Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal Zipposu olan arkadaşlar varmı aramızda..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla boynerden 3 milyara hmm gider telefon alirim laptop falan da satiyolardi pda falan alirim en kotu full telefon alir satarim bap. d&r hediye cekleriyle zippo alcaktim dedim salla.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
hediye gelmişti sanırım geçen sene babama.ama sigara içen olmadığı için bizde bi yerde tozlanıyo halinden memnun bi şekilde.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 11 Temmuz 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
Ayrıca zippo'nun pek bir espirisi yok.
Dupont'un espirisi var.
Ben tavsiye etmiyorum almanızı ama.

dats it. ben tavsiye ediyorum ama. bedavaya alırsanız özellikle iyi olur.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Mesaj tarihi:
said:
Dupont'un espirisi var.

Bende 3 tane dupond vardı 1 tanesi kayıp 2 si duruyor..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:

zippo ayrı bi olay çok kez kaybettim.
zippoda beni çeken 2 olay var
1. o açılış sesi. sırf o ses için 1 2 saat ayar yaptıgım oluyor.
2. o gaz kokusu ahh ahh :)

pek okumadım konuyu ama bikaç arkadaş dupont'dan bahsetmiş.
bence dupont 30 yaş üstü hem konsept hemde fiyat olarak, ama onun da sesi bi başkadır.

Benim ufaklıkda bu :)
[signature][hline]

Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 11 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
sigara içiyor olsam %100 zippom olurdu
[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
Bana göre eskiden karizmasi vardı ama artik her türlü çakalin ve artizz in elinde olduu için bi manası yok.

Ha güzel bişey o ayrı ama bizimkilerin kullanım amacı APAYRI[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve...
Mesaj tarihi:
said:
Dupont'un espirisi var.

zipponun açılış sesi bitiroyor diyorsanız dupontu açın bi iki kere
altın var 1 tane elimi bile sürmüyorum dede yadigarı 600-700 euro civarında bi fiyatı varmış
not: zaten sigarada içmiyorum [signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar

[Bu mesaj ozkolous tarafından 11 Temmuz 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Durlag, 11 Temmuz 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
Bana göre eskiden karizmasi vardı ama artik her türlü çakalin ve artizz in elinde olduu için bi manası yok.

Ha güzel bişey o ayrı ama bizimkilerin kullanım amacı APAYRI

arkadaşıma sonona kadar katılıyorum :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:

Zipponun gazını çekmek istesem gider ayrıca alırım. Son derece ucuz bir şey. Ama sigara içmeyen bir insan olarak zaman zaman puro, sigara yakacak olduğumda o gazı da içime çekmek hiç hoş bir tad bırakmıyor bende. Çok sağlam kibrit taşıyıcısıyımdır! Ayrıca çok güzel de oynarım kibritle, düzenekler kurarım

Kibrit forever

[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]

Mesaj tarihi:
babamda ilk yapılan zipponun imitasyonu mudur neyidir ondan var o çok güzel geliyo bana. köşeleri sivri ve biraz daha uzun. zippoyu pek kullanmıyorum ama zamanında bitane üstünde zar olan almıştım.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Mesaj tarihi:
Kibritin estetiği bambaşkadır, ayrıca "ateşiniz varmı?" diyenın sigarasını kibritle yakmanın tadı bambaşkadır, ama işte adam gibi kibrit kutusu edinmek lazım, bole guzel.

Ayrıca kibrit'le oynamak son derece zevklidir, biarz ustalaşınca cok tatlı şeyler cıkar, ateşi herzaman cok hafif tutarsan kibriti bolu boyunca yakıp cok tatlı mavi ışık verir falan.

Hoş bişeydir kibrit, bende sigara icmem ama kibrit taşırım.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ya zippo bi tarsz meselesi ben cokz evk alıyorum
doldurmasından urasmasından ve onla sigaramı yapkmaktan
bilmiyorum karizmatik isi olabilir[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
Ben bi ara zippoya fena sarmıstım sonra alamamıstım birkac ay once kız arkadasım bana cok güzel ozel yapım bir zippo aldı. Sigara falan kulllanmam ben ama o alet cok hosuma gidiyor arkadaslarımın özellikler kız olanların sigaralarını yakmaktan cok büyük zevk alıyorum :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
Mesaj tarihi:
said:
nindalf, 11 Temmuz 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
Ben bi ara zippoya fena sarmıstım sonra alamamıstım birkac ay once kız arkadasım bana cok güzel ozel yapım bir zippo aldı. Sigara falan kulllanmam ben ama o alet cok hosuma gidiyor arkadaslarımın özellikler kız olanların sigaralarını yakmaktan cok büyük zevk alıyorum :D

Yüzsüz herif ya... Kız arkadaşın kızların sigaralarını yak diye mi aldı onu sana? :D[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
  • Yeni Oluştur...