Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 İçmeyin sigara ufacık yaşınızda İçecekseniz bile zippo almayın Yazık değil midir ailenin kazandığı paralara ? Yok olmuyor çocuklar yapmayın. ps : şimdi soran olursa, kaç yaşındasın falan diye söylüyorum, 19'uma gireceğim kasımda, ancak sigarayla (aynı tinerciler gibi) orta 2'de tanışıp, sadece odamda içmişimdir 3 sene kadar.Çoğu kişinin bilmesi için sona bıraktığı aile, ilk bildi benim içtiğimi. İçmeyin, luzum yok, boşuna para harcıyorsun hem.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yada için geberin, sigara ucuzlasın, salak mıyım neyim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Alexi ölsün die beklioruz ( allah korusun ) cigerlerini ( tabi hala kaldilarsa ) forma koyucaz ( sigara icen genclere ibret olsun die ) ; icmeyin yav sunu bakin gunde bi paket icen senede 1.5 milyar kaybedio ( nerden cikti bu parantez geyiim ? )[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ehehe bugun doğum günüm bi tane daha orjinal zippo gelme ihtimali var.. :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Alexi_Septimus narin :D çok sevdiğim biri almıştı bir gün il zippomu sonra o zippo yine çok sevdiğim biri tarafından -6 derecede insanı ısıtıcak bir öpücükle hacılandı. şuan düz siyah zippo kullanıyorum sol üsstte yan yazılmış zippo yazanlardan..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Parmakta yakarım malazlarımı olmadı yanağımda silkelerim elimi bi şöyle yaktıktan sonra Ey zippocular kendinize gelin Gavur malıdır töbe edin [rofl] atın o kimyasalları da bi dene de bize yakın[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ey ulen tiryaki içtin iki paket bitti zippo çakmak senin neyine ne kral memlekettir papua-yeni gine[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 güzel dedin .[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Aah ah lise günlerindeki atışmalarımız aklıma geldi. Hemen dokundurayım ben de... Çakmak çakmak diye çok dövünürsün Bir Zippo bulsan ne övünürsün Cafein der ki hayat kısa, ölüm ani İçme şu zıkkımı erken ölürsün Zipposu olanın karizma vurur tavana Tokaiyle yakılmış sigara pek yavan ha Malbuş mudur Camel mıdır derken Çıtank sesi geldi mi yaklaşılmaz havana[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 o XII yılını gösterir 1996 demek o[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 5 tane zippom var mutluyum hastasıyım[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 0_o[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Boojack, 12 Temmuz 2005 15:33 tarihinde demiş ki: 5 tane zippom var mutluyum hastasıyım Bende bir tane orjinal var,beş tane olsa yerim kafayı.[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ve daha çoğu olması için çalışıorum yemiyorum briktiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Dorsia, 12 Temmuz 2005 04:53 tarihinde demiş ki: http://www.younameit.com/20303.html Ahanda iste bundan vardi... KAyiklara gemilere teknelere, kisacasi denize ve okyanusa bayildigim icin bunu secmistim... :( Kaybettim, bir daha da zor bulurum... Arayacagim ama metrocityde var git al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Boojack, 12 Temmuz 2005 17:27 tarihinde demiş ki: said: Dorsia, 12 Temmuz 2005 04:53 tarihinde demiş ki: http://www.younameit.com/20303.html Ahanda iste bundan vardi... KAyiklara gemilere teknelere, kisacasi denize ve okyanusa bayildigim icin bunu secmistim... :( Kaybettim, bir daha da zor bulurum... Arayacagim ama metrocityde var git al. BUnun kullanımı okadar güzel değil... edit: Simsiyah üstüne metal bi plaka onun üstündede yeşil bi yılan işlemeli. Zippo Rulzz.. kilk! bu ses ve sigaranın hafiften tadını değiştirmesi çok hoş. E tabi 3-5 harakette yapabiliyorum o yüzdende çekici. [signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." [Bu mesaj SteelBB tarafından 12 Temmuz 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Zippo Rulzz.. kilk! bu ses ve sigaranın hafiften tadını değiştirmesi çok hoş. E tabi 3-5 harakette yapabiliyorum o yüzdende çekici. Aha, bir dayaklık daha geldi.... Zippo'nun zaten kendinden olan karizmasını şu hareketler çizmeyin kardeşim, yeterin ama :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Cafein, 12 Temmuz 2005 17:38 tarihinde demiş ki: said: Zippo Rulzz.. kilk! bu ses ve sigaranın hafiften tadını değiştirmesi çok hoş. E tabi 3-5 harakette yapabiliyorum o yüzdende çekici. Aha, bir dayaklık daha geldi.... Zippo'nun zaten kendinden olan karizmasını şu hareketler çizmeyin kardeşim, yeterin ama :) elimdeki o kadar karizmatik değil başka yollarla arttırmaya çalışıyorum ;)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 arkadasimda 2 tane dupont var biri altin babasindan yadigar biride yeni almis cok pahali bir fiyata bence zippo derim dupont cok pahali ha mesela dupontun ucuzlarida var (bkz: x-tend) super hastasiyim ama oda 160 euro mu ne o_O[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 dupont x-tend ızgara çakmak mıdır? ist'te nerde vardir? Fiyati ortalama ne kadardir?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 13 Temmuz 2005 07:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Zipponun altındaki kodlardan hangi yıl yapıldğını öğreniyormuşuz :) Zippo yılı Bendeki 97 yılı Zipposu çıktı mesela A XIII[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sigara çok leş ve pisliktir içenlerin hepsi zencidir altına kaçırırken tommy don giyenler zippo alıp sigara içenlerdir sen sen ol içme sigara ilerde olursun iktidarsızbir mumya gelir geçer zaman sorunlarla aklına gelen tek çözüm sigaraysa resim çiz şarkı söyle çal oyna alma azına o zıkkımı günde 5 posta su anda tam burada uzun uzun soluklan bir anla cebindeki sigarayı çöpe salla koyver gitsin canı çıkasıca send me your zippo pls to sakarya ya ya ..[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Dün bir tane daha Zippo geldi Alexi ninkinden Siyah üstüne doku kaplamalı süper.. 2 Tane orkinal zippom oldu[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kargo adresi veriyorum ömer...bekliyorum birkaç güne=) sigara kullansaydım zippom olurdu, kullanmıyorum kullanmadığım i,çin de verilen o kadar parayı saçma buluyorum(kullansaydım böyle demezdim ama...)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: DynamicK, 13 Temmuz 2005 10:46 tarihinde demiş ki: sigara çok leş ve pisliktir içenlerin hepsi zencidir altına kaçırırken tommy don giyenler zippo alıp sigara içenlerdir sen sen ol içme sigara ilerde olursun iktidarsızbir mumya gelir geçer zaman sorunlarla aklına gelen tek çözüm sigaraysa resim çiz şarkı söyle çal oyna alma azına o zıkkımı günde 5 posta su anda tam burada uzun uzun soluklan bir anla cebindeki sigarayı çöpe salla koyver gitsin canı çıkasıca send me your zippo pls to sakarya ya ya .. oha alexiyle trend yaptik yalniz :D[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar