Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ya cok yazı yazmısınız hepsini okıyamadım dünden beri ama yani virüsler ölmüyor anladıgım kadarıyla[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çok çokk saçma bişi. bu tamammen aidsli bu kadar kolay bulaşan bir hastalık gibi gösterip, bu tip hastalıklara bulaşmış ınsanları toplumdan dışlatmayı sağlamak . örnek hatırlarsınız aidsli bir cocugun ilkokulda karşılaştığı tepkı ( velillerin onu okula almak istememesi) karşıdakının bir cocuk ve bir ınsan oldugunu unutup , üstüne saldıran yapıcı değil yıkıcı olan olgun ve yetişkin velilerimiz !. bu konuda çok bilinçsiz ve çok cahil oldugumuzu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 iyide biz aidsli herkesi kast etmiyoruz..Ona bakarsan teröristlerin çoğu da doğulu ama biz doğu anadolu kesiminde yaşayanlara karşı bişi demiyoruz..Konuyu saptırmayın[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 demir don giyelim[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: toggie, 10 Temmuz 2005 18:05 tarihinde demiş ki: demir don giyelim Elimize napcaz?[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bişe yapamıcaz sorun burda zaten. istediğin kadar dikkat et yine de seni aids'e bulaştırmaksa elemanın amacı öyle ya da böyle seni aids yapar.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bundan bir-iki ay once ABD'de televizyonda gordum: annesi HIV-pozitif (yani AIDS) olan bir cocuk, annesinin seker hastaligi siringalarini okulda 30 kusur cocuga saplamisti. O ara surekli gosterdiler haberlerde, sonra ne oldu bilmiyorum. Butun aileler perisan olmus falan tabi. Bu gunlerde de zenci bir cocuk olduruldu, i-pod'unu istemisler vermemis, bicaklayarak oldurmusler. Iki olayda New York'da oldu. Bu tip olaylar cok tabi burda / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 size hastalık bulaştırmak istien biri illa bulaştırır mesela kgb ajanları şemsiyenin ucuna bir top yerleştiriyorlar ve yağmurlu bir havada bacağınıza deydiriyorlar 4 gün snra ölüsünüz bna sanki insanları sinemadan uzak tutmak için gönderilen saçma sapan bir mail gibi geldi[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 KGB de benim peşimde zaten.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hepatitli birinin esyasini kullanmak bile bize hepatit gecirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya bu kadarda paranoyak olmaya gerek yok. trafik kazası olur intihar saldırısı olur hatta hatta çok güvendiginiz bi kişiden aids kaparsınız. yaşam sonuçta ne getiricegi belli olmuyor.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Emivoz, 10 Temmuz 2005 19:03 tarihinde demiş ki: hepatitli birinin esyasini kullanmak bile bize hepatit gecirebilir 3 metrden fazlada yaklaşmayın mazallah eli olur eidis'li adam tukuru falan ustunuze eidis olursunuz.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bi arada şırıngalı sağpık vardı millete şırınga sokuyodu[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 O şırıngalı sapık bendim.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tahmin etmeliydim[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bende alsancakta masada duran ketçap şişelerinin içine aids'li kan boşaltıldığını duymuştum,bilgilerinize...[signature][hline]Kar$ıyakalı Olmak Bi Ayrıcalıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Werewolf, 09 Temmuz 2005 16:53 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 09 Temmuz 2005 16:45 tarihinde demiş ki: siz dikkat edin yien istiyosanızda, aids ve hepatit falan havayla temas ettiğinde ölüyo. AIDS'in sebebi HIV virüsüdür. Virüsler canlı değillerdir, o sebeple ölmeleri de mümkün değildir. Ve ayrıca havaya temas ettiğinde de etkilenmez, bir hücreye geçip aktivitelere devam edebilir. Yani iğne battıktan sonra vücuduna girerse AIDS'i kapmış olursun. ehehehe yok ya ? ilkokul 2 hayatbilgisi bilginle ukalalık yapma bence. Bi ara ünlüydü sokaklarda şırınga sokuyolardı millete.Kimseye bişey olmayınca açıklama yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Terbiyeni takın ne ukalalığı. Yanlışım varmış öğrendim, biz buna tartışma diyoruz, sana uzak bir kavramsa bilemiyorum.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Gerçekten de olmuyacak seyler değil fakat böylede yasanmaz büyük bir sehirde yasıyoruz bunlar olucak elbet. Tabiki tebiiiri elden bırakmamak gerek ama telefon kulubesınde konusmatan once bir arastırma yapmak ta gerekmiyor, nediorum ben ya :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 virüsler ölmez vatan bölünmez.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 iyi hos da.. bunun bir yardimi yok, sonuda yok..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: elaidi, 10 Temmuz 2005 22:42 tarihinde demiş ki: O şırıngalı sapık bendim. ahah[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yeter aaarruthkk[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Virüslerin canlı olup olmadığı kesin cevabı olan bir soru değil sanırsam. Kalıtsal maddeleri (DNA veya RNA) olduğu için canlı olduğundan canlı olduğunu söyleyenler var ama solunum yapmak vs gibi özellikleri olmadığı için canlı klasmanına giremezler diyenlerde var.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar