Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Savaşlar içinde aynı şey geçerli. Hangi insan siperinde çıkıp Allah Allah diye makineli tüfeğe koşarki normalde?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Wispy, 06 Temmuz 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Trgdy Heh ben de tam onu söyleyecektim, bir koyun 'ben koyun değilim diyordu'. Sonra diğerleri hep bir ağızdan ben koyun değilim diyordu, ya da öyle bir şeydi tam olarak benim gördüğüm şöylydi bir tanesi kürsüden -arkadaşlar artık bu sürü psikolojisine bir dur demeliyiz diyordu öbürleri hep bir ağızdan: -eveeet! :)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Savaş kavramı bence biraz daha farklı sonuçta manevi değerler falan var ama bu tip bir psikloji de işin içine giriyor sonuçta. Herkes allah allah diye çıksa sen kalsan öyle, ulan bu kadar insan koşuyor bir korkak ben mi varım diye sorarsın kendine[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bence savaşlar sürü psikolojisinin kriterlerini aşıyor daha çok bir millet içinde yaşayan insanların çıkarlarının birleştiği noktada birlikte davranmalarıdır.Mesela hayatta kalmak![signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: bankaci, 06 Temmuz 2005 12:11 tarihinde demiş ki: o biraz sürü psikolojisini aşıyo.. vatan millet sakarya mevzusu o biraz. Hayır öyle değil. Mesela şu an git tek başına ülken için öl deseler eminim ki gidip ölmezsin ölemessin. Yapamassın. (yaparım deme komik kaçar) Ama bir savaşta yanında birileri varken, vatan sevgiside varsa bu ortaya çıkar. Ama tek başına çıkması çok zor.[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Temmuz 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Öyle bişi mi var muhabbetde. Sen ölmezsen şu şu olucak diye.. Hadi git kuzey ırak'ta PKK var tek başına sınırdan kaçabilirsin. Vatanın için yap hadi.. edit: haklısın dreamer. vatan sevgisinden yoksun adammışım.. vay be kimler karar veriyo vatan sevgmize..ben..signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Temmuz 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 arkadaşlar saygı sevgi çerçevesinde satmaşa olmadan bir konuyu tartışamazmıyız?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 martin dogru soyluyo oyle dusnuyosan bankaci neden simdi gidip pfflilarla savamiyosun[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Absolut:Savaşlar içinde aynı şey geçerli. Hangi insan siperinde çıkıp Allah Allah diye makineli tüfeğe koşarki normalde? Savas cok farklı bır olay.O bolugun askerlerı arasında kardeslıkten de ote bır sey var.Orada savasan askerlerın hayatta kalma mucadelesı onları bırbırlerıne karsı sonsuz bır baglılık,fedakarlık ve guvenı zorunlu hale getırıyor. Siperınden cıkan adamın orada beraber carpıstıgı sılah arkadaslarına olan guvenının bır gostergesı bence.. Savasta ılk kaybedılen sey masumıyettır[signature][hline]I can not accept not trying [Bu mesaj Phrexian tarafından 06 Temmuz 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 *cok buyuk haraetle baslaayan topic aniden durulur*[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kitle psikolojisi..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ehe herkes görüşlerini yazdı abi tartışçak bişi kalmadıki kavga falanda çıkmadı[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yok aslinda ben durdum diyre herkes aaa trgdy durdu bende durmaliyim diyip durdular iste yaa bi farkli olalm diyoruz yine kitle gelio pesimizden:yapma: *kosa kosa kacar*[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 *!koskoca bir taşı diğerleriyle birlikte arkasındaan yetiştirmeye çalışır*[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 06 Temmuz 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 acaba bizimde hep beraber tek bir agizdan ayni seyi elestirmemizdde suru psikolojisine uyan bisey deilmidir[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 senin de ait oldugun bir suru var . aradaki fark senin surundekiler fazla konusuyor oburleri bos konusmamak konusunda hem fikirler .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 MMMmmmEeeEeEEEeE![signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: St_Dreamer, 06 Temmuz 2005 11:33 tarihinde demiş ki: said: MartinLGore, 06 Temmuz 2005 11:26 tarihinde demiş ki: Mesela en yakından forumda da yoğunlukla yaşanan bir olay bu. Mesela site de hafiften karizması olan biri birine fıstık atsın ardından 50 kişi fıstık atar.. Veya biri birinden nefret etti diye diğeride nefret eder. Ben bunu tamamen şekillenmemiş-oluşmamış kişiliğe bağlıyorum. burasına özellikle katılıyorum Bende katılıyorum Ki doğru bişeydir.Kimse özgür iradesine göre söylemiyor "Aha XxxX böyle dedi bizde onun dediğini yaparız bizimde garizmamız olur" zihniyeti içinde millet.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 katılmıyorum trgyd sürü psikolojisi savunacak bir şeyi yada birşeyi savunacak zekası olmayanların çoğunluk neyi düşünüyorsa onu düşünmesidir.Yoksa insanların savundukları yada eleştirdikleri şeylerin kesiştikleri noktalar olabilir en basit örneğiyle kırmızı bir cismi gösterip bunun rengi nedir diye sorduğunda - e gırmızııı diyenleri sürü psikolojisiyle suçlayamayız değil mi?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evet birde -xx bilir ;)(hani bir tek xx le ben biliyorum) -xxx hatırlıyorsun değil mi? gibi kralcılar var[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu insanın doğasında olan birşey normal karşılanmalı.kimse durduk yere bir işi yapmaz ancak belli bir kitlenin harekete geçirmesiyle bu her yerde böyledir.gençlerin asilikleri dışında sürü psikolojisi dünyanın her yerinde her insan için geçerli olan birşey.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 peki o kitle hareketini başlatan tek bir birey değil mi?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bide türk milleti olarak birinin solediğine inanırız hemen Abi bu bole olcakmıs nerden buydun abi Fatma soledi had be falan[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 mesela sigara içmek :P hepsi kitle psikolojisi olmayabilir ama %99'u bu sebeple başlar. aynı şekilde alkol[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 özenti dersen evet derim ama kitle psikolojisi değil.Mesela ben sigaraya arkadaşlarıma özendiğim için başladım.Ama sigaranın zararlrı hakkında falan bir bilgim vardı.Yani ulen bu sigarayla ilgili bi fikrim yok ama herkes içiyorsa doğrudur diye bişi düşünmedim.Arada bir nüans var kitle psikolojisi ne bileyim daha çok insanın kendine yakışanı giymesi gibi birşey[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar