thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gratz hoca, ama o kafandaki turban yakismamis. olabilir muhafazakar bir paladinsindir fakat ters boyle isler o zamanlara gore. :p[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 o türban lvl 26'de giyilen glimmering mail coif, bu jandarma şapkası.. :-p neyse chest'i dördüncü görüşümde alabildim ama daha sadece bir kere omuzluk çıktığını gördüm. güya chest'in drop rate'i daha düşük. daha da komiği 3-4 tane filan elements omuzluğu gördüm, 2 kere de elements eldiven.. :-) şaman arkadaşlar eldivenlerini ubrs'de 10 dk'de ulaşılan emberfury'den alırken bizimki taa BRd emperor'da ya, blizz'i tekrar kutlamak istiyorum.. hadi gene iyisiniz.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 allah sabir versin o zaman, BRD den nefret ediyorum ya[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 brd iyi hos da o emperor'in odasindaki cuceler pislik ya. oldur oldur bitmiyorlar eh yani. scholo ve strat'e el atarken blizz orayi da kurcalasaymis biraz ucundan.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar