Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana gelen ve oldukça önemli oldugunu düşündüm bir mail

Arndiol_Vampir

Öne çıkan mesajlar

çok çokk saçma bişi. bu tamammen aidsli bu kadar kolay bulaşan bir hastalık gibi gösterip, bu tip hastalıklara bulaşmış ınsanları toplumdan dışlatmayı sağlamak . örnek hatırlarsınız aidsli bir cocugun ilkokulda karşılaştığı tepkı ( velillerin onu okula almak istememesi) karşıdakının bir cocuk ve bir ınsan oldugunu unutup , üstüne saldıran yapıcı değil yıkıcı olan olgun ve yetişkin velilerimiz !. bu konuda çok bilinçsiz ve çok cahil oldugumuzu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan bir-iki ay once ABD'de televizyonda gordum: annesi HIV-pozitif (yani AIDS) olan bir cocuk, annesinin seker hastaligi siringalarini okulda 30 kusur cocuga saplamisti. O ara surekli gosterdiler haberlerde, sonra ne oldu bilmiyorum. Butun aileler perisan olmus falan tabi. Bu gunlerde de zenci bir cocuk olduruldu, i-pod'unu istemisler vermemis, bicaklayarak oldurmusler. Iki olayda New York'da oldu. Bu tip olaylar cok tabi burda /
Sosyal ağlarda paylaş

size hastalık bulaştırmak istien biri illa bulaştırır mesela kgb ajanları şemsiyenin ucuna bir top yerleştiriyorlar ve yağmurlu bir havada bacağınıza deydiriyorlar 4 gün snra ölüsünüz bna sanki insanları sinemadan uzak tutmak için gönderilen saçma sapan bir mail gibi geldi[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 09 Temmuz 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
said:
Cuce, 09 Temmuz 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
siz dikkat edin yien istiyosanızda, aids ve hepatit falan havayla temas ettiğinde ölüyo.

AIDS'in sebebi HIV virüsüdür.
Virüsler canlı değillerdir, o sebeple ölmeleri de mümkün değildir.
Ve ayrıca havaya temas ettiğinde de etkilenmez, bir hücreye geçip aktivitelere devam edebilir.
Yani iğne battıktan sonra vücuduna girerse AIDS'i kapmış olursun.

ehehehe yok ya ?
ilkokul 2 hayatbilgisi bilginle ukalalık yapma bence.
Bi ara ünlüydü sokaklarda şırınga sokuyolardı millete.Kimseye bişey olmayınca açıklama yapıldı
Sosyal ağlarda paylaş

Virüslerin canlı olup olmadığı kesin cevabı olan bir soru değil sanırsam. Kalıtsal maddeleri (DNA veya RNA) olduğu için canlı olduğundan canlı olduğunu söyleyenler var ama solunum yapmak vs gibi özellikleri olmadığı için canlı klasmanına giremezler diyenlerde var.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...