asit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ailenın yanında okımıycam diye istemediğin bir bölüm yazma. AMA odtü güzeldir hoşdur fakat Ankara hiç de öyle değildir. İstanbul' dan gelen biri ölür orda. kurudur ,sakindir, ölümdür. : )) denizi yokdur ama hala gölbaşının akşamları boğaz gibi olduğunu iddia ederler. kalamarları bayattır. midyelerının burdan daha taze oldugunu idddia ederler. Ankaralılar değişik insanlardır. yanı neymiş : itü : )
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 itü makina müh. 1. sınıf öğrencisi olarak el atıyorum duruma. bi kere itü hayvan gibi zordur.yada değildir ama hayatının %90 ı geyiğe gittiğinden ders çalışacak vakit bulamassın odalarda 1mb ile film müzik indirirkene odandan çıkmak dahi istemessin.arkadaşların falan olur paso takılırsın eğlenirsin filan. makinada bi teknik resim dersi vardır ki ilk dönem elinle çiziyorsun cetvelle vs. ve aynen eline veriyorlar çok şansa bb geldi karneye :) onun dışında çok zevkli,insanlar filan baya iyi ve kafadır itüde.her tarza uygun biri inanki vardır. istanbulun bütüna rtılarını sayamayacam burda ama türkiyenin merkezi istanbul bunu herkes biliyor.ticaret olsun etkinlik olsun kültür olsun eğlence olsun herşeyin kralı istanbulda. ama bence istediğin bölmü tercih et.sonradan pişman olmassın hem zevk alırsın yaparken.çünkü hangi bölüme gidersne git inanki kolay değil.o üniverste tercih kitapçılarıda hiç adam gibi bilgi vermezer.bölü,mlerin kütüphanelerine gidip ders kitaplarını inceleyerek şu sonuca vardımki cidden her bölüm kasış,makina olsun elektronik olsun bilgisayar olsun sayfalarca döküman var.ancak severek işin altından kalkabilirsin. ha ben makinayı seviyormuyum bilmiyorum :) arabalar olsun uçaklar olsun elektronik kontrollü robotlar olsun oldukça zevkli bi olay.ama üniverste zor ve doğru dürüst ders anlatacak profesör bulmakta zor :) itü makinayı düşünüyorsna birgün gel kampüse taksimden yürüyerek 5 dakika,içini bi gez seveceksin.koccaman atölye var bissürü labaratuar var çok güzel bi kütüphane var filan.deniz seyrederken yemek yiyoruz burda varmı böyle bi olay ankarada ;) itü öğrenci siteleri www.teknikforum.com www.itukampus.com şimdilik aklıma gelenler bunlar ama daha birsürü itü öğrenci forumları filan var bi bakıver :) yanlız şunuda söyliyim itüde kız sayısı oldukça azdır hatta makinada çok çok azdır senin için belki problem yaratır bilemicem ama benim itüden olmayan süper bi sevgilim var :) yani isteyince oluyo kötü gözkmesin üni sana :) iyi tercihler,rahat ol içindne geleni yaz içine sinsin :)
DepReSSioN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Birde üniversiteden mezun olduktan sonrasına bakalım.. Eğer ki Odtü dersen,ve girdiin bölümü fazla geyiğe takılmadan ciddiye alarak taaa 1. sınıftan sıkı tutarak bitirirsen Ankara'da girebileceğin misal mak.müh. için çok iyi olarak nitelendirilebilecek max 5 yer vardır.Ha nedir ben makine de değilim ama ordan mezun olan çoğu arkadaşım 3 ün üstünde bir ort. ile 2 sene önce 1.5 milyara master yaparken iş buldular.Evt Ankara'da bu gerçekten güzel bir maaş, hele yeni mezun ve master yapan biri için,ev kiraları örn. bahçelide güzel bir yerde 750m(gerek varmı yok tabii :)..Her odtü den mezun şahıs güzel işler bulabilcek diye de bi kaide yok ama sonuçta belli bir disiplin ve zeka ile gelen insanlar mutlaka boş çıkmıyor üniversiteden. Itü dersen,son senelerde özellikle feci etiket satmakta istanbulda,eğitimi de gayet iyi.