Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbo

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk olarak müzik yerini ibrahim tatlı sesle kirlettiğim için beni bağışlayın fakat t.v. izliodum ve ODA NESİ !

Do u love me Do u love me
Yes i do yes i do
If you love me tell me tell me
If you love me tell me tell me
Do u love me Do u love meee

BUNEEE ! ! ! Birde ibo söylüyor ! Koptum şarkıyı dinlerken

İbrahim Tatlıses + Muzik = ǿ ( Küme diye bir şey yok alakasız birşey )

Hemde İbrahim Tatlıses+Yabancı Dil+Muzik = ÖLÜM - YOK - BOŞ - İNTİHAR DUYGULARI KABARMASI - AĞLAMAK- ÖLDÜRME HİSSİ[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos

Mesaj tarihi:
o adamdan herşey beklenir..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 12 Temmuz 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
sesi çok iyi

ya ali bırağ allasen,2(hadi 4 olsun:) yaşından beri sende acılı adana,lahmacun yeseydin bak sesin nası oluyodu..[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
onun bide şu lafı vardı hiç unutmam atv de ali kırcanın gece yayınlanan bi programı vardı ded ki:

evet kardeşim ben gırıyom açığ açığ sölüyoğğm ,otelde manğallda yaptığğ,sötudyoya acılı adanada istettiğ.[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
Kitleyin konuyu :P açmak hataydı.Topiği açtıgım gün kabus gördüm

Kabus : İbrahim tatlı ses ile yabancı şarkı söylüoduk..

Allahım sen beni günahlarımdan affet bir daha öyle kabusu nasip etme bana .. Böhühühüü Ağlıcaktım uıyandıgımda[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos

Mesaj tarihi:
petek dinçozden sonra,iyi bile olmuştur bence(dinlemedim ama)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
  • Yeni Oluştur...