casperas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 arkadaslar bendeki gate ler bi yere gitmiyor nedenı hakkında bana yardım edecek arkadaslardan yardım istiyorum.. infodanmıydı nerdendi bişiler yazıp hallediyoduk.[signature][hline]www.eglence.com.tr server free uo.eglence.com.tr,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 101 adımda gate açma tutorialı istiyoruz! ya da ben bir iki konuda yardım edebilirim belki. ilk başta nereye gidiceğini kafanda canlandırman lazım. daha önce gitmiş görmüşsen çok daha kolay olacak tabii ki. sonra zihninde bu anı tutarken, büyünün sözlerini söyleyip gerekli materyalları kullanıcaksın. giderken sakın başka birşey düşünme ve aşşağı bakma. yoksa düşersin, dediğin gibi hiç bir yere varamayan gate'ler açarsın. ya da istersen raistlin'den, nagash'dan felan ders aldıralım sana? onlar bu konuda baya bilgililermiş duyduğuma göre.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casperas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya sen ne kadar eglenceli bi adamsın ya ya arkadaslar gercekten bu konuda yardım istiyorum moongate leri calıstıramadım yardım edeceksenız yazalım bostan yere ugrasmayalım[signature][hline]www.eglence.com.tr server free uo.eglence.com.tr,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 uo emulatorleri kismina sorman gerekli. burasi yanlis yer oldugu icin cevap alamiyorsundur.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bide gate demişsin başka bişey dememişsin, bunun masaustu gatei var (bone'un anlattığı) bg2 usulu var içinden en cin cıkan, diablosu var wow'u var, var babam var, nası cevap beklersinki.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casperas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 :D[signature][hline]www.eglence.com.tr server free uo.eglence.com.tr,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar