StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tamam kullanmamak senin elinde :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Anlamlı ya da anlamsız tartışılacak birşey yok. Rahan sürekli kullanıyor aynı kelimeyi. Yanlış bir yazım/kullanım varsa bile bilerek yapıyor adam. Neyini tartışıyorsunuz ki şimdi bunun.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yumulmuyorsam...:horace:[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yok yok açığa kavuştu tamam, tabii yamulmuyorsam :D[signature][hline]Janitschar Family LL
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 TDK dan mod ataması isteyeceğim lol! (hoş o zaman adam boonepartı görüp kafayı sıyırablir o ayrı mesele)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
helena Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sözlük ve hayata etkileri[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Muahhahah topic süper patlamış koptum resmen ya... 3. post dayanabilmiş güzide topic =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hey allam ya ne cins adamlarsınız :) "yamulmuyorsam" ı hem internette yazarken, hem de konuşurken uzuun süreden beridir kullanıyorum. büyük ihtimal sözlükten kapmışımdır. yani yazım hatası değil.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 harbi çok pis patlamış topic :) neyse ben araştırmalara devam..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ewt güzel patlamıs :) ama ben cevap veriyim istersen.. kosgeb ve teknokentler birbirlerinden oldukca farklı yapılar. kosgeb tamamen devletin elindeki bir mekanizma ve ne yazık ki, tanıdık felan olmadıkca adamakıllı bir proje geçirmek veya en basitinden bile bir girişimcilik destegi alması oldukca zor. ama tanıdıgı olanlar batık projelerle bile yüz milyarlarca destegi cıkarabilir ne yazık ki.. kosgebin de iki türlü destegi var, girişimcilik bazlı, proje bazlı. sadece tekini alabilirsin, proje bazlı detegin miktarları cok daha yüksek.. destek paraları bi yana, bir de kosgeb'in içinde de yer alabilirsiniz, ama girmesi işin acıkcası tanıdıgınızın olmasına baglı.. teknoparka gelince, suan zaten boş yer bulabilecegin tek bir teknopark var. O da GOSB Teknopark. Daha gecenlerde tamamen tamamlandı, yakında firmalarla kira sözleşmelerine baslayacaklar..burasının yapımı normalde gecen yıl temmuz ayında bitmesi gerekiyordu, ancak suana anca yetişti. normalde muhtemelen yer kalmamıstı ancak inşaatın uzaması nedediyle birtakım şirketler büyük ihtimalle yer almayacak. yani doluluk oranı %80 civarında olması bekleniyor.. GOSB Teknopark İsrailli birkac iş adamı tarafından yapılmıs bir yer, yönetimi de devletin elinde degil dolayısıyla. Burada yer alabilmeniz için (yer oldugunu varsayıyorum) şirketinizin finans ve iş planıyla basvurmanız gerekmekte. Genel kurul toplanıyor belirli dönemlerde, şirketlerin sunumlarına göre karar veriyorlar. Eger kabul alabilirseniz sizin için baya iyi olacaktır, cünkü baya büyük ve ciddi firmalar gelecek. Bircok kişi, ODTU Cyberpark ve GOSB Teknopark haricindeki yerlerin yalan oldugunu söylüyor ki bence dogru. Texas Instruments'in bile GOSB'a gelme ihtimali cok yüksek..Bi de baya güzel bir görüntüsü var daha bikac gün önce tekrar bi gezdim.. Bu arada daha detaylı bilgi almak istersen: GOSB Teknopark
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Evet ama o Çıbık.... :D[signature][hline]Janitschar Family LL
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: BabacumMostors, 12 Temmuz 2005 18:14 tarihinde demiş ki: öeh bir de bunlar mı çıkacak şimdi? -bla bla bla yamulmuyorsam bla bla bla.. -hihihi eheh nasıl? güldürdüm değil mi? bak bi daha yapayım.. yamulmuyorsam.. ehe ehe verecekmisin şimdi? hayrı mı? cem yılmaz esprisi yapayım belki o zaman veirsin yok mu eyi peki... YAMULMUYORSAM! yo kartık komik dğeil mi ehe pek iben komikmiyim..değlim.. peki ben şey.. hmm bu mesajı görmemişim. komik olmaya çalıştığım gibi "saçma" bir fikre nerden kapıldığını çok merak ediyorum? hadi kapıldın tamam, peki niye üzerine bir de fikirden daha saçma ve "can sıkıcı" parodi yazıyorsun? hayır şimdi bende ona buna durduk yere laf sokan 15 yaşındaki sivilceli ergen temalı bir şeyler mi zırvalayayım? başlık zaten batmış batacağı kadar bir parça da benim katkım olsun.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Öne çıkan mesajlar