares 1 ve ares 3 de daha çok Türkle karşılaşacağın kesin. bazen denk geliyo girebliyoz a2ye ama durmadan dc oluyoruz:( geçende 4 tane boss vardı a2de samma/tk/hq/sq malesef tankımız türk(::Ujİo::)olduğu için kesemedik ....Bu çok kötü bir durum clndaki yunanlılar girebiliyo am biz giremiyoruz....:([signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
Öne çıkan mesajlar