Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n Coke 2005

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 26 Mayıs 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
said:
Cheester, 26 Mayıs 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
muse radiohead cure uclusu super olur valla :-)

bu ücünün fanlari hazir bir araya toplanmisken bombalanabilir mesela böyle bir durumda.
genellestirme yapiyo gibi olmasin ama ne kadar özenti, ne idüü belirsiz sacma kiz varsa oraya gidecek nefret ettigim insan güruhu direk
böyle el sallayip aglicaklar bana dokun, irzima gec falan diye

metallica dinleyen ozentidir
lp dinleyen ozentidir
şunu şunu dinleyen ozentidir yani nedir ozenti olmamak icin ne yapmalıyız ?
genellemeyin herşeyi yada benim muzik zevkim dogrusudur havasında konusmayın yıkın şu tabuları[signature][hline]icq:140353
Mesaj tarihi:
bazı insanlar bazı grupları veya türleri ortama ayak uydrmak bak bende öleyim diip onlar gibi ortama giren kızları tavlamak için dinliolr veya dinliomş gibi yapıolar..

bi ara bende metallica dinliorm veya bende ironmaidan dinliorm die bir çok insan dolaşıodu etrafta.. şu insanlar yüzünden insanlar artık aytr edilemez oldu özenti kelimesi yayıldı olay bu yani..

ama gerçektende gerçeten o grubu veya türü dinleyen insanların çoğu özentilikten dinliyor... bende demek için..

yaşadıım olay: otobüsle izmirden istanbula geliorm yanımda biri war benden 1-2 yaş küçük.. ne dinliosn dedi bende oasis dedim bunun üzerine ben metallica dinlioym "yaaaaaa" die bi cevap geldi ama adam nie dinlio farknda bile deil...(burda o yaaaa yı tırnak alma sebebim bu vurgu onda :p ) anlatmak istediim bu gerçekten dinleyen kendi için dinleyp ben bunu dinliorm tiplerine girmeyen insanlar ztn alınmasn üstüne yani özenti kelimesini...

bu tip insanları ztn blue jean'in eski sayılarının arkasında olan arkadaş arama yerlerinde bol miktarda vardı..[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Mesaj tarihi:
said:
said:

bu ücünün fanlari hazir bir araya toplanmisken bombalanabilir mesela böyle bir durumda.
genellestirme yapiyo gibi olmasin ama ne kadar özenti, ne idüü belirsiz sacma kiz varsa oraya gidecek nefret ettigim insan güruhu direk

cok basiretsiz bir msg olmus bu.
Mesaj tarihi:
said:
BiTcH_oFBaT, 29 Mayıs 2005 20:57 tarihinde demiş ki:yaşadıım olay: otobüsle izmirden istanbula geliorm yanımda biri war benden 1-2 yaş küçük.. ne dinliosn dedi bende oasis dedim bunun üzerine ben metallica dinlioym "yaaaaaa" die bi cevap geldi ama adam nie dinlio farknda bile deil...(burda o yaaaa yı tırnak alma sebebim bu vurgu onda :p ) anlatmak istediim bu gerçekten dinleyen kendi için dinleyp ben bunu dinliorm tiplerine girmeyen insanlar ztn alınmasn üstüne yani özenti kelimesini...

Aha adam oasis dinliyor başımıza taş yağacak. Özenti biiiitch.

*!kaçar*[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]

[Bu mesaj Mirage tarafından 29 Mayıs 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BiTcH_oFBaT, 29 Mayıs 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
bazı insanlar bazı grupları veya türleri ortama ayak uydrmak bak bende öleyim diip onlar gibi ortama giren kızları tavlamak için dinliolr veya dinliomş gibi yapıolar..

bi ara bende metallica dinliorm veya bende ironmaidan dinliorm die bir çok insan dolaşıodu etrafta.. şu insanlar yüzünden insanlar artık aytr edilemez oldu özenti kelimesi yayıldı olay bu yani..

ama gerçektende gerçeten o grubu veya türü dinleyen insanların çoğu özentilikten dinliyor... bende demek için..

yaşadıım olay: otobüsle izmirden istanbula geliorm yanımda biri war benden 1-2 yaş küçük.. ne dinliosn dedi bende oasis dedim bunun üzerine ben metallica dinlioym "yaaaaaa" die bi cevap geldi ama adam nie dinlio farknda bile deil...(burda o yaaaa yı tırnak alma sebebim bu vurgu onda :p ) anlatmak istediim bu gerçekten dinleyen kendi için dinleyp ben bunu dinliorm tiplerine girmeyen insanlar ztn alınmasn üstüne yani özenti kelimesini...

bu tip insanları ztn blue jean'in eski sayılarının arkasında olan arkadaş arama yerlerinde bol miktarda vardı..

1-ben bu msjdan hiçbisi anlamadm valla
2-konus rock'n'coke idi bayaa kaymis toparliyalm
3-sunu yazmadan duramicam
ben insanlari dinledkleri muzige gore degerlendirme yani ozenti diilim ama turkce muzik hariç herseyi dinlerm benm gibi cilginlarla msjlasmak isterm
[email protected](maili kafadan attim)[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Mesaj tarihi:
said:
-Ari-, 29 Mayıs 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
metallica dinleyen ozentidir
lp dinleyen ozentidir
şunu şunu dinleyen ozentidir yani nedir ozenti olmamak icin ne yapmalıyız ?
genellemeyin herşeyi yada benim muzik zevkim dogrusudur havasında konusmayın yıkın şu tabuları

katiliyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
artik 2 sene gecti "bu festivalin rockla ne alakasi var" geyigini her sene yapmaktan vazgecin

