Simofle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Nukem sende carpıtma olayları.Ben konusma tarzından bahsettım.Konusma tarzı su resımdekı ınsanla alakası yok.Wissy de soyledı zaten ıste.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Babasıdır kesin yalnız bole babya can feda:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 [Bu mesaj Simofle tarafından 27 June 2003 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Sam, 27 June 2003 12:48 tarihinde demiş ki: noelbaba işletmecilikle mi meşgulsün?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 e bişi sormuşum ben burada..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Nukem_Verite, 27 June 2003 14:43 tarihinde demiş ki: adam çirkin sayılmazda çokta cazibe fışkırmıyo şimdi doğruya doğru. [hline]"Hepimiz Zenciyiz" You can find me in the club, bottle full of bub, look mami i got the Ex if you into taken drugs, im in there having sex i aint into maken love, so come give me a hug, if u in there gettin rubbed Ehe senin tipini merak ediyorum acaba nasıl bişey lol..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ya ben göremiyorum merak ettim fotoyu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 durduk yere gelip kavga cikarmak icin manyak vs olmaniz gerek. Wissy,diger topiclerdeki garip tavirlarin vs sonucunda dengeli normal bir birey oldugunu farkettim Simofle,uzun suredir seni tanidigim icin ve diger bolumlerdeki mesajlarini inceledigimde seninde dengeli bir birey oldugun ortaya cikti ama bu topicte yaptiklariniz tamamen ters du$uyor ne i$?[hline]Leathas Level 29 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 15 ya$inda cocugun buraya 25 ya$inda(min.) bir resim koyarak "bidi bidi" etmesine sinir olduk ikimizde..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ama adamın tipi harbi noel babaya benziyor biraz[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar