Mino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Kaç yıldır 40 ıncı bölümde kesiyorlardı. Haberiniz olsun 43.bölüm yarın. Hafta içi saat 16.30' da Yarın (17 haz) "the cat" bölümü sunuluyor. Toplam 65 bölüm var eğer 53. bölümde kesmezlerse (The Wedding) Son bölümler çok bomba Kaptan Amerika ve Kızıl Kafa ve bilimum esas oğlan/kızlar bir araya geliyorlar Hayranları kaçırmasın. ayrıntılı site için http://hometown.aol.com/drg4/index.html [Bu mesaj Mino tarafından 16 June 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Çok sağol bu bölümleri izlemezsem rahat ölmezdim. (Gerçi Almanca izlemiştim ama insanın anadili gibisi yok. :D)[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ben o hepsini bi aradaolduğu bölümü show tv de izlemiştimo bir ara veriyordu ama kesti artık oda[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Haftasonu saat 18.25 te Tekrarlar hafta içi 10.20 hafta sonu 11.25 te... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 sıkıntıdan..dikkatli bak [hline]www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 21 June 2003 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 beyler inanmayacaksınız ama show tv bütün bölümleri önceden vermişti saolsun mino nun verdiği linkten baktım da kaptan america nın olduğu bölümler hariç hepsini seyretmişim :) Peki bu bölümlerin divx ini bulabileceğim bir yer var mı ?[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 evet bende show tv verdiğini hatırlıyorum kaptan amerikanın olduğu bölümlerde dahil bu boyutlar arasında farklı örümcek adamları topluyor sonra o falcı kadına gidiyodu falan sonra olaya kaptan amerika ve sınırlı gücü olan takımıda karışıyordu kaptan amerika dışında takım elemaları gücü falan sınırlıydı gittikçe tükeniyordu falan sonra boyutlar arası bir gezegene gidip son dev mücadelelerine hazırlanıyorlardı örümcek adam hepsinin lideri oluyordu destan yazıdım izliyeli aşşağı yukarı 5 yıl falan olmuştur belki biraz karışık hatırlıyor olabilirim. [Bu mesaj TheSilver tarafından 21 June 2003 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Başka bir düzlemden gelen bir adam birkaç kötü adamı bir gezegene koyup örümcek adam ve ekibiyle savaştırıyodu o bölümlerden mi bahsediyosunuz. Hatta onlardan daha sonra Mary Jane geri dönüyodu[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 evet öyle birşeydi aradan çok zamangeçti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Felişya (ingilizcesi ne bilen varsa yazıversin) nasıl süper güç kazandı ? Hep yeni bölüm çıkıyor süper valla[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Amerikanın 2.dünya savaşında süper askerler(Kaptan Amerika) yaratmak için ürettiği kimyasal maddeyi onun üzerinde test ettiler.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 felişya hmmm... babası kedi tombul adam tarafından kalkanın elinden kaşırılıdı kaptan amerikaya süper güçler veren formülü bilen tek kişi oydu tombul formülü alıp süper suçlular üretmek istedi kedi sölemeyince kızı felişyayı kaçırıp tehtitle kediden formülü alıp işe yaratıp yaramadığını felişyanın üzerinde denedi ve işe yaradı felişya süper güçler kazanıp kara kedi oldu. [Bu mesaj TheSilver tarafından 26 June 2003 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 tombul adam ! şişman şey seni ! Olm homo çocuq naber lam !!!!!! [Bu mesaj Silver-Surfer tarafından 26 June 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 lan tıravesti kutu çocuk senmisin ?? seni minik tombul kraliçe seni kaç zamandır napıyorsun lan :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 27 June 2003 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hı-hı benim lam hehe. geliyorum olm 15 inde ! final war gelcem sana da söz hentai ! olm onları bıraq HULK ı bırlikte islicezzzz !!! homo seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 gel bakalım seni prenses ne finali olm bu kim gemi direğini daha fazla alıcak finalimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 yoqlam hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 olm ıcq aç benim ıcq 109622046 hadi beqliyorum aç çabuk ol ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 özel mesaja bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 nasıl ? bulamadım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 olm giriş yaptıysan yukarıda özel mesajdiye yazar bak bir zaten uyarır.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 oqe buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar