zeyir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bi kaç şarkı buldum kafayı yedim çok tatlı huzur verici haklarında bilgi sahibi olan var sa.. aydınlatırmısınız pilis[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ben de chill out çalan bi bar buldun sandım yahu eheh[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 buddha bar albümleri compilationdır. buddha bar diye bi bar da var ayrıca. neyse. yani demem o ki içindeki parçalar farklı sanatçılara ait. ömer faruk tekbilekren gyorgi ligetiye kadar.[signature][hline]ben olmuşum imza..
zeyir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 öyle bir bar oldunu biliyorum ya şarkıları, söyleyenleri bilmiyorum eyw link var mı? şarkıları söyleyenler le ilgili bilgi alabileceim?[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006AL86/qid=1080936564/sr=8-6/ref=pd_ka_6/002-3612616-7880805?v=glance&s=music&n=507846 bu üçüncü albüm. diğer albümlere de link bulabilirsin aynı yerden.[signature][hline]ben olmuşum imza..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ABSTARCKT! :lol: doğa müzii ne babacım ya. ayrıca chillout la ne alakası var. elektronik olmayan bi chillout parça dinlemedim bugüne kadar ben. etnik de olması gerekmiyo kastın oysa eğer.[signature][hline]ben olmuşum imza..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 biz kısaca chillout diyelim o zaman :P[signature][hline]ben olmuşum imza..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bi daha düşündüm. dinlememişim.[signature][hline]ben olmuşum imza..
kurtlubakla Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 buddha bar'ın bir şarkısı vardı hatta showtv haberlerinde jenerik muziği yapıyordu.o bu şarkı mı?[signature][hline]dışbank reklamlarını gördünüz mü?...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 eğer o bi buddha parça şarkısıysa. beiz de buddha bar albümlerinden bahsediyosak... hmm. sanırım diil.[signature][hline]ben olmuşum imza..
zeyir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 :)[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 walla bi tane atv haber bülteni için vardı ama o deep forest'ın boheme albümünden marta's song die bi şarkıydı ve tapmıştım afedersinis :)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
zeyir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ya bende zaten böle taptıracak şarkılar arıyorum sipastik hoşuma gitti ya benzeri şarklılar varmı bildiin bab :)[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Buddha Bar albümlerinin orjinalleri pek kazık. Şiddetle tavsiye etmiyorum.[signature][hline]I'm in a world of shit.
zeyir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 trojan demek istediim senin dediin şarkı deil de ya istediim şarkıyı nasıl tanımlıyacaımı bilmiyorum ya ilginç bişi ya...[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 adı yazmıyo mu kardeşim nerden dinledin..[signature][hline]ben olmuşum imza..
zeyir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 yazmıyo ki soruyorum..[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
california86 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Benim elimde buddha bar ve cafe del mar lve chillout tarzında neredeyse bütün müzikler var isteyen ler olursa maildan laşabilirler. [email protected] www.geocities.com/aytug12345/MD
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hasan cihat örter in parçası bilem var, buddha bar 7 de kirpi'nin şarkısı var bide alihan samedov-sen gelmez oldun vardı en beğendiklerim o hangisindeydi hatırlamıyorum.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tavsiyem mos chill out serileri olacak, buddha bar i ih.[signature][hline]TOiO
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Chill out serileri içerisinde -benim gözümde- vasat bir seridir buddha bar serileri. Genelde chill out tan çok ne ararsanız var gibi bişi. New age ve her tür etnik müzik.. Daha elektronik destekli veya vokal ağırlıklı chill out sevmem sebebiyle herhal Bıddha dan pek zevk almadım hiç bir zaman. Ama -gel gö ki- bütün seriler var elimde :D Ben genede Café Del Mar tavisye ederim... Chillout lounge iyidir. Ministry of Sound (MOS) serileri elektronik destekli ve vokalli chilloutları ile dağıtır ortamı.. O kadar iyidir.. Mos,Café Del Mar, Chillout lounge vs vs sırası takip edilmelidir albüm satın alınırken :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çok sevdiğim bi tür.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ha unutmuşum benim cocuklugumdan kalan bir parça historia de un amor onuda sölemek istedim bir an[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 thievery corporation yazıp bol bol indirebilirsin. chill out'la aynı gibidir.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! [Bu mesaj uncla tarafından 13 Temmuz 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Mirage, 02 Nisan 2004 23:00 tarihinde demiş ki: ben de chill out çalan bi bar buldun sandım yahu eheh ahhaha aynen.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Öne çıkan mesajlar