Öncelikli iş bulma şansları var.İngilizce eğitim vermemekte ki her ne kadar karşı olsam da teoride,ingilizce eğitim gerçekten şart.İstanbul'da iş bulma seçeneğin çok,çeşitlilik çok,Ankara da bir yerden sonra gidip gezebileceğin yer sayısı malesef çok az.BUnu Ankarayı seven biri olarak söylüyorum. Sonuç olarak bu üniverstilerde eğitim bence +-1 düzeyinde aynı.Ha çok ii hocalar olur,bu tamamen şanstır bence.Ing eğitim bir fark yaratır tabii ki.Etiket gayet önemli bir unsurdur.Sen zaten sağlam bi adamsan kendini her şekilde kurtarırsın ama bu da kolay bişi deil. Allah kolaylık versin aslında zor bir seçim ama seçtikten sonra dönüp ardına bakma derim sana,bunu zamanla daha iyi sindirirsin.Güzel vakit geçir üniversitede eğlen çalış :) Sonra fırsatın ordaki gibi asla olamıyor :)[signature][hline]Xig. lvl 63 Paper Mage / Karus "Aga plzzzz agaaa partii plzzzz .. agaaa zorlamaa benıı agaa ks yapmak zorunda bırakmaaa agaaaa.."
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 E iyi de olmadı ankarada okuyup mezun olduktan sonra istanbulda calısır, bunda bi engel yok ki =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ikisininde gece yaşamı gayet güzel, hangisini istersen :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: delikan, 01 Temmuz 2005 22:29 tarihinde demiş ki: makinanında geleceği pek parlak değil diyorlar aynı zamanda onuda duşunmek zorundayım Yok be bu büyük yalan... Makina şu anda Türkiye'de en sağlam geleceğe sahip meslek... Avrupa artık işin "amelelik" kısmını daha 2. sınıf gördüğü ülkelere yükleyerek kaymak yeme yarışına girdi... Herkes kendine bir sektör kaptı, Hindistan bilgisayar kısmını aldı mesela işin, elektronik çine uzak doğuya gitti, Türkiye ise makina, özellikle otomotivi aldı. Otomotiv firmalarının son yıllarda Türkiye'ye yaptıkları yatırım ve gelişmeyi araştırırsan görürsün.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bana görede makina devri bitti.3-5 otomotiv fabrikası açılıyor,herkese istihdam sağlamazki bu[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İNŞAAATTT Ben inşaaaaat ta okuyom. Amele başı olacam!! Yazma inşaat, kıyma kendine... :( Baba falan inşaat mühendisi ise bilemem.. Ama öyle bi şi varsa herhangi bir yeri yazabilirsin. Hatta İstanbul yaz daha çok eğlenirsin[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ODTÜ yü tercih et derim.Ama Ankara sıkıcı bir memleket Yapacak gidilcek fazla yer yok.Sadece yemek yerim dersime bakarım arada birde sinemaya giderim modunda biriysen ankara biçilmiş kaftan. Ama yok ben hem dersime bakarım aynı zamanda eğlenirim gezerim tozarım, rock festivallerine katılırım, clubber mekanlara giderim, alemler akarım modundaysan Ankara'yı unut. ODTÜ'de yapılan en son bahar şenliğinde kapıdan Nev'i sokmadılar kavga gürültü adamlar jandarmalık oldu. Aynı zamanda böle saçmalıklarda görebilirsin odtüde.Kapıda nerdeyse başbakandan bile kimlik isteyecekler. Tamam güzel kardeşim askeriyeye teknokentte roket projeleri hazırlıyorsun, pahalı değerli eşyalar var içerde bu kadar kontrol yapıyorsun da, gecenin bir vakti yurtları basan ülkücüleri içeri nasıl sokuyorsunuz.[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E.
Öne çıkan mesajlar