Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vivident İce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deniyen oldumu reklamını gördüm ne özelliği var her firma yazla birlikte yeni bişey çıkartıo neymiş o sınırlı sayıda

pepsi blue

fruko buz[signature][hline]The Rushing
Basketbol Yazarı
Mesaj tarihi:
aşırı serinletici bir hava veriyor insanın agzında, dili yakmıyor, eziyet cekmiyorsun, nefesin bir extra ferahlasıyor.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Reklamdaki şarki cok hoşta tadını bilemem[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür
Mesaj tarihi:
iğrenç ot gibi sakız ama diyim uzak durun bugün çiğnedim gereksiz boş.
İlk başta yakmıyor bile sadece nanesi bol o kadar gerisi ot gibi kalıyor.[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Mesaj tarihi:
ne olcaktı ki alt tarafı sakız :)
ona bakarsan hiçbirşey doğal değilki artık yediğimiz herşey otumsu böyle tat yk[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
ferahlatıcı !. bide diğer sakızlar gibi hemen geçmiyor. kesınlıkle çok daha uzun süreli etkisi var. bide şekli güzel, gözun doyuyor : P bide yenısı çıkmış portakallı -naneli oda güselmiş duydum.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ben denedim. biraz daha ferahlatıcı bir tad bırakıyor. ama kutusu ve kendisi güzel görünüyor. sakız büyüklük olarak hayvan gibi birşey, ama çiğnedikçe küçülüyor. deneyin, güzel..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
said:
Zerokull, 12 Temmuz 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
iğrenç ot gibi sakız ama diyim uzak durun bugün çiğnedim gereksiz boş.
İlk başta yakmıyor bile sadece nanesi bol o kadar gerisi ot gibi kalıyor.

Hayatını değiştirmesini mi bekliyordun ?
Mesaj tarihi:
yok artık sakızında sınırlısını mı yapcn..
o ticaret çok satılsın die dio..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Bu o klimalı reklam ise süper olmuş reklamada, müziğinede bayıldım[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Bide pepsi blue çıkmıştı mavi renkte kola.Tadı farklı değil dimi onun.Adamlar iice yapay olduğunu belli etmek için yapmışlar irenç ıyyk[signature][hline]O==[=============- -============]==O
  • Yeni Oluştur...