Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefoxta checkboxla shiftle 2 tıklayınca kaybolması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla dediğin sorunun tam olarak ne olduğunu anlamadım.
ama özel mesajdaki her mesaj kutucuğuna (normal forum bölümlerinde de oluyor) ctrl+click yapınca o kutucuğu şeçiyor ve copyliyor. ilginç bir özellik :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
checkbox dediğin ne ki?

valla bende hiçbişi yokolmuyor[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Temmuz 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oha hakkaten.. yazdıımız mesajlarda yazının üstüne shiftle iki kere tıklıyınca kayboluyor[signature][hline] harvester
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.
lylidn...
Mesaj tarihi:

al bonecrusher, ayrı ayrı yokedebildiklerini yaptım

[signature][hline] harvester
The wind blows so light.
It wars with my tears,
lylidn...

Mesaj tarihi:
bir özellik sanırım bu istemediğin kısımların göze batmaması için?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
terbiyesizler içindir belki[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
haha, süper

gidip onuı düşünen insanların hala şu tag olayıyla ilgilenmeme isteklerinden ötürü kendilerini kınıyorum

*!kınar*[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

Mesaj tarihi:
övünmek gibi olmasın var bende=)

garip bir gıcıklık var bugün üstümde, saçma sapan mesajlar yazasım war, tutamıyorum kendimi[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Mesaj tarihi:
adblock yüklü ama block lu hiç banner açmadım, belki de ondan bilemiyorum ama shift+çift tıkladıım herşey yokoluyor : ))[signature][hline] harvester
The wind blows so light.
It wars with my tears,
lylidn...
Mesaj tarihi:
ya bu olay sizin kullandığınız temayla alakalı olabilir mi?
gidiyor değil de tamamen kararıyormuş.
ama bende olmuyor.
default temayı denesenize bi de? ben onu kullanıyorum mesela[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ben default theme kullanıyordum ilk yok olduğunda, şu anda değiştirdim temayı, yine var, bi değişiklik olmadı...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Mesaj tarihi:
defaultla oldu yine, ilginç.. bi de pek bi işe yaramaz zaten[signature][hline] harvester
The wind blows so light.
It wars with my tears,
lylidn...
Mesaj tarihi:
çok ilginç.
acaba browser mı bozuk? eklenti felan yüklü mü? hangi firefox versiyonunu kullanıyorsunuz?
v 1.0 ve 1.03 kullandım hiç böyle problem yaşamadım

ya da direk olarak başka bir program böyle bir soruna neden oluyor da olabilir. ad-blockerdan felan bahsedilmiş sanırım.
silin bir de öyle deneyin[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...