asit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 iki tokatla kendı gelsin hayvanlar.nedır bu guvercınlrden cektığımız. iyice yuzsuz arsız oldular. sevmıyorum guvercınlerı. bölee üstüne bascak kadar yakınlaşana kadar uçmazlar. kendılerını bir nevı tavuk zanedip sürekli kendılerını beslememızı beklerler, bide artıst artıts yakından uçar herkesi tırstırırlar. fark ettımkı sevmıyorum guvercın ben, duyuncada bir deli oluyorum.. bir tel ağ gerin balkona , bide belirli zamanlarda elektrik. nı hahaha.. ve bu konutu pati-pet bölümüne sakın almayın yanı, çok sadist fikirler çıkar daha.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 orc'a bi danış bakalım[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya kargaları uzaklaştırmak için..Şahin sesi veriyolar hoperlörden hepsi kaçıyo bidaha da zor geliyo..güvercinin korktuğu bi haywan varsa..ki bence yine kartal şahin falandır..sesini bi duyur telefondan falan..kaçmazsa pm at kolay gelsin[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 patipet başta evcil hayvanlar olmak üzere sorun ve sorularınız için açıldı. neden oraya açılmadı veya taşınmadı bilmiyorum :) neyse güvercinler alıştıkları yerleri kolay kolay terketmezler. ilk olarak onların yuvasını yıkman veya bozman kötü olabilir. hani halk arasında bir deyiş vardır; "yuva yıkanın yuvası yıkılır" gibisinden. ankara'da pek çok yerde güvercin var. bizim balkonada geliyorlar. bence oradan uzaklaştırmak istiyorsan yemek verme veya veren komşu,tanıdıklara rahatsız olduğunu ve onlarında vermemesi gerektiğini söyle. yuva için ise hiçbirşey yapma. yok ben dayanamıyorum bunlara diyorsan üst kata gidip dağıt.. ne diyelim..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
edi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 çeşitli çözüm yolları var: 1) balkonun muhtelif yerlerine çok hışırdayan poşetler asmak 2) balkonun muhtelif yerlerine büyük fırıldaklar koymak 2. si daha estetik bir çözüm tabi ama 1. si ile yararlılık açısından aynı. Kuşların sizin balkona gelme alışkanlığı geçince sen de kaldırırsın torbaları fırıldakları. Ama yuvalarını bozma sakın, özellikle içinde yumurta varsa, çünkü anne güvercin başka koku karıştığı için yumurtasını ayırt edemiyor ve bu doğacak yavru güvercin için kesin ölüm demek. Diğer bir nokta: balkonunuzda çiçek bulundurmamaya çalışın bir süre (çiçekler onlar için mama demek). Özellikle diplerinde su olan saksılara geliyo bunlar su içmek için. Son olarak da, balkonda sıkça bulunun, ne bileyim yemek falan yiyin, sizden rahatsız olup gelmemeye başlarlar.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion.
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: kingpin, 12 Temmuz 2005 14:11 tarihinde demiş ki: daha pratik bi çözüm lazım böle belirli bi frekans ta çıkan ses tonu bunları rahatsız etmiyor mu acaba konumuz güvercin,venom değil.[signature][hline]Aslında..
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Valla ben her geldiklerini gördüğümde korkutup kaçırmaya çaışıyorum.İşe yaradı mı,hayır yaramadı:)Şu poşeti işini bir denemeliyim[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bak şöyle bişeyde yapabilirsin.Onları önce besle.İyice besle.Yeterince beslendiklerinde mangal yap balkonda.Yanınada rakı aç.Ohh.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 güvercin eti yenmezki[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yiyenler var.Avlıyolar hatta saçmayla.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Alır satarsın taklacı güvercin diye.[signature][hline]g3nk.
Öne çıkan mesajlar