Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]bla Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hoşgeldiniz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hoşgeLdiLer :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hosgeldin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 H.Geldin.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fakeyim Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Alıntıla
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hosgeldin...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Alıntıla
wook Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hosgeldin..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hoşgeldin :][signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Alıntıla
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 merhaba:)[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Alıntıla
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]Krwlng in my skiN Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hoşgeldin be ! :)[signature][hline]peace! Alıntıla
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hosgeldin[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hoşgeldin..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Alıntıla
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hoşgeldiiin.. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bos geldin[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Alıntıla
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hoş geldin[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir Alıntıla
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Alıntıla
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hoşgeldin[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Nick enteresan, çekici. Hosgeldin demek kalır.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.