Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla..

SpawNJawS

Öne çıkan mesajlar

A$k çok farklı bi$ey. A$ık olmak kadar kötü bi$ey yoktur hele aranızda dağlar , denizler , yollar ve destanlar varsa insanı yakıp kavurur.. $uanda açtığım bu topic sadece derdimi anlıyacak ki$ilere yönelik ve bunun anlamını bilen insanlar içindir..

Seviyorum hemde çok belki kısa sürdü tanı$mamız Leyla'mla bilemiyorum ama bu yazacağım kelimeler a$k sözleri bizim ismini dahi veremediğim $eyin bir tarifidir belki..

Aramızda yakla$ık 2000 km var Leyla'mla konu$mamız ise hergün mail yoluyla oluyor a$kımızı ikimizde tarif edemiyoruz.. Türkçe bilmiyor benimde ingilizcem çok iyi olmasada yinede anla$ıyoruz.. ( a$kın tarifi bumu yoksa ) Almanya'da doğduğundan vede ailesinin Türkçe'yi öretmemesinden dolayı bu durumdayım belkide.. Çok seviyorum hemde çok.. Saatlerce Leyla'mın ismi geçtiği $arkıları dinliyorum onu dü$ünüyorum bazı gecelerde uyuyamıyorum , hatta rüyalarıma girmesi için Allah'a yalvarıyorum.. Çok mu uzak Almanya bana ? Hayır git diyeceksiniz , gör diyeceksiniz , msn yüklet konu$ yok vs vs olaylara gireceksiniz.. Mail çok farklı bir duygu aradan bir gün gectikten sonra onun mailini görerek uyanmak nasıl bir heyecan veriyor insana biliyormusunuz ? Sanki farklı bir duygu bu defalarca okuyorum , defalarca resmine bakıyorum ve baktıkça ne kadar çok sevdiğimi anlıyorum..

O gittiğinden beri sanki karardı dünyam.. Rafet El Roman'ın $arkısı gibi " Sen gideli Leyla karardı dünyam hiç ya$amadım bir $ey anlamadım.. Leyla uyusam dizlerinde dalsam rüyalara.. " Öyleydi bundan yakla$ık 2 hafta önce.. Onu son kez görüp gözlerimden ya$lar dökülünce anladım , seviyorum ve bunu biliyorum.. A$ık olmak aptallıktır diyorlar , arasıra cmrownz'larda iken dalga bile geçiyorlar ( karde$imdir çok severim ) 5 ' li bir tayfamız var ve kimseye sevgimin boyutlarını dinletemiyorum aileme dahi.. Sanki yıllar önce görmü$ tanı$mı$ ona eskisi gibi a$ık olmu$ gibi hissettim kendimi hissettikçe Allah'a yalvardım gözya$larımın e$liğinde.. O Almanya'da ben ise burada onun için gidiyorum Almanya'ya peki ayrılık vakti !? Yine aynı $eyler olmuyacak mı ? Dünyam altüst oldu..

Ölmek isteği doğuyor içime arasıra a$kımın tarifini herkese anlatmak için , göstermek için.. $uan bu yazıyı yazarken onu ne kadar sevdiğimi defalarca söylemek istiyorum.. Sevgim kar$ılıksız değil tabii ki ama gerçekten böyle bir ili$ki daha önce ya$amadım ya ya$ımın ilerlemesinden ciddi dü$ündüğümden dolayı yada kafayı yediğimi dü$ündüğüm için.. Sanırım bugün kendimi öldürmeyi planlıyordum aranızdan bazıları ölüm her$eyin cevabı değil diyecektir.. Psikolojim çok bozuldu gittiğinden beri dünyam tamamen ters döndü , sanki daha yava$ zaman geçiyor 5 gün sonra onun yanına gidiyorum.. 2 hafta önceki gibi sarılıp , bir daha kimseye vermemek üzere orada kalacağımı hissediyorum ama olmayacak..

Telefonla aradığım zaman ise telesekrete konu$maktan bıktım sesini duymak ona ula$mak onun yanında kendimi hissetmek , görmek ve bilmek istiyorum.. A$kın tarifi olmaz ancak ya$adıkça anlarsın demi$ti bir büyüğüm bana gerçekten de doğru söylemi$.. Hayatı hep küçümsedim küçümsedikçe anladım ki küçümsenecek bi$ey değilmi$ eğer hayat sana bir tekme atarsa onun izi ömür boyu kalır..

Sanırım yeniden ağlıyacağım , dayanamıyorum buna bugünün bitmesi ile 4 gün kalacak neden ağlıyorum bilmiyorum ama duygusal olmamamın nedeni ise gerçekten çok duygusalmı$ım.. Leyla'm Türkçe bilmediğinden dolayı 1 kıtalık bir $iir ile sizin benim a$kımın ne kadar büyük olduğunu ve bunun gibi milyonlarca hatta 5-6 kıta olan $iirlerimi ona yazdığınızı bilmenizi istiyorum hiç yoktan kendimi $uan daha iyi hissediyorum.. Teşekkürler..

L ayik değil belki sana,
E min ol seviyorum ama.
Y eminler olsun ki a$kıma,
L eyla dediler ismini bana
A $ık oldum o anda sana..[signature][hline] In every j0b there is a no!
Can love (LEYLA)
- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 08 Temmuz 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
tez zamanda kavuşursun umarım sevdiğine

Allah kavuştursun dielim..
sevmek kötü şey aslında ya...sonu var herşeyin ...[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

İçtiğim rakıda tadın ,
Dudağımda hala izlerin var.

Soluduğum havada kokun ,
Tenimde hala terin var.

Baktığım gözlerde a$k ,
Sözlerinde hayat var.

Belkide tüm soruların cevabı burda ,
Seni hep seveceğim Leyla!

-> $uanda yazdığım bir $iir ağlamamak için kendimi zor tutsamda , sanırım damlalar yüzüme değerek dü$üyor..[signature][hline] In every j0b there is a no!
Can love (LEYLA)
- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

allah kavuştursun ne diyeyim[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj fastreload tarafından 09 Temmuz 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Önemli olan "$" ler değil buradaki duyguyu anlamak..
Benim yazdıklarımı içten okuyan herkes anlıyacaktır..

Kusura bakma ama alı"$"kanlık malesef. :(

Saat gecenin 1'i sensizim bir kere ,
Aklımda hayalin var yine de.
Uzakta olduğunu bile bile ,
Ağlamak istiyorum saatlerce.
Belki hıçkırıklarımı duyarsın diye.

Duyarsa eğer temiz kalbin ,
Seviyorsundur beni bilesin.
Kaçı$ı yoktur bu meretin ,
Durdan anlamassa ellerin.
Bir mail daha at sevgilim..

aptal bi$ey oldu ama ho$uma gitti.[signature][hline] In every j0b there is a no!
Can love (LEYLA)
- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

Sana bi adet $ diyorum alt a basılı tutup itinaile 4 e basarak :).. $$$$$$[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım aynı acıyı bende cekıorum 9 yıldan berı varya net olmasa bızde gorusemıyecez ama en azından benımkı turkce bılıor ve 2 senedir az gorusuruor hemen gelıor aılesı ıle gıdıor fılan hatta bu yaz sadece balkondan gorustuk fılan yanı ona asık oldugum zamanlarda tv de cıkan kadınlara bıle bakmıordum hıc bısey umrumda deıldı sureklı cep telden konusuorduk fılan ne bıleyım sureklı yolda böle bırını gorsem arkadas lar sıbel dıe yanına gıder ve onun olmadıgını gorunce uzulurdum bu yazdıklarım gercektır hıc bır uydurma yoktur hepsı yasanmıs bı olaydır onunla sahıle gıder otururuz ve sureklı konusuruz benı en uzen seyse son gun almanya ya gıtmeden son gun bulusuruz sahıle kenarında aynı apt de oturuoruz fılan ıste sonra onlar taksıye bınıp gıdene kadar yanı sabaha kadar balkonda onu beklerdım fılan cok acayıp bısey zaen bı ınsan 1 kısıyı sever dıerlerını sevmez hoslanır dıe dusunuorum[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

¦¦¦ LEYLA ' ma mektup.. ¦¦¦

Not : 1 Haftada olan olayların gecimi vede sevdiğimi açıklayı$ım..

A$km benim seni ne kadar çok özledim bilemessin.. O sıcak tenine her dokunu$umda tüylerimi ürperten ve beni dahada sana bağlayan kendisinin ne anlama geldiğini bilmediğim bir a$ktı bu..
Hatta a$k demek bile sanırım çok küçük kalır sanırım bizim bu anlamını bilmediğimiz $eye.. $imdilik a$k desemde gerçekten bu canımı bile verebileceğim bi$ey. Hatırlıyormusun peki nasıl tanı$tığımızı ? Kuzenimin senden ho$lanması ve ingilizce bilmedğinden dolayı tanı$amaması ile ba$layan bir sevgiydi kalbimde..

Seninle kuzenimi tanı$tırdığım o ak$am hep göz göze gelmemiz miydi sence en büyük etken ? Hatta belkide kuzenimin hiç konu$mayı$ı benim seninle ilgilendiğimden dolayımıydı bunlar.. HAYIR! Gözlerimizin bir noktada bulu$ması ile ba$layan bir seruvene atıldık $imdi.. $imdi i$te her$eyin ba$langıcı ve sonu olacağını anlıyacağım bir yolda yürüyorum..

Aradan 3 gece gecmi$ti.. Sen benden ho$lanıyordun bende senden.. Neden söylemeye cesaret edemedim acaba bende bilmiyorum.. Sahile beni alkollu bicimde nasıl götürdüğünü biliyorsun dimi.. :) Kumsaldaki yastıklara uzanı$ımız oysaki daha hiç bir$ey söyleyemeden sen beni öpmü$tün.. O anda anladım.. Beni içten sevdiğini sanırım o geceden önceki hergün bütün otel pe$inden ko$uyordu.. :) Beni tercih etmene sevindim.. Hemde o alkollu halimle kafamda kurduğum ilk cümleyi hatırlar gibiyim.. I ¦ U (love deil like :) ..

Eğer ailenizin o otelde düğünü olmasaydı belkide daha çok güsel anımız olacaktı.. Aklıma gelmi$ken 2 tane güsel anımız vede anlatmaya gerçekten deer anımız oldu..

Ailenin düğünde yanından nasıl alıpta mum ı$ıgı altında yemeğe götürdüm ya seni hala inanamıyorum :D çok korkmu$tum a$iret gibi oradaydınız 12 aile gelmi$siniz sanırım ölebilirdim.. Ama sevginin sınırları YOK!

PS : benimkide böyle i$te. bende kimseye bakmıorum..[signature][hline] In every j0b there is a no!
Can love (LEYLA)
- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

9. sigara dalındayım,
yine yanımda sen yoksun..
Bari senin hasretin,
tek ortagım olsun..
Bir tanecik Leyla'm için,
Ömrüm son bulsun..
Seni sevmeyen,
çiçekler kurusun..
Bilmessin ki bunları
Can'ın hayatı körolsun..[signature][hline] In every j0b there is a no!
Can love (LEYLA)
- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...