Rock Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Alchemyle nasıl para kasılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 heal mana pot yapacan yavash yavash satican[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 herb le daha iyi kazanılır gibi gelio bana.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 transmute den başkası yalan[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bazı Çok ihtiyaç duyulan regleri satarak güzel para yapabilirsin. Yeminliyim isim vermiyorum artık regler için. Zamanında Dreamfoil i 12 gold dan satıyorum demiştim sağolsun arkadaşlar yüzünden 3-4 g şu anda. Major Mana güzel para getirir.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 daha dün 20tane kingsblood u 5g ye sattım.[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Essence of water farmlıyorsun. Transmute ile essence of air tanesi 20gtan haftada 140g eder ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 arcane elixir,major heal-mana,.. resist potions(özellikle fire resist end game instanceları için çok tutuluyor.Örn/ MC,Onixya) transmutelar cabası ama en zor düşen,yani en çok tutulacak düşündüğüm essence of fire.air to fire transmute u çok iş görür gibi...alchemyde çare tükenmez :-P[signature][hline]Lorrotar-52 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ghost mushroom sataraktan iyi para yapiliyormus diye duymustum. ayrica reamer'in dedigi de var ama essence of air alan cok olmuyor maalesef, herkes water alip air'a ceviriyor, ben denemistim 5 tane falan yapip tanesini 14 den falan satabildim 3 gunde.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior [Bu mesaj thanatos tarafından 11 Temmuz 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yokmu hiç flasktan para kazanan yaw?[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: SoRaTh, 12 Temmuz 2005 06:11 tarihinde demiş ki: yokmu hiç flasktan para kazanan yaw? çok nadir bazen mc öncesi bi tane keklik çıkıyor var mı flask of titans var kardeşim 35g öde al eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 heak , mana , magic res. , defense pot. lar satmaya bak onlar piyasada rahat gider.Birde bazı herbleri satmaya bak.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Herb' ten başkası yalan. Ne uğraşacam yapıp satmakla.. Alch 300 oldu ama ne işe yarıyo diye sorsanız, hiçbişiye yaramıyor derim. Zaten alchemy recipe' si bulunmuyor 290+ için. En temizi herb. Direk topla, sat. Ah' de Major Heal 1g. 2 Sansam 1 ghost istiyor. Bunlar zaten 1g den fazlaya satılıyor. Mantığını henüz kavrayabilmiş değilim. Ayrıca Essence of Air' in, yukarda arkadasın dediği gibi 20g' den falan satılması mümkün değil. 13g' ye kadar düştü fiyatları. Çok para harcamamış olsaydım, şimdiye kadar 50 kere silmiştim Alch' i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hani alch. kasmayan biri olsam susucam da one öyle ya.Bir defa herşeydan önce her server birbirinden bağımsız bu yüzden fiyatlar birinde pahalı , diğerinde ucuz olabilir.2ncisi Alchemyden çok güzel para yapılır.Herb ler iyi fiyata gider doğruda , arkadaş bi örnek vermiş yuh dedim.Hammadesi , yapılan maddenin kendinden pahalı ise o işte bir enayilik vardır.Ya alan salaktır , yada satan düşük fiyat koymuştur.Hammadenin fiyatını tabiki sadece siz ler belirlemiyorsunuz başklarıda oluyor onlarda belirliyor ama eğer hepinizde yapılan maddeden pahalı hammadde fiyatı verirseniz piyasa bozulur.Satmak istediğiniz maddenin kendisini satamazsınız.Bu durumda herb leri satıcaksınız.En kısacası piyasa araştırması yapıcaksınız ne kaça gidiyor ona göre ya hammadenin kendisini yada itemı satıcaksınız , buna sizin karar vermeniz gerekiyor.Ayrıca bir çok kişi instance lar için Başta heal-mana-defense pot. olmak üzere , int , str , agi veren pot. lar alırlar.Hft sonu bir deneyin satmayı , makul bir fiyattan.Halen satılmıyorsa ya pahalıdır fiyat , ya şanssızsınızdır pot. almak isteyen eleman yoktur.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ot satmak daha karli ah de. 60 olunca droplamishtim zaten alchi . 60 a kadar kendi potunu yap hizli lvl kas mantigiyla gittikten sorna 60 da ya ot toplar satarsin. ama para diyorsan leather skinn alip devil dover saate 50g basarsin.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Abi ne basıyosunuz saatte 50g. Bilmiyorum tam ne topladıgını ama biraz abarttın gibime gelıyor. Lakin saatte 50g muazzam para. Bana garantisini ver, gözümü kırpmam, dünya para harcadıgım Alch'i siler, 1 günde Skinning'i 300 lerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Transmute water to air recipe ı ıcın sanırım quest yapmak gerekıyo aradım taradım bulamadım quest hakkında bılgısı olan varmı ? edit: Valla alcmy hayatımda yaptıgım en guzel hareket wowdaki haftada 90g kazanıyorum cok temız. Ardadaşa epıc mount aldık baya ıyı kazanıyorm =) [signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy) [Bu mesaj CapN tarafından 12 Temmuz 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 valla ilk bashladigimizda oyuna ilk 60 oldugumuzda abi kardesh saatte 100g basiyorduk ki ustumuzde ne essa vardi ne birsey. git devil dov yuz derisini devil set yap sat ishte.kac para bilmiyorum ki fiyati gene 50g yaparsin saatte.olmadi 40g yaparsin 10g ye satilcak hali yok devil setin.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yaw haftada 90g para mı.? Baksana adam saatte 50g kazanıyomuş. Mesajını okursa güler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yok gülmez merak etme... :) Haftalık 90g garantiyse eğer çok temız para ek kazancları saymaya gerek yok bu almynın garantı parası oluyor. Ben memnunum fazlasındada gozum yok :)[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Sanırım sorumu biraz eksik sormuşum. Konu bu sefer de prof. arası çatışlmaya dönmüş :D Asıl sorum şuna yakın birşey olacaktı aslında ama niye böyle sordum ben de bilmiyorum. Şuan lvl 35 im ve level atladıkça yeni büyü alcak parayı bile zor buluyorum. siz bu lvl'lardayken bu sorunu nasıl aşıyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Auction house'a bulduğun güzel itemları satarak , daha ucuz item alıp-daha pahalıya satarak ve kendi mesleğindeki güzel itemları satarak kazanıcaksın.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Dun mesela 6 g ye Julie's Dagger aldim heh malin biri koymus. Koydum sabaha 52 g ye gitmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 1. AHden bir item aldiğinizda soulbound olmuyor mu? Nasil tekrar satiyorsunuz? 2. Alchmy 225 üstüne çıkma için ne yapmak lvl kaç olmak gerekiyor (Horde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ah'da recipe'ler iyi para ediyo.Bugün birinden 1g'a swiftness recipe aldım, ah'da 15g'a sattım mesela.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar