Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 İlk olarak müzik yerini ibrahim tatlı sesle kirlettiğim için beni bağışlayın fakat t.v. izliodum ve ODA NESİ ! Do u love me Do u love me Yes i do yes i do If you love me tell me tell me If you love me tell me tell me Do u love me Do u love meee BUNEEE ! ! ! Birde ibo söylüyor ! Koptum şarkıyı dinlerken İbrahim Tatlıses + Muzik = ǿ ( Küme diye bir şey yok alakasız birşey ) Hemde İbrahim Tatlıses+Yabancı Dil+Muzik = ÖLÜM - YOK - BOŞ - İNTİHAR DUYGULARI KABARMASI - AĞLAMAK- ÖLDÜRME HİSSİ[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ondan daha çok nefret etmek için bir sebep daha.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 o adamdan herşey beklenir..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sesi çok iyi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 iborotti hazretleri... :D[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım...
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: forgiver, 12 Temmuz 2005 23:51 tarihinde demiş ki: sesi çok iyi ya ali bırağ allasen,2(hadi 4 olsun:) yaşından beri sende acılı adana,lahmacun yeseydin bak sesin nası oluyodu..[signature][hline]from exile...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ALLAH CEZANIZI VERECEAK![signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 onun bide şu lafı vardı hiç unutmam atv de ali kırcanın gece yayınlanan bi programı vardı ded ki: evet kardeşim ben gırıyom açığ açığ sölüyoğğm ,otelde manğallda yaptığğ,sötudyoya acılı adanada istettiğ.[signature][hline]from exile...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ibo söylüyosa dinlenir :P[signature][hline]peace!
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Kitleyin konuyu :P açmak hataydı.Topiği açtıgım gün kabus gördüm Kabus : İbrahim tatlı ses ile yabancı şarkı söylüoduk.. Allahım sen beni günahlarımdan affet bir daha öyle kabusu nasip etme bana .. Böhühühüü Ağlıcaktım uıyandıgımda[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos
arina Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 petek dinçozden sonra,iyi bile olmuştur bence(dinlemedim ama)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Öne çıkan mesajlar