hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 önce siyah arkaplanlı bi belge açıyoruz.(boyutu farketmez ben 800*300 kullandım) Sonra beyaz renk ile büyükcene yazmak istediğimizi yazıyoruz. sonra yazıyı ortalıyoruz. Ardından seçili layerımıza tıklıyoruz ve rasterize layer diyoruz.layerımızın adını da "yazi" yapıyoruz Daha sonra layerımızı kopyalıyoruz (layera sağ tıklayıp duplicate layer çıkan menüde direk enter) yeni layerımıza(yazi copy) ctrl ye basılı tutarak tıklıyoruz yazımızı seçiyoruz. hemen ardından menüden select>modify>expand>çıkan menüden expand by 1pixels diyoruz. sonra ana rengimizi siyah yapıp, edit>fill... çıkan menüye direk enter yada alt+backspace yapıyoruz sonra ctrl+d yapıyoruz. şimdi elimizde sadece siyah bir ekran var. sonra 1.layerımızı yani bilmemne copy layerının yanındaki göze tıklıyoruz. sonra ana layerımızı seçiyoruz (yazi). filter>blur>gaussian blur> radius: 3pixels yapıp "ok" diyoruz. şimdi smudge toolumuzu seçiyoruz ve alev efektine uygun şekilde çekip çekiştiriyoruz yazımızı. ben briaz abarttım burda hayal gücünüze kalmış olay bu işimizde bittikten sonra, layer menüsünde güneşe benziyen bişey var(çöp kutusunun 2 solunda) orda color balanceyi seçiyoruz. Ayarları şöyle olacak sırayla tone balance ı seçiyoruz ve aşağıdakiler yazıyoruz Tone Balance:Midtones = 70 0 -70 Tone Balance:Shadows = 70 0 -70 Tone Balance:Highlights = 70 0 -20 ok dedikten sonra şöyle bir resim çıkması lazım resmimizin %90ı bitti şimdi yazi copy layerımızı seçiyoruz. layer mode unu overlay yapıyoruz. şimdi layerımızın opacityle biraz oynayıp nerde güzel durursa orda bırakıyoruz. ben %50 yaptım son hali budur pek fark yok gibi gözüküyor ama dikkatli bakarsanzı anlarsınız..[signature][hline][/b]Msn adresimArtık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayımkarakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Gerçekten çok yararlı bi çalışma olmuş tebrik ederim..bişi sorucaktım ben bu photoshopu nerde bulabilirim..?[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 photoshop 7.0 kullanıyorm ben biçok cd sata nyerlerde vardır photoshop indircem dersen çok büyüktür dosya tavsiye etmem hem crack de bulman lazım ona özlden yardımcı olurum eğer dl edersen. dl etmek için, googledan aratırsan photoshop 7.0 diye çıkar sanıyorum linkler. hatta pmine bi link atıcam ordanda bakarsın. (publicte atamıyorum arkadaşlar kurallara aykırı) yalnız dikkat et photoshop 7.0 tryout olmasın bende photoshop cs tryout vardı bi türlü crack olmadı ona dikkat edersen sorun çıkmaz sanırım (ben yinede cd tavsiye ederim)[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 son versiyonu photoshop cs 2 smudge denen aletle o büktüğümüz kenarları özenle bükersek daha bi gerçekçi durur. :D[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hazıra geldi ben abarttım dedim ondan yoksa çok daha güzel şeyler yapılabilir gerisi fare kullanım kabiliyetinie bağlı[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Teşekkür ederim bu arada..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Gırasyas.[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ellerine sağlık..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 çoook güzel bişey bu saol..[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bazı şeyleri türkçe versiyonda (6.0) bulamadım. yardımcı olabilir misiniz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Smudge toolun ne olduğunu bi bilsem. Herşeyi yaptım onu bilemedim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 smudge tool blur tool da alt menü olarak görülür "R" tuşyla blur tool u ative edebilirsiniz sonra ona basılı tutarak smudge tool u seçebilirsiniz.. yada yukardan 7. sırada soldan 1. sırada[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 elıne saglık gzel olmus...[signature][hline]"][" u c i ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bu yararlı çalışmadan ötürü arkadaşımıza plaketini vermek üzere başbakan Erdoğan'ı patiye davet ediyorum.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çok güzel çalışma saolasın :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bende böyle bişi yaptım :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Buda benim çalışmam..[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu bılgılıyı paylastıgın ıcın tesekurler ama sıze yardımcı olucak bı sıte vereyım bazıları bılır zaten www.pc-kopat.com[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Gerek yok smudge tool kasmaya. Duplicate edip cevirip Wind verdikten sonra Ripplela ateş goruntusu sağlanır. Daha sonra resim Indexed Color yapılır ve Color Tabledan Black Body seçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Indexed Colour ayar etti Colour Balance kullandım renk vermek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bizde biliyoruz öyle de yaıldığını bu kadar özgür olamazsın onda.. gidin başka topic açın orda anlatın farklı yöntemleri ayıptır yahu[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 iyi de alev dedigin ordan burdan smudge cekmekle olmaz. Cok ozgurluk istiyorsan farklı acılardan verirsin ripple ı olmadı yazının belli kısımlarına verirsin. Alev dediğin ordan burdan fırlamaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar