Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server açmak isteyenlere bir soru?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 18 Şubat 2005 10:25 tarihinde demiş ki:
said:
Kronosh, 18 Şubat 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Yaş ortalaması aynı ondandır.
Peki o zaman, sagol owner abi.

Cekip giden insan birkac dakika sonra nasil reply yazar o da ilginc tabi, ne kadar gelisti su gprs ;)
*!Gercekten gider*

baçyo süper adamsın sen ya :) bu yüzden cok seviom seni[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
NBL scriptleri direk extract yapan serverlar sanki çok mu açık kaldı? 1 hafta bilemedin 2-3[signature][hline]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..
Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
Olaya nebula scripti değilde yönetici kadrosunun imkan ve kalitesi olarak bakmak lazım. Zira bu scriptleride kullanan sunucular gayet güzel şeyler yapabilirler diye düşünüyorum bildiğim kadarıyla bu scriptler kendini bir , bilemedin iki veya üç hafta sonra imha edebilen scriptler değil.[signature][hline] Epica UO
j4e

[Bu mesaj Jievaras tarafından 18 Şubat 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pwp için adam gunde 5 milyon bayılıo kafeye pwp için sonra biri gelio bi kesio itemler flan hepsi gitti adamın amacı pwpeyse nie deli gibi kassınki acıo babalar gibi kendi serwerını cagırıo arklarını yapıolar pwplerini ne item derdi war ne skill[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Ephoryum, 18 Şubat 2005 04:37 tarihinde demiş ki:
vela adim basi server acildigi dogruda bu dediginiz serverin scpleri olmadan 0 dan bir server yarratiginzda nbl scplerine alismis olan bir insan yadirgamazmi? Sayet ben yadirgiyorum hani bi yere yatiya gidersiniz size sunulan yatak kus tuyu olsa gene guselce uyuyamazsiniz. :)

ben oyle birsey yaptim. 0 dan scripter arkadasimizla. nebula ile laaksi olmayan bi server kurduk. ne kadar yobaz varsa nebuladan akmisti zamaninda. admlar magery nin delayi cokkotu diyor. normalde circle basina 0.75 1.25 sn artar azalir. herkes konusuyodu 1 ay sonra alistilar. yadirgamak dedigin olay dogru ama yasadim bende.[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
abicim yadırganmasına yadırganıyorda sonucta yeni bişeyler geliştiriliyor yani bizim tartıştıgımız sey altyapı var ama geliştiren yok!!!! daha dogrusu cok az kişi farketilmiştir artık forumlardada herkes aynı soruları sorup duruyor...[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 18 Şubat 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya abi ben andoria ya nasıl üye olcam site kapalı ?? yardım edermisiniz[signature][hline]Zincirlede Vursalar
Zamanı Durdursalar
Toprağada Koysalar
Bu Sevda Bitmez
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şimdi birşey diyecem evet haklisiniz onune gelen açior doğru ama bazilarinin bir nedeni var kendi egosunu tatmin etmek için deil daha güzel bir hizmet vermek için açior.Ornek eğer kendinizle yarişmasaniz ozmn bu hayat'da bir rolunuz yok.Kendimi bildim bileli hayatimin %80 ultima online oynarak geçiriorum.Kimse bir ultima oyuncusu olarak doğmadi veya ultima sunucuusu sahip olarak'da doğmadi ama şunu belirteyim ben oyunu oynadikca bir takim şeyleri daha iyi yapacam diye kendime idaa etim yani şuanda evet benimde sunucum var evet bakiorum kusurlari var ama bu kusurlar düzeltilebilir.Her oynadiğim sunucuda osi olsun yerel sunucu olsun tatmin almadim.Ornek neden? : Ya Edit Yapilir ya Adaletsiz Yapilir. Falan filan ben isterim ki madem bu oyunu oynuyoruz ve bende kendim scripting konusunda uzmanim demiorum ama yeterli bilgiye sahibim ama her gün yeni şeyler oğreniorum.Kimse zaten ben scripting'de ustayim diyemez.Bunu bazi arkadaşlar bilmesi gerