Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 deniyen oldumu reklamını gördüm ne özelliği var her firma yazla birlikte yeni bişey çıkartıo neymiş o sınırlı sayıda pepsi blue fruko buz[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 acı nanedir büyük ihtimalle[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 aşırı serinletici bir hava veriyor insanın agzında, dili yakmıyor, eziyet cekmiyorsun, nefesin bir extra ferahlasıyor.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yaz geldi hersey sogudu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 deniyim bi yarın.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 amma tüketici millet bu pati milleti yaw...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Reklamdaki şarki cok hoşta tadını bilemem[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 iğrenç ot gibi sakız ama diyim uzak durun bugün çiğnedim gereksiz boş. İlk başta yakmıyor bile sadece nanesi bol o kadar gerisi ot gibi kalıyor.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ne olcaktı ki alt tarafı sakız :) ona bakarsan hiçbirşey doğal değilki artık yediğimiz herşey otumsu böyle tat yk[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 falım çigne ya[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 denemedim vivident'se denemek lazım.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
asit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ferahlatıcı !. bide diğer sakızlar gibi hemen geçmiyor. kesınlıkle çok daha uzun süreli etkisi var. bide şekli güzel, gözun doyuyor : P bide yenısı çıkmış portakallı -naneli oda güselmiş duydum.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben denedim. biraz daha ferahlatıcı bir tad bırakıyor. ama kutusu ve kendisi güzel görünüyor. sakız büyüklük olarak hayvan gibi birşey, ama çiğnedikçe küçülüyor. deneyin, güzel..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Zerokull, 12 Temmuz 2005 23:47 tarihinde demiş ki: iğrenç ot gibi sakız ama diyim uzak durun bugün çiğnedim gereksiz boş. İlk başta yakmıyor bile sadece nanesi bol o kadar gerisi ot gibi kalıyor. Hayatını değiştirmesini mi bekliyordun ?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sınırlı sayıdadır kesin ehe[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yok artık sakızında sınırlısını mı yapcn.. o ticaret çok satılsın die dio..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ice modası patlak verdi , herşeyi bitmeden denemek lazım :9[signature][hline]peace!
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hava sıcak o yüzden[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
555 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 naneli bi sakızın ice laşmış hali nası oluyor ki[signature][hline]la petite ezique
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu o klimalı reklam ise süper olmuş reklamada, müziğinede bayıldım[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bide pepsi blue çıkmıştı mavi renkte kola.Tadı farklı değil dimi onun.Adamlar iice yapay olduğunu belli etmek için yapmışlar irenç ıyyk[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Öne çıkan mesajlar