thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gratz hoca, ama o kafandaki turban yakismamis. olabilir muhafazakar bir paladinsindir fakat ters boyle isler o zamanlara gore. :p[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 o türban lvl 26'de giyilen glimmering mail coif, bu jandarma şapkası.. :-p neyse chest'i dördüncü görüşümde alabildim ama daha sadece bir kere omuzluk çıktığını gördüm. güya chest'in drop rate'i daha düşük. daha da komiği 3-4 tane filan elements omuzluğu gördüm, 2 kere de elements eldiven.. :-) şaman arkadaşlar eldivenlerini ubrs'de 10 dk'de ulaşılan emberfury'den alırken bizimki taa BRd emperor'da ya, blizz'i tekrar kutlamak istiyorum.. hadi gene iyisiniz.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 allah sabir versin o zaman, BRD den nefret ediyorum ya[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 brd iyi hos da o emperor'in odasindaki cuceler pislik ya. oldur oldur bitmiyorlar eh yani. scholo ve strat'e el atarken blizz orayi da kurcalasaymis biraz ucundan.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior
Öne çıkan mesajlar