TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 can sıkıntısından acılmıstır ısteyen yetkılı kapatabılır: yaratıklardan lootladığınız en buyuk ıtem ı merak ettım de ben mesela: raven hary den rogue shell bott samma dan gıgantıc axe lootladım sağlam dıyebıleceğim bunlar vardı sız neler aldınız merak ettım de?[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dfden agate ringdi sanırım ama bana düşmedi[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad!
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben sıze dusenlerı soruyorum yoksa tonla dususrduk bızde sıze dusenı yazın[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Dt den shard df den diamond ring :). Shell bot ravenden çıkıyo mu?[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bizzat lootladım kendım aldım ınventory e atıp save aldım vs vs. :D[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ohannes bi yaşıma daha girdim. Raven harpyden shell bot. O zaman millet boşuna crimson wing veya troll berserker kasıyo :D[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kim duysa aynı tepkıyı verıo ama bence de bosuna kasıolar cw lerde fln:D[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 up up merak edıom ya ne lootladınız?[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 worm - silk bundle[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ufff patlamazda bu konu adam olmazda worm mus sılk bundle mıs :D bana desenkı talos silk bundle eywallah dıım cunku aresde bu olmsutu 2-3 kere[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
XANTOR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bakira = shell gaunlet warior oda bişeymi demeyin sonra onu gaunlet = totemic clup +7 ve ironbow +6 ayrıca sq dan dual iron neclace 5 gün içinde beramusta değeri 6 milyar
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 attilladan priest full plate sammadan unique coins dmden hep soul:) shauladan ironbow dtden bone:) kekurikarkaakrak(:)) kekuri ring ve priest impact berserkerdan warrior chitinshell başkada yok[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 DT den unıq bon egelmıstı hatat okunmus uflenmıs kurutulmus s*k kemiği denmıstı ama mantıksızlık kı o kemısksızdır:D ayıp mı oldu?[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 keocon warriordan kekuri ring[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet.
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Orc bandit Officer: 1 warior shell helmet 1 warior shell gauntlet 1 shard dagger 1 Mirage dagger DarkMare: Sadece 2 Elixir Staff :(
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 shadow düştümü lan elixxir vay ... ehehe yazık bize hepimize:D kes kes soul çıksın[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 3523758923762.DM den cıktı.3523758923765. dende elxir cıktı 3 DM sonra :)
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bizzat loot'u ben yaptim :[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 neyden dustu onu anlamdım?[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Attila'dır...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu sorular ve yanit bana miydi?[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
DarkShines Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 en iyisi deil ama 30 lvl da hyde dan shar dusurmek en iyisiydi bana göre
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: druenler, 05 Temmuz 2005 18:30 tarihinde demiş ki: bu sorular ve yanit bana miydi? eed...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ne attillasi o zaman. cz bowl'da BACH idi tabi ki ;)[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bach bowl'un içinde çıkmıomuydu?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Öne çıkan mesajlar