Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Evet, oynamak isteyen varsa, 59596999 bekliyorum
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 mirc tamam da icq zor olmaz mı? icq/chat olayı olcak heralde?[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 konu dışına mı yazsaydım acep?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 yaw katılacamda böyle bağlantı olmasın daha iyi durmadan kopuyor bis telekom! Güzel olursa geliyim ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 tüh geç gördüm neyse bi daakine[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes...
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 üç kişiden fazla oynanmaz. bundan emin oldum böylece...
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 eheh deneme hezimetle sonuçlandı[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Kesinlikle bekle bekle :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 [Not olaraktan mesaj:open rpgde gereken dosyalardan bi te pythonun kendisi yükleniyo ötekiler yüklenmiyodu bende.. göndercek biri varsa sevinirim][hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Çok uzun suruyo galiba :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 büyük dosyalar ama güzel bişeye benziyo.En azından öyle diiyorlar? wxPhyton yüklenmiyorsa (ben dap kullandım) open browser yap ordan link veriyo ona tıkla![hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 mirc daha rahat.. ama tabii 3 kişiden fazla olunca herkes birbirine giriyor
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 icq dan oynarım.Alıyorum listeme bone[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 oynatırım. ama bu sefer kesin 3 kişiden fazla oynatmıycam. benim ve oyuncuların kafası çok karışıyor.
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Beni alır mısın? =] Karakterleri biz mi verecez?Hazırda var mı?
mithras Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 arada bizde kaynarız umarım.. ben yeniyim ama yardım ederseniz sevinirim..[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected]
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 oyun zarla mı oynanıcak? D&D sistemiyle oynansa hoş olur.Tabii siz bilirsiniz daha dorusu dm bilir (oh be çok uzun zamandır player olarak oynamıyodum ohhh)[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 pyhton nedir yaw ilk defa duyuyorum? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 virüs...lol[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Neyse öğrendik dalga geçmessen daha ii olur ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Bu program nasil kullaniliyor ya?[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords]
Öne çıkan mesajlar