Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buddha bar, chill out

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi kaç şarkı buldum kafayı yedim çok tatlı huzur verici
haklarında bilgi sahibi olan var sa.. aydınlatırmısınız pilis[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
Mesaj tarihi:
öyle bir bar oldunu biliyorum ya şarkıları, söyleyenleri bilmiyorum eyw
link var mı? şarkıları söyleyenler le ilgili bilgi alabileceim?[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
Mesaj tarihi:
walla bi tane atv haber bülteni için vardı ama o deep forest'ın boheme albümünden marta's song die bi şarkıydı ve tapmıştım afedersinis :)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
ya bende zaten böle taptıracak şarkılar arıyorum sipastik hoşuma gitti ya
benzeri şarklılar varmı bildiin bab :)[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
Mesaj tarihi:
trojan demek istediim senin dediin şarkı deil de ya istediim şarkıyı nasıl tanımlıyacaımı bilmiyorum ya ilginç bişi ya...[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
hasan cihat örter in parçası bilem var, buddha bar 7 de kirpi'nin şarkısı var bide alihan samedov-sen gelmez oldun vardı en beğendiklerim o hangisindeydi hatırlamıyorum.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
Chill out serileri içerisinde -benim gözümde- vasat bir seridir buddha bar serileri. Genelde chill out tan çok ne ararsanız var gibi bişi. New age ve her tür etnik müzik.. Daha elektronik destekli veya vokal ağırlıklı chill out sevmem sebebiyle herhal Bıddha dan pek zevk almadım hiç bir zaman. Ama -gel gö ki- bütün seriler var elimde :D Ben genede Café Del Mar tavisye ederim... Chillout lounge iyidir. Ministry of Sound (MOS) serileri elektronik destekli ve vokalli chilloutları ile dağıtır ortamı.. O kadar iyidir..
Mos,Café Del Mar, Chillout lounge vs vs sırası takip edilmelidir albüm satın alınırken :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
ha unutmuşum benim cocuklugumdan kalan bir parça
historia de un amor onuda sölemek istedim bir an[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
thievery corporation yazıp bol bol indirebilirsin.
chill out'la aynı gibidir.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !

[Bu mesaj uncla tarafından 13 Temmuz 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...