Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Nereden başlasam, hmm.. Uzun bir süredir patipet bölümü var ve patipet star yarışmasıda onunla yaşıt sayılabilir. Oldukça uzun bir süredir yarışmanın sonuçlarını duyuramadık. Daha doğrusu yarışmayı kazananlara ödüllerini veremedik. Aklımda biraz daha farklı bir ödül tasarlamıştım fakat ödülümüz bir title olmak durumunda kaldı. Alandaki sticky topic sayısı aşırı derecede arttı. Yarışmada 2 ana katagori ve 3 alt katagori vardı. Title'lara alt katagorilerin ismini veremiyoruz. Çünkü oldukça uzunlardı. Bu yüzden alt katagorilerdeki birincilik ve ikincilikleregöre yeniden bir sıralama yaparak (kedi ve köpek katagorisi birleşerek) bir sonuç çıkardık.Neyse efenim uzun lafın kısası: patipet star 1.'leri: DA2019 / Buffon orc_lord / buddy Emaleth / deccal sbora / pasa geniusangel / topaç patipet star 2.'leri: Bonecrusher / Ayk horacegoesskiing / ramazan kanber / paris (not: yarışmacıların aldıkları toplam oylar ve tablo bir sonraki mesajda bulunmaktadır) tüm katılımcılar ve oylamaya katılan üyelerimize teşekkür ederiz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Oylama Tablosu: Bonecrusher/Ayk * 1 / +++ DA2019/Buffon * 1 / +++++ DA2019/Lady * 1 / + SokakKedisi/Mona * 2 / SokakKedisi/Mişa * 2 / avp/çiko * 1 / Emaleth/deccal * 2 / +++ kanber/paris * 2 / Dresquin/laluş * 2 / Wendigo/darky * 1 / Duke_Guybrush/Tarçın * 2 / + sbora/Paşa * 2 / ++ Hasan_Acar/bambam * 1 / alone89/toby * 1 / DiaBLeSSe/balzac * 1 / DiaBLeSSe/Mielikki * 2 / ++ geniusangel/topaç * 2 / + KarafatmaMan/Scraffy * 1 / Phloxisim yazılmamış... * 1 / + RedallHoor/custo * 2 / Jinni/badem * 2 / horacegoesskiing/ramazan * 2 / ++ orc_lord/buddy * 1 / +++ edi/bozo * 1 / Nefr/isim yazılmamış.. * 1 / + Bonecrusher/Ayk * 1.2 / ++ DA2019/Buffon * 1.2 / +++++ DA2019/Lady * 1.2 / + SokakKedisi/Mona * 2.2 SokakKedisi/Mişa * 2.2 avp/çiko * 1.2 / + Emaleth/deccal * 2.2 / + kanber/paris * 2.1 / +++ Dresquin/laluş * 2.2 Wendigo/darky * 1.2 / + Duke_Guybrush/Tarçın * 2.2 / ++ sbora/Paşa * 2.1 / ++++++++ Hasan_Acar/bambam * 1.2 alone89/toby * 1.2 / ++ DiaBLeSSe/balzac * 1.2 DiaBLeSSe/Mielikki * 2.2 / +++ geniusangel/topaç * 2.2 / +++ KarafatmaMan/Scraffy * 1.2 Phloxisim yazılmamış... * 1.2 / + RedallHoor/custo * 2.2 Jinni/badem * 2.2 horacegoesskiing/ramazan * 2.2 / ++ orc_lord/buddy * 1.1 / +++++++++ edi/bozo * 1.2 Nefr/isim yazılmamış.. * 1.2[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ayk size patisini sallıyor, kemiğini sizle paylaşıyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 :) Buffon da yaramazlıktan vakit bulursa patisini sallıcak, yarışmada çekilmiş resimlerinden sonra koç gibi oldu maşallah. En kısa zamanda resmini çekip koyucam, oylar için tekrar teşekkürler. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bu başlık altına kazananların resimleri koyulsa iyi olur. nerdeyse bütün resimler paticik albümde olduğu için görünmüyolar şu an[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Söz verdiğim gibi, Buffon. [spo1=Babamla güreşirken:] [/spo] [spo2=Gölgede dinleniyoruz:][/spo] [spo3=Sfenks hesabı:][/spo] [spo4=Lady ile beraber:][/spo] [spo5=Postacının pantalonu nerde?][/spo][signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose[Bu mesaj DA2019 tarafından 08 Temmuz 2005 09:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bozo ve oğlum adına protesto ediyorum, birinciliği paylaşmaları gerekirdi, bu durumda mecburen kalan bütün yarışmacıları yiyecekler. =P Birincileri tabrik edelim yine de. =] [Bu mesaj Nefr tarafından 08 Temmuz 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ehe haydut benim manyağın adı. teşekkür ederiz efendim, layık olmay çalışacağız. haydut'a da söyleyeyim, yediklerine dikkat etsin bari bi patipetstar olarak. tam bir fıçı olmuş durumda kendisi, yere yatınca ayakları havada kalıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 teşekkürler[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... bi arkadaş(bora)fi tarihinde demiş ki:Çayda lipton,kadnında ip don. kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ee hani benim kedimin 2.liği onaylanmamış bende isterim 2. yazsın adımda[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... bi arkadaş(bora)fi tarihinde demiş ki:Çayda lipton,kadnında ip don. kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 itirazları hemen değerlendirmeye alarak 24253. asli ceza mahkemesine sevk ediyoruz. hmm oylama tablosuna bakalım, yok haksızlık falan :-p gerçi patipet star 10.'su falan gibi birşeylerde verilebilirdi ama.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 paris benim kedim bende kanberdim bi zamanlar[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ozkolous sanırım isminizi değiştirmişsiniz veya yeni bir kullanıcı adı almışsınız. kanber adına gerekli ödülü veremedik çünkü öyle bir kullanıcı adı yoktu. evet, kanber'de bulunduğuna göre yarışmayı kazananlara ödüller ulaştı. not:ozkolous adına gerekli title işlemleri yetkiliye iletilmiştir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 nicki değiştirmiştim öle bi an neyse saolasınız :)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar