Sie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Su an Lvl 58 Rogue'um. Talentlarin 21/2/28. Simdi kararsiz kaldigim konu. Main Hand e dagger/sword konusu. Ambush/BS vurmayi seviyorum. Surekli ins Poi kullanip hizli silahla prcolamak da hosuma gitmio degil yane. Sizce ne yapmaliyim.i Barman's Shankeri arkadasimla doulayabilirim. Ama dusundugun silah Heartseeker off hande de bi sowrd cakar bitiririm diorum. Amaaaaaaaa bide ölümüne Dal'Rend's Sacred Charge la Dal'Rend's tribal Guardian a kasabilirim. Onerileriniz , Yorumlariniz lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 fel alıyosun off a main a barmenden bi shanker istiyosun. ambush backstab show comes on =P[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Eternal, 12 Temmuz 2005 19:27 tarihinde demiş ki: fel alıyosun off a main a barmenden bi shanker istiyosun. ambush backstab show comes on =P eheh demirbaşlar :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Eternal, 12 Temmuz 2005 19:27 tarihinde demiş ki: fel alıyosun off a main a barmenden bi shanker istiyosun. ambush backstab show comes on =P Ya Heartseeker'in DPs si 41.5 mi ne oda dagger onu alsam daha ii deilmi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 maine perditions blade off a da gutgore ripper al alabilirsen tabii[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eet fel zaten yolda bulunuyo. kullanmayani dovuyorlar.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Dogbert, 12 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki: maine perditions blade off a da gutgore ripper al alabilirsen tabii Daha mantikli ve yardimci cvplar alirsam sevinicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 barmen al bi tane eline ii sinister vuruyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Maine barman yada The Lobotomizer al Off hande scarlet kris ya da dal rend olabilir veya hearthsekker tabi ki[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bu konu dagger mı iyi Sword mü iyi rogue için e dönecek bence ;) Dagger olarak Bonescraper off hande Barman main hande alırsın. Tabii Barman shanker yüksek AP lerde kendini gösterir. Eğer AP mi pek yüksek tutamam diyorsan (en az 700) AV repu dan gelen dagger ı kullanabilirsin. MC yapabiliyorum/yapacağım dersen. Major Domo Chestinden düşen Dagger u Off hande Garr dan düşen dagger ı main hande alırsın. 1.1-1.3 k arasında vuruyorum ben Backstab ile Cloth giyenlere (680 Ap var). Gerçekten WG gibi mekanlarda Dagger ile daha rahat ediyorsun. Sword olarak Assasination Blade kullanıyorum şu an. SS critlerim Cloth giyenlere 600-650 Civarı vuruyor. Rend ile 700 lere çıkar sanırım bu DMG ler. Demem odur ki eğer "Ben Base critimi % 30 yapacağım/yapabilirim" diyorsan sword oynamak çok güzel. Ama " Ben Burst Dmg veriyim bi kerede. İşimide şansa bırakmak istemiyorum daha çok crit şansı var dagger abilitylerinde" diyorsan dagger oyna. Ben iki tür weaponu da kullanıyorum şu anda. İkiside kullanıldığı ortama göre üstünlük sağlıyor bana göre.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 12 Temmuz 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Level 59 Rogue ile Assasination blade main handde olmak üzere ss critlerim 400 civarı.Senin nasıl 600 civarı ? Anlatırsan sevinirim[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Talent buildine göre zaten imp gouge ve imp bacstab almamışsın setup gidiceksin gibi gorunuyo o yuzden bs calışmak bence gereksiz olur o builde göre ben olsam sword alırdım ve ss le işi bitirmeye çalışlırdım casterlarda belki biraz zorlanabilirsin ama melee classlara karsi sansin hayli yüksek o buildle sword kullanırsan Yanlız şu var sword yapacaksan crit şansı senin için çok daha önemli oluyo herşeyden kısıp artırabildiğin kadar agility artırmaya ve crit chance inc itemlar bulmaya çalış imp bs ambush ile crit şansın 3-5 ileri geri oynasa çok farketmez ama ss gidiceksin her 1 puan bile çok değerli [Bu mesaj Sethlor tarafından 12 Temmuz 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Fefe, 12 Temmuz 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Level 59 Rogue ile Assasination blade main handde olmak üzere ss critlerim 400 civarı.Senin nasıl 600 civarı ? Anlatırsan sevinirim Baya normal critliyo işte. 21/7/23 talent le. Sanırım ( 59 olduğun için öyle tahmin ediyorum) Itemlerin pek agi/str/AP vermiyor. Yoksa sende vurursun.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Malibu, 12 Temmuz 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Sword olarak Assasination Blade kullanıyorum şu an. SS critlerim Cloth giyenlere 600-650 Civarı vuruyor. Rend ile 700 lere çıkar sanırım bu DMG ler. hicbir anormallik yok bunda... bende thrash olmasina ragmen 500-600 arasi ss spamliyorum..malibunun soledigi gibi Itemlerin pek agi/str/AP vermiyor olabilir..[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Ucandaire - Night Elf - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bu arada http://www.geekboys.org/wow/damage.php? Linkinden Silahların vereceği DMG leri görebilirsin(iniz) Hemde kendi AP nizi falan yazarak. Kullanışlı bir site. Edit: Link verme özürlü malibu [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 13 Temmuz 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 malibucum bunun paladin icin versiyonu var mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Skullforge Reaver 713 559 310 243 böle bişiler demiş ama ben pek katılmıorum yaw calculate filan da yaptım ben 829 ss vurduğum oldu bu swordla sanki biras hatalar var gibi[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 armor factor u 0 yapmışsındır veya abartı bi AP yazmışsındır. armor faktör leather için ( yani leather giyen birine vuracağınız dmg i hesaplamak için) %23-24 @ jony Hayır paladinle işim olmaz ama aranırsa bulunabilir :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar