Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 17sinde elimde kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 @dreag: gelmemiş 2. kitap. kendiminki şu an elimde ve ilk sayfayı okumaya başlıcam az sonra, darısı başınıza xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Evet gittim bugün, her dnr a 1 er tane getirmiş gereksiz adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 d&r babasın be gittim aldım geldim kitabı bugün işten 1 hafta istirahat aldım yata yata okurum artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kitap çok iyi ya, robert jordan gurur duyardı bence chapter 20 mat'den çocuğum olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bende aldim 2 saat once Chapter 2deyim daha ama spo acmamak icin zor tutuorm kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Açmayın, çıkamıyorum işten, alamıyorum kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ahah açabilirsiniz ya çok spoluk bişi yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kitap süper gidiyor. bariz iş bitsede eve gitsem okusam modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Okuyan arkadaslarimiz ozellikle spoiler olayina dikkat etsin bundan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kitabı okurkenki genel seyrim: 1 chaptera başlıyorum ohaa diyerekten chapter bitiyo sonra o heycanla sıradaki chapter başka karaktere geçince öff hadi hemen bitsin de diğer chapterın devamı gelsin diye başlayıp o chapterı da ohaa efektiyle bitiriyorum sonra yine aynı şey =). çok eğlenceli xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Aldım, işte başlamamak için zor tutuyorum kendimi, artık serviste yapıcaz açılışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kitabı serviste unuttum holy şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 servis şöförü araklamasın (:P) adam hasta zaman çarkı fanatiği belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Helal ederim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 tunca said: kitabı okurkenki genel seyrim: 1 chaptera başlıyorum ohaa diyerekten chapter bitiyo sonra o heycanla sıradaki chapter başka karaktere geçince öff hadi hemen bitsin de diğer chapterın devamı gelsin diye başlayıp o chapterı da ohaa efektiyle bitiriyorum sonra yine aynı şey =). çok eğlenceli xP +1231231242354346427354124356365 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 son 100 sayfa kaldı. pdf'ini indirdim işte okuyorum. bir sürü iş bekliyor kovacaklar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya abi cok guzel gidio ya bitmesin lan bu kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aynen =( 200 sayfam falan kaldı kıyamıyorum okumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Her gun 100 sayfa okuyacagim die sinir koydum kendime Her gunun sonunda will save atiorm resmen :D 2 gundur kaybediorm nolcak bakalim sonum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Aldım sonunda ama 20 sayfa fln okudum tanımıom kimseyi.rereadın yarısında bile deilim cok pişman oldum şimdi zmnında kasıp okumadıgıma. bu arada audiobook olayı gercekten güzelmiş. baya anlasılır okuyolar otobüste fln dinliom süper oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bitti.. ah rand adam oldun ama choedan kal ı niye yokettin, lazım olurdu kesin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kitap sonu spo adam az daha desen i yok ediyodu ii oldu böle calandor var o yeter ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ileriye yönelik tahmin sanırım karanlık varlığın yok edilmesi için eksik kalan güç dişi güç yanında onun kendi gücü. calandoruda ancak kadınlarla zincir kurarak kullanabilecek bu da bir nevi kontrol olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 3lünün birleşmesi ve callandorla ilgili prophecy de rand-aviendha-elayne in circle kurup callandoru kullanması geldi benim aklıma öle mi olcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar