Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben maalesef Amerika serverlarına girebiliroum bilmeden CD leri Amerikadan aldığım için. Neyse yinede oynamayı deniycem eğer bağlantı çok kötü olmazsa. Hatta bikaç türk bile buldum Us Burning Legion da... Ben Alliance karakter açmayı düşünüorum (arkadaş Alliance da). Aslında karakteri kafamda Night Elf olarak belirledim ama yinede deiştirebilirim. Asıl konu NE seçipde hangi class olacağıma karar veremiorum. Öncelikle şu nightsaber olayı çok hoşuma gitti. Ona binebilen bi arakter olsa güzel olur. Tabii bilmiorum ne neye biner... ikinci olarak zevkli bi karakter olmasını istiorum ama healer filen hiç sevmem. Eskiden Lineage oynardım Assasin karakterim vardı yani rouge ya da hunter NE de iyimi onu bilmek istiorum... Güçlü ve oynaması zevkli bir karakter için önerilerinizi bekliorum... Teşekkürler[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ac takil hepsiyle soyle bi level 20 lere kadar falan baktin zevk aliosun devam et alamadin dierine gec[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 night elf olarak her classla lvl 40 ve sonrasında nightsabera binebilirsin.. night elfler warrior, priest ,druid, rogue, hunter oluyo,priest ana healer classı, druidde grupta healer bunları salla o yüzden (aslında healdan başka şeylerde yapıyosun oyun healerla bile sıkıcı diil yani ama ille istemiosan salla), assassin tarzını seviyosan rogue u seversin bence bayada güçlüler şu anda, druidde kedi olunca stealth alıyo ama başkada bi işe yaramıo kedi pek :p edit: kendi ırkının olmayan bazı tür binekleri o ırkla aranı iyileştirerek (ama baya bi iyileştirerek) kullanabiliyosun, yane bitek night elf binebiliyo gibi olmasın diye şeettim[signature][hline]trees and i are one... Mirloth 36 Night Elf druid [Bu mesaj Mirluin tarafından 12 Temmuz 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hunter nası peki? ben sadece onlar nightsaberlara binebilio die duydum da o yüzden açsammı die düşündüm... neyse ben zaten bi NE rouge açmıştım lvl 7 şimdi onla devam ediyim bari... off keşke Avrupa serverına geçebilsem de Türklerle oynasam.. Neyse artık belki ilerde öle bi imkan olur belki...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hunter hakkında pek bilgim yokta... tuzak kuruyolar yay/tüfek var bide melee vs... nightsaber yada başka hayvan falan yanına pet olarak tameleyebiliyo farkı o (petle binek farklı yane pete binilmiyo [ben başlamadan önce binilio sanıodumda ondan söyliyim dedim]) koşma speed arttırma şeyleri var, genelde karşılaştıım hunterlardan yola çıkarak söylüyorum uzak mesafeden yawaşlatarak bi yandanda petle dürterek vurkaç yapma classı gibi bişey (1v1de) tabi koşma speedini combatte açık unutursa her vurulduğunda sersemliyo :p stealth yok bide[signature][hline]trees and i are one... Mirloth 36 Night Elf druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben hunter ım eu da kor'gall da millet git karakterini sil diyo ben gayet memnunum karakterimden valla... eğer iyi oynar iyi taktik geliştirirsen en kötü denilen classlar bile elinde yenilmez olabilir /ama kimse yenilmez değildir :P hunter a karşı herkez olumsuz yaklaşıcaktır tahminimce sebebide yanlış oynayan bazı playerlardır... instancelarda multi-shotla 3 5 tane mob çeker de agrroyu üstünde tutupda healerın tanka yapıcağı heal'ı sana harcamasını sağlıycaksan hiç başlama ama :) neyse hunter oynarsan bikaç taktik verebilirim :) (bende 31 im daha ama) iyi oyunlar şimdiden...[signature][hline] [Bu mesaj xarion tarafından 12 Temmuz 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 peki NE warrior hakkında ne düşünüosunuz? yani aslında her tarafta olan karakterlerden olmak istemiorum ama sanırım NE en populerlerinden... neyse ama o çok da sorun deil. eğer NE rouge ve warrior un iyi ve kötü yanlarını şöle kısaca bi karşılaştırırsanız çok sevinicem...başlamışken seviceğim bi karakter olmasını istiorum... Ha bi de geçen arkadaşım gösteriodu, adamın teki çok karizma böle nightsaber ın üzerince şapkalı bi pelerin giymiş bi de her elinde birer tane böle mavi parlayan kılıç vardı hatırlıosam. o class ne acaba çok merak ettim. Adam resmen Thief deki herife benziodu o şapkalı pelerinle çok hoşuma gitti... biraz da ondan etkilendim NE olma konusunda. ZAten açtığım rouge u uzun beyaz saçlı ve beyaz renkli yaptım... :D[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bazı classlar 2h(iki elinede) silah kullanabiliyolar belli bi seviyeden sonra mesela hunter level 20 de alıyo :) rogue warrior hunter benim bildiğim 2h alabilen classlar bilmiyorum başka var mı... ama hunter 2h ta oldukça kabiliyetsiz rogue ve warriorun talentları sayesinde ıskalama oranları düşüyo ama hunterda bu olanak yok oldukça fazla ıskalıyoruz 2h silahlarla......[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 shamanda talent vererek alabilior 2h[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Night elflerin ilk gorevler uyutuyor adami benden soylemesi soyle 20.lvl a kadar uyuyorsun sonra zevk alıyorsun[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cidden şu benim NE rouge la lvl 9 oldum şimdiden uyuyorum yaw... bitki toplatıyor adam bana yaw :( ah şu nightsabre lara bi binebilsem :D ha bi de doğru düzgün player yok ortada, eh tabii noob yeri benim takıldığım yerler :D[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 en zevkli classlar mage ve shaman bana göre..[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 en güçlü class diye bir şey yok. taş kağıt makas var... oyun tarzına göre class'ını seç derim. (zaten ırkını seçmissin) rogue stealth kabiliyeti olan, savaşta önden değilde gizlice arkadan yanaşarak backstab'e meyleden bir karakter. insanlar başka iş üzerindeyken bir anda basabilirsin vs. vs... pve'de aggro çekmeden, tankın yanında mob'u immobilize hale getirip bu sırada yüksek hasar vermeye çalışan class. warrior ile savaşın önlerinde olursun. mage'ler tarafından kesilirsin :P bunun sebebi taş-kağıt-makas sistemi, yoksa warrior kötü deme hemen. pve'de de tank olursun. amacın mob'a en yüksek hasarı vermek değil, belirli yeteneklerinle (taunt vs..) mob'u üstünde tutarak grup elemanlarının sorunsuz biçimde mob'a en yüksek hasarı vermesini sağlamaktır. tabiiki class'ın özellikleri ve yapacakları bunlardan ibaret değil ama genel fikir vermek bâbında üsttekiler işine yarar.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 valla çok saol, benim istediğim de böle bir karşılaştımaydı. o zaman rouge la devam edeyim ben. Oynaması zevkli bi karaktere benziyor. Ayrıca bana profession hakkında da yardım edebilirseniz çok iyi olacak. NE rouga a hangi professionları alabilirim? nasıl? nerden? en iyisi sizce hangisi olur?...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Warrior ol, mutlu olursun grup acisindan. Warrior'a aciz.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Chorap, 12 Temmuz 2005 12:25 tarihinde demiş ki: valla çok saol, benim istediğim de böle bir karşılaştımaydı. o zaman rouge la devam edeyim ben. Oynaması zevkli bi karaktere benziyor. Ayrıca bana profession hakkında da yardım edebilirseniz çok iyi olacak. NE rouga a hangi professionları alabilirim? nasıl? nerden? en iyisi sizce hangisi olur?... Istedigin her proffesion i alabilirsin, sana önerim alchemy / herbalism cünkü roguelara baya gerekiyor. Alchemy ve Herbalism trainerlarindan ögreneceksin apprentice seviyesini. Bu arada, sana önerim oyunun kitapcigini biraz oku, temel sorularina yanit bulabilirsin, daha zevkli olur oyun senin icin. Bu arada, NE Rogue'un 2 sakincasi var : Ironforge'a girdiginde cevrene bakicaksin, ve toplulugun yarisinin Night Elf Rogue oldugunu göreceksin. Daha da kötüsü, durum böyle oldugu icin, instance grubu bulana kadar fitik olacaksin. Cünkü rogue cok fazla ve 10-15 kisilik raidlere 2, een fazla 3 rogue aliniyor. Ama PvP'de cok eglenceli ve güclüdür kendisi. Ama, benim gibi instancedan hoslandigini kesfedersen üzücü olur biraz senin icin, sirf bu grup bulamama ve instanceda eksiklik yüzünden 55 night elf hunter'i birakip priestimi actim cünkü. Bir de, Night Elf görevlerinden sikildiysan Eastern Kingdoms a gidip human görevlerini, dwarf görevlerini falan da yapabilirsin. Örnegin ben 3 kere o görevleri yaptiktan sonra (2 si beta), 4. karakterim olan Elandra Night Elf olmasina ragmen onla Eastern Kingdoms'da gelistim.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue [Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Temmuz 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ama NE warrior olma, hem dışısı hem erkeği (hanı female biraz kurtarıyo kendinimi ama erkek...) cok dandik gozukuyo, hele baltanı9n kekın tarafını yukarı doğru tutmuyolarmı dovuşurken, rezalet rezalet. Alliance'da warrior ya humandan cıkar ya dwarf'dan, humanların sword mastersy falan gun gleir işine yarar, dwarflar desen aslında warrior olarak statların en uygun olduğu ırk olması dışında pek bi getirisi yok, Ne desen shadow melt sacma bi skill okuz gibi avantaj sağlıyo. Ama dwarf warrior'a değişirmiyim? Tabiki hayır.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 night elf warrior biraz nadir bişey benim bildiğim, gördüün pelerinli şapkalı mavi parlayan kılıçlı karakter warriorda olabilir rogueda, şağka ağzını kapatan kapşonumsu hedeyse roguedur :p o mavi parlayan silahlar enchanting professionuyla yapılıyo ama sırf onun için enchanter olma baya zahmetli bişey enchant, rogue için ilk olarak herbalism/alch, istemezsen skinning leatherworking öneririm ben. herbalism/alch alarak çiçek yoplayıp çeşit çeşit iksirler yapıyosun, baya güzel iksirler var oyunda mesela free movement potion 15 saniye hareket durdurucu hedelerden etkilenmeme vs... başladıın yerden sonra başka bi köye yollicaklar (Dolanar mıydı?) orda bazı meslekler var, he bide ordan first aidi vede ilerde thistle tea denen içince rogue un enerjisini dolduran olay için cookingi alabilirsin bunlar secondary olduğu için profession hakkın dolmuyo, neyse burda bulamadıın meslekler için yolu takip edip elflerin başkenti Darnassus a gidebilirsin.[signature][hline]trees and i are one... Mirloth 36 Night Elf druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 su an yeni baslayan tum arkadaslara warrior oneriyorum..tamam belki cok guclu degil 1vs1 da bisi yapamıyosun ama bazı seyleri gordukten sora resmen kıskanıyorum warrior ları :) simdi guclu diye acacagın class bu shaman olur rogue olur bunlarla lvl ?? boss lara charge yapıp buff lı 6k+ hp ile dalamıyosun veya grubun yasaması senin ii oynamana baglı degil priest kotu oynasa en kotu 1 kisi olur ama warrior kotu oynarsa grubun hepsi olur :) sorumluluk sahibi olunca bole oyunlarda emin ol 5-10 kisiyi oldurmekten daha cok zevk alıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 druıd ac.Sıkıldınmı warior olarak oyna sıkıldınmı rouge sıkıldınmı mage.değiştrebilirsin surekli oynayışını kolay group bulursun aynı zamanda gucudur =) Tauren aç bide[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Tamam be şimdilik lvl 9 rouge umla devam edicem. herhalde profession icinde herbalism/alchemy onu secerim. profession icin skill cap var mi? baska seyler de secilebilio mu?[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar