xrex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Baradrun, 24 Haziran 2005 09:52 tarihinde demiş ki: -Holy talent ağırlıklı giden -Protectıon talent agırlıklı giden -Plate armor giyicene üstünde leather veya mail armor parcası olan -Bİr elinde 1h silah ve kalkan olan -Adam gibi 2h silah bulamayan -PvP de öküzce Divine Shield açan -PvP de eli ayağına dolanan (PvP bilgisi pek olmayan) -Bulması gereken Plate armorları (ki bunlar olmassa olmaz plate parçaları) bulamayan paladinleri kesersiniz shaman kardeslerim onun dışındaki paladinleri kesemessiniz. Ancak köpek olur kacarsınız. Bu zamana kadar hiç bir shamana tek 1vs1 de kaybetmedim. Shaman a yenilen paladinde bıraksın paladini gitsin kendine yeni bir karekter açsın onu oynasın. Tam tersini sölicek olan shaman çıkacaktır mutlaka ama bu böle arkadaşım bu oyunda o kadar çok salak paladin warki nerdeyse BL deki paladinlerin yüzde 70 i paladini öküzce kullanıyor. Sizde sanıyosunuz ki aha paladin kestim aha ezik paladin bla bla.. Bu yazıyı neden yazdım biraz gülümsemek için hani kendilerini ilah sanan Shamancıklar yokmu insanı güldürmeye yetiyor. bir gün bulusup duel yapalim ilk yenilgini tattirayim sana birde o köpek deil kurt [signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 24 Haziran 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Druid hakkındaki yanlış bence,druidler ayı olarak veya caster olarak oynamaz. Druidler bir ayı bir caster olur sürekli değişir. Caster olup moonfire,root falan atar. healını falan yapar. Arada bir de Bear olup dmg verir. O totemler de instant büyüyle hemen yok oluyor.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Baradrun, 24 Haziran 2005 09:52 tarihinde demiş ki: -Holy talent ağırlıklı giden -Protectıon talent agırlıklı giden -Plate armor giyicene üstünde leather veya mail armor parcası olan -Bİr elinde 1h silah ve kalkan olan -Adam gibi 2h silah bulamayan -PvP de öküzce Divine Shield açan -PvP de eli ayağına dolanan (PvP bilgisi pek olmayan) -Bulması gereken Plate armorları (ki bunlar olmassa olmaz plate parçaları) bulamayan paladinleri kesersiniz shaman kardeslerim onun dışındaki paladinleri kesemessiniz. Ancak köpek olur kacarsınız. Bu zamana kadar hiç bir shamana tek 1vs1 de kaybetmedim. Shaman a yenilen paladinde bıraksın paladini gitsin kendine yeni bir karekter açsın onu oynasın. Tam tersini sölicek olan shaman çıkacaktır mutlaka ama bu böle arkadaşım bu oyunda o kadar çok salak paladin warki nerdeyse BL deki paladinlerin yüzde 70 i paladini öküzce kullanıyor. Sizde sanıyosunuz ki aha paladin kestim aha ezik paladin bla bla.. Bu yazıyı neden yazdım biraz gülümsemek için hani kendilerini ilah sanan Shamancıklar yokmu insanı güldürmeye yetiyor. Yazdığın yazıyla bizi de güldürdün ya ilahsın =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bu arkadaş bir Shaman'a kesilir ve oyunu bırakır bne size söyleyim.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Baradrun, 24 Haziran 2005 09:52 tarihinde demiş ki: -Holy talent ağırlıklı giden -Protectıon talent agırlıklı giden -Plate armor giyicene üstünde leather veya mail armor parcası olan -Bİr elinde 1h silah ve kalkan olan -Adam gibi 2h silah bulamayan -PvP de öküzce Divine Shield açan -PvP de eli ayağına dolanan (PvP bilgisi pek olmayan) -Bulması gereken Plate armorları (ki bunlar olmassa olmaz plate parçaları) bulamayan paladinleri kesersiniz shaman kardeslerim onun dışındaki paladinleri kesemessiniz. Ancak köpek olur kacarsınız. Bu zamana kadar hiç bir shamana tek 1vs1 de kaybetmedim. Shaman a yenilen paladinde bıraksın paladini gitsin kendine yeni bir karekter açsın onu oynasın. Tam tersini sölicek olan shaman çıkacaktır mutlaka ama bu böle arkadaşım bu oyunda o kadar çok salak paladin warki nerdeyse BL deki paladinlerin yüzde 70 i paladini öküzce kullanıyor. Sizde sanıyosunuz ki aha paladin kestim aha ezik paladin bla bla.. Bu yazıyı neden yazdım biraz gülümsemek için hani kendilerini ilah sanan Shamancıklar yokmu insanı güldürmeye yetiyor. puhahahahehhuheuehe yerlere yattım gülmekten. pvp de alliance ın yüksek rank li paladini (sanırım lituenant commander dı) maymun ettim pvp talentlerim olmadan.neden bahsediyorsun sen ya.o dediğin kaçma sahnesini tüm paladinler yapıyor kime anlatıyosun. edit:en yüksek demişim abartmışım sadece yüksek olcak :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 24 Haziran 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 en az zorlayan priest oynamayı bilmiyomuş ya heralde :) ona bakarsan 47 iken 51 shaman in beni kesmesi 1 dakikaya yakın sürmüstü manasi bitti warrior kankasi geldi öldüm.. Priest oynayan eger oynamayi beceriyosa ve düzgün vermisse talentleri kan ağlatır herkese (UD Rogue hariç) Ha bide warlock en güclü pvp classlarından biri demiş biri bence yok oyle bişey şu ana kadar hiçbi warlock kesemedi abarti high lvl olmadii sürece Un Goro da 56 warlock girdi ben 50 idim manalarımız bitti ben öldüm oda SWP den öldü.. Yani olay tamamen oynayana bakıyo yani her chr güzel :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 warlock group pvp de iyi sayılır.çakıyo dotları arada çok kill alıyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bence 1v1 pvp de, (iki tarafında noob olmaması ve itemalrı dügün olması şartıyla) sahaman vs priest: (ne olursa olsun) priestin şansı bilem yok.(purge saolsun) shaman vs paladin: Kim daha şanslıysa o alır. Niye diyecekseniz ne shaman ın windfury si her sallayışa geliyor ne de palanın seal of command i (retro olmayan palanın işi zor dmg veremez) paladinimle kaç defa combatta arka arkaya 4 savuruşta seal of command gelmedi ki 3.30 luk silahımla 13.2sn eder bu. arada cleanse ve bof attığımı da hesap edersek 15sn de anca 900-1000 dmg koyabiliyom. ama seal of command vurursa ve de her hangi bir dmg critlerse karşı tarafın olayı bitiyor. (buda şansa kalmış bir şey) sahaman ın windfury si de aynı. gelirse iyi dmg koyar gelmezse büyü ile dmg koyar ama manasını büyüye harcamış olur. Ki paladini garanti alcam diye bir kaide yok. hiç bir shaman da çıkıp bana earthbind, frostshock felan demesin iyi bir pala bu numaraları yemez... sonuç bence tamamen şansa bağlı yani kimin abilitysi daha önce çalışacak ve kim crit koyacak. tabi en sonda şöle bir sorun var sahaman paladan kaçabilir sıkışınca ama pala shamandan kaçamaz (holly bubble + heartstone saymıyorum :D ) lütfen çıkıpta ben her pvp mi kazanırım herkezi ezerim tarzı açıklamalar yapmayın.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> [Bu mesaj Jaan tarafından 24 Haziran 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 iyide shaman sende soc mi birakir.purge lar sürekli.sende windfury ye karsi bisey yapamadigin icin.melee olarak da shamanlar paladinleri damage de gecerler.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Jaan, 24 Haziran 2005 14:32 tarihinde demiş ki: bence 1v1 pvp de, (iki tarafında noob olmaması ve itemalrı dügün olması şartıyla) sahaman vs priest: (ne olursa olsun) priestin şansı bilem yok.(purge saolsun) lütfen çıkıpta ben her pvp mi kazanırım herkezi ezerim tarzı açıklamalar yapmayın. iyide neden priesti shieldi gidince ölür olarak düsünüyosunuz ben onu anlamiyorum :) neyse yahu :) herkes iyi oynuo işte :) egleniyomuyuz önemli olan o :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Jaan, 24 Haziran 2005 14:32 tarihinde demiş ki: bence 1v1 pvp de, (iki tarafında noob olmaması ve itemalrı dügün olması şartıyla) sahaman vs priest: (ne olursa olsun) priestin şansı bilem yok.(purge saolsun) shaman vs paladin: Kim daha şanslıysa o alır. Niye diyecekseniz ne shaman ın windfury si her sallayışa geliyor ne de palanın seal of command i (retro olmayan palanın işi zor dmg veremez) paladinimle kaç defa combatta arka arkaya 4 savuruşta seal of command gelmedi ki 3.30 luk silahımla 13.2sn eder bu. arada cleanse ve bof attığımı da hesap edersek 15sn de anca 900-1000 dmg koyabiliyom. ama seal of command vurursa ve de her hangi bir dmg critlerse karşı tarafın olayı bitiyor. (buda şansa kalmış bir şey) sahaman ın windfury si de aynı. gelirse iyi dmg koyar gelmezse büyü ile dmg koyar ama manasını büyüye harcamış olur. Ki paladini garanti alcam diye bir kaide yok. hiç bir shaman da çıkıp bana earthbind, frostshock felan demesin iyi bir pala bu numaraları yemez... sonuç bence tamamen şansa bağlı yani kimin abilitysi daha önce çalışacak ve kim crit koyacak. tabi en sonda şöle bir sorun var sahaman paladan kaçabilir sıkışınca ama pala shamandan kaçamaz (holly bubble + heartstone saymıyorum :D ) lütfen çıkıpta ben her pvp mi kazanırım herkezi ezerim tarzı açıklamalar yapmayın. bende zaten ilk yazdığımda shaman benden ilk crit i yediğinde form değiştirip kaçıyor demiştim hatta %70 i kaçıyor dedim hepsini kesiyorum demedim :) ama çok zor kesilirim diyebiliyorum. şans faktörü çok büyük %18 civari crit şansım var.