ayrica yine mi ozenti muhabbeti yahu, bu mudur yani turk gencinin yaraticiligi, yeni suni probemler uretip onlara kafayi takin

ha bir de topicte bi zahmet festivalin iceriginden baska tartismalara girmeyinki topic kitlenmesin[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Mesaj tarihi:
aslında ilk başladığında süperdi 2003 de guanoapes fln vardı o zamanlar pek atik deildim o yüzden solistin fırlattığı su şişesi suratıma çarpıyordu şimdi olsa havada yakalarım gerçi kaçmak da büyük maharetti o şişeden ama çarpsaydıda yakalasaydım.
yanlız 2003 de organizasyonda biraz aksaklıklar oldu.
2004 de işim olmaz diye gitmedim ne rusmus nede 50 cent severim. bu senede bakarız duruma göree ama manga çıkarsa kesin gitcem okulda kafalarına yumurta atamadım orda atarım[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Mesaj tarihi:
şu bu festivalin isminde neden rock var geyiği cidden saçma, sorarım size; rock the nations da rock grubu varmıydı??? veya rock republic de var mı? neyse gereksiz tartışmalar bunlar, sonu gelmez.

bu sene fena olmayacağa benzer. bakalım daha neler çıkacak.
Mesaj tarihi:
said:
said:

ne kusel işte her gun bi tane yakalarız, hazır iyice depresif olmuşken hepsi.[signature][hline]
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
offspring, korn ve the cure'un geldiğini duydum bende. bakiciğiz ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Mesaj tarihi:
50 cent çıkaran festival'in adının hala ısrar la rock'n coke olması cok sacma gelıyo bana.

Bu arada gordugum kadarıyla bence en elle tutulur tarafı kornun gelıcek olması bu sene[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Mesaj tarihi:
iyice piysa oldu bu festivaller ben o kadar paraya yazık diyorum gitcen diyelim cure çıkıyor iyi güzel ondan önce kim çıkcak manga-duman-hele bide direc-t çıkarsa dayanamam uçakla saldırırım hazerfana[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Mesaj tarihi:
beyler gecen sene hakkaten festival'de ''bunların muzigi rock'' diyebilecegimiz bir grup yoktu(kurban dısında,hastasıyım).

bu sene gecen senenin acısını cıkarabilirler.bekleyip gormek lazım...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Mesaj tarihi:
bu sene baya bi alternatif grupla karşılaşabiliriz gibime geliyor festivalde. benim de oyladığım bi anket vardı nette ki radioheadin birinci çıktığını okumuştum daha sonra, coldolay felan da gene üst sıralarda yer alıyordu ki bunda radioheadin daha bir defa olsun ülkemize gelmeyerek buradaki fanlarını senelerdir süründürmelerinin, tüketmelerinin, o kurguladıkları anın nice sefer sönüp gitmesinin de büyük rolü var bence, şahsen insanlık vazifemi yapıyor gibi hissetmiştim kendimi radiohead i oylarken. bu da böyle bir macera işte, ben de tiksiniyorum tiki takıma giremeyip, tiki olsa da bütün olan insanlara bok atan, müziğe, duyguya tecavüz etmiş, converse giyip bunalım takılan tiplerden, biliyorum orada da -ki orası neresi, ne zaman var oldu ki zaten- bunlardan tonla olacak, gene yaşamayı haketmiyo abi bunlar ağzına burnuna dalasım geliyor replikleri dönecek, ama ilk notadan itibaren biliyorum ki sesi kısılıcak bunların tümünün, böyle akıcan, kaybolup gidicen. aman aman, aman aman

ama sağlam hazırlanıyor gibiler rock'ncoke ekibi bu seneki festival için, bu sesleri de çokça dinleyecekler, ona göre bir organizasyon yapacaklar bence bu sefer[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
said:
Aegean, 02 Haziran 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
hocam bu yuxexes teki eleman bugün kü programda korn ve offspring de kesin diye konuştu... Ne işhaberi olan varmı?
evet bende izledim o adam yalan solemez
iron maidende gelse off off[signature][hline]sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ?
İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ?
[b]Slash Online
The Metallica Club Of Turkey
Mesaj tarihi:
said:
requem, 02 Haziran 2005 01:28 tarihinde demiş ki:
Judas,Maiden,Motorhead fln getirsinler.
kessinlikle sana katılıorum
rock republicede isimini hicc bilmedigim heavy-metal gruplar var onlar gibi turk grypları cıkarsalara şans verseler fazla
kafamı kesicem :)[signature][hline]Cheetos Avcısı Cheester
sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki:

[b]Slash Online
Mesaj tarihi:
Yok yok.. 2005 RocknCoke Güzel olucak bence. Cure'un gelmesi süper bana göre yanına bide offspring koyarsak Bence bu sezonun en iyi festivallerinden biri olabilir...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hadi ya sen rock republici duymadın heralde
rock istanbulu duyamdın heralde :D
-megadeath
-slayer
-over kill
-in flames :)[signature][hline]Fuck it all and no regrets,Fuck it all and fuck regrets
sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki:

[b]Slash Online
Mesaj tarihi:
bence bu yıla rock republic damgasını vurcak. Slayer overkill inflames sick of it all türkiye metalheads buluşması tarzı bi şey olcak, rock n coke taki isimler de iyi olcak gibi ama alternatif konsere aktif müzik yapan adam getirmelisin bana kalırsa, cure un içi geçmiş zaten(kötü olduğu için değil eskidi yani :)), korn da(geliyo varsayımıyla) bitti sayılır yani head gruptan ayrıldı cart curt, bi offspring var onlarda pek aktif sayılmaz yani[signature][hline]Your Ad Here!
  • Yeni Oluştur...