Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman Çarkı -Wheel of Time-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kitabı okurkenki genel seyrim:
1 chaptera başlıyorum ohaa diyerekten chapter bitiyo sonra o heycanla sıradaki chapter başka karaktere geçince öff hadi hemen bitsin de diğer chapterın devamı gelsin diye başlayıp o chapterı da ohaa efektiyle bitiriyorum sonra yine aynı şey =). çok eğlenceli xP
Mesaj tarihi:
tunca said:

kitabı okurkenki genel seyrim:
1 chaptera başlıyorum ohaa diyerekten chapter bitiyo sonra o heycanla sıradaki chapter başka karaktere geçince öff hadi hemen bitsin de diğer chapterın devamı gelsin diye başlayıp o chapterı da ohaa efektiyle bitiriyorum sonra yine aynı şey =). çok eğlenceli xP

+1231231242354346427354124356365
Mesaj tarihi:
Aldım sonunda ama 20 sayfa fln okudum tanımıom kimseyi.rereadın yarısında bile deilim cok pişman oldum şimdi zmnında kasıp okumadıgıma.

bu arada audiobook olayı gercekten güzelmiş. baya anlasılır okuyolar otobüste fln dinliom süper oluyo.
Mesaj tarihi:

ileriye yönelik tahmin

sanırım karanlık varlığın yok edilmesi için eksik kalan güç dişi güç yanında onun kendi gücü. calandoruda ancak kadınlarla zincir kurarak kullanabilecek bu da bir nevi kontrol olacak.

Mesaj tarihi:

3lünün birleşmesi ve callandorla ilgili prophecy de rand-aviendha-elayne in circle kurup callandoru kullanması geldi benim aklıma öle mi olcak bakalım

• Yeni Oluştur...