[signature][hline]SEVEN 60 lvl Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ama %70 i kaçiyor da dedim ben :)[signature][hline]SEVEN 60 lvl Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet pala da engineering varsa kaçırtmaz. ama bir class ın pvp sinin bir proffession a bağlı olması çok kötü birşey... Soc yi purgeleme olayına gelince işini bilen hiç bir paladin soc rank1 den fazlasını kullanmaz çünkü anlamı yok. dolayısıyla harcadığı mana çok düşük ve insta cast. Sahaman her Soc u purge lerse (ki purge purge nereye kadar) çok komedi bir savaş olur. priest in shaman ı alamaması konusu ise çoğunlukla sahamanlar kazanıyor. Nedenlerine gelince 1. purge (priest de buf muff bırakmıyor) 2. earthshock (yanlış bilmiyorsam büyünün cast ini durduran büyü buydu di mi?) 3. dispellenemeyen windfury :D 4. bir de adını bilmediğim bir totem var diktikten sonra sahaman a atılan ilk büyüyü bu alıyor. (fear çöpe gidiyor) bir tek olay sanırım shaman dotları kaldıramıyor. Ama shaman ile combat hiç o kadar uzun sürmez bence :D paladin ile shadowpriest e bulaşmam mesela cidden tüketiyorlar. Yenmem için çook şanslı olup tek vuruşta shield ini kırmam gerekiyor. Shield ini kırdıktan sonra da ilk vuruşta gene soc in vurup burst dmg koyup priest i kendisini heallemeye zorlamam lazım. Tabi normal şartlarda bu olay olmuyor çoğunlukla. priest beni tüketiyor tek kelimeye :D ama shaman geliyor basıyor 2xpurge 1 frostshock 1 earthbind totem 1 de şu ilk büyüy alan totem sonra kafa göz dalıyor. windfury gelmese bile garibim priest haşin balta darbeleri yüzünden 8 parça oluyor :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ayy lavv purçç[signature][hline]www.wowturk.com Türkiyenin ilk Official wow fan sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Valla ben sıkılmam purgelemekten. Soc mu çekio inadına purge blessing mi purge :P. Mananın hepsini purge e yatırcan abi 40 40 =) Spellalert sayesinde fake heal da yemiyorum mis :P. Yesem bile stompum var paşalar gibi hehe.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 paladinin bir sorunu var . olduremiyor ama olmuyorda . arkadas beni deli ediyor .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben kendi classım adına konuşayım en iyisi priest vs shamanda bencede shaman daha avantajlı ama illa shaman %100 alır diye bişey yok.genelde shamanalrla 1v1 kalmışsam yarısında ben alırım diger yarısındada 2 tarafında manası biter melee sayesinde keser shaman.ha bide şu var bazen shocklar critler 1200 damage falan koyar windufurry vs yapar direk yerdeyim zaten.earth shock sagolsun heal olamam.bi tane spam fireball atan totemleri var cast time uzatır(focused casting buna karsı etkili olabilir).daha bisürü gıcık özellikleri var shamanların say say bitmiyo en iyisi susayım ben :) edit:grounding totem ve purge söylememişim dedim ya o kadar cok şey varki karşıyo birbirine :P [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 25 Haziran 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: huun, 25 Haziran 2005 01:19 tarihinde demiş ki: paladinin bir sorunu var . olduremiyor ama olmuyorda . arkadas beni deli ediyor . yok bu gün benden bi level dusuk paladin beni tokatladi ya ilginc geldi[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya ben shamn ama sonuçta shamn allah değil her classın kendine göre karşısındakine yönelik bi spelli var bence hepsi eşit[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: atahan, 25 Haziran 2005 05:08 tarihinde demiş ki: ya ben shamn ama sonuçta shamn allah değil Neferi diyebilirmiyiz? :D[signature][hline]BattalGazi LvL 59 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder [ quote ]Sohto, 24 Haziran 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Acaba oynadığın serverı öğrenebilirmiym ? Eğer Slyvanas serverında oynuyorsan herşeyımı ortaya koyarımki karşımda apışıp kalırsın . Bu kadar iddialı konuşuyorum..[ /quote ] [ quote ]xrex, 24 Haziran 2005 12:34 tarihinde demiş ki: bir gün bulusup duel yapalim ilk yenilgini tattirayim sana birde o köpek deil kurt [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar