2ainteractive Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 10 tane kredi kartı denedim devamlı kart numarası hatalı diyor bu ne mal bi sistem anlamadım yaaa 1 haftadır giemiyorum oyuna. aylık 3 aylık 6 aylık hepsini sectim denedim olmuyor. blizzardın bu billing sistemi harbi cok paspal olmuş site calısmaz falan ıyyy[signature][hline]Batlamyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bilgileri dogru girmiyosunuzdur.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 valla ben kredi karti olaylarından anlamam ama benimkiler ilk seferde oluo:D acaba kredi karın yurtdısına filan veya nete mi kapalı. . bi onlara baktır istersen [Bu mesaj barbu tarafından 12 Temmuz 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 orda exp. date var yane kartın ıptal zamanı onu hatalı gırınce verıyor.Tam olarak dogru gır[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yav ben ilk kayit oldugumda yazdim hatta arkadasin parasinida benden cekiyor adamlar.boyle bisi ile karsilasmadim yav ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar