Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İspanyol müzlikleri


Ra_d

Öne çıkan mesajlar

yahu arkadaşlar bu ispanyol şişman teyzelerin yada bıyıklı amcaların yanık seslerle söyledikleri, kah içli yavaş, kah hızlı coşkun olan şarkılar vardır ya. işte onlardan arıyorum. nedir ne değildir hiç bilmiyorum. kara cahilim bu konuda. bilen anlayan varsa yardım etsin, yol göstersin. bir iki şarkı söylesin. beni çok mest bahtiyar eder valla.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buena vista social club.bul bi yerden.ama genelde ensturmentaldir.bende bi de spanish folk songs var.d 'and' r da falan bulabilirsin.[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gypsy kings ve paco de lucia'nın yanında, ispanyol olmasa da lhasa'yı öneriyorum, ispanyol müziğine oldukça yakın bi tarzı var. buena vista'nın ispanyol müziğiyle, tarif ettiğin şekliyle pek alakası yok. los lobos önerebilirim bi de.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla amazondan dinlediğim kadarıyla bu lhasa hanımın hiçte yanık bi sesi yok. gayette yumşak güzel bi sesi var hatta. tabi aynı lhasa'dan bahsediyosak. ben valla anlatamıyorum. böyle nası desem ki. ibrahim tatlısesin kadın versiyonlarının söylediği ispanyol folk şarkılarını(yada türkü :) ) arıyorum.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 11 Temmuz 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
valla amazondan dinlediğim kadarıyla bu lhasa hanımın hiçte yanık bi sesi yok. gayette yumşak güzel bi sesi var hatta. tabi aynı lhasa'dan bahsediyosak. ben valla anlatamıyorum. böyle nası desem ki. ibrahim tatlısesin kadın versiyonlarının söylediği ispanyol folk şarkılarını(yada türkü :) ) arıyorum.
spanish folk songs her yerde var işte al onlardan.[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya böle acıklı diyosun..
böle gitarla söylenen çokda acıklı olan bir tür var. fado. ama bu ispanyol değil portekız işi bişi. hatun bağıra cağıra acıklı şarkılar söyler. çok bilgim yok bu konuda sadece portekızdeykenn fado calınan bir yere gitmiştik ordan dinlemiştim az çok. eğer ispanyol ve alkış oldugunu düşünmezsek dediğin şeye uyuyor. elimde bir cd olcakdı ordan aldığım fado tarzı. bulursam yazarım ismini.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Camaron De La Isla

Bu amcanın Paco De Lucia, Tomatito vs. gibi adamlarla çalıp söylediği çok parça vardır. Paco De Lucia, Tomatito falan da aratırsanız şöyle bişeyler bulabilirsiniz; Paco De lucia & xxx. Bu tarz parçalar ya gitarist+ikinci gitarist ya da gitarist+vokal şeklindedir bi denemek lazım.

[Bu mesaj MacbetH tarafından 12 Temmuz 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...