Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya arkadaşlar kusura bakmayın arama yaptıramadım ama ogame de geri dönüşümcüyü nasıl kullanacağız bir anlatabilirmisiniz ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Önce galaksileri geziceksin Yıldızların yanlarında T işareti var onun üzerinde dur o gezegende ne kadar çöp olduğunu göstericek. Sonra filoya giriceksin geri dönüşümcüyü yollarken Sol Taraftan HA yı seçiceksin orda bi kaç şey vardı unuttum ama HA seçiceksin devam dedikten sonra Sökmek gelicek onu işaretleyip şutlııcaksın gezegene o söküp gelıcek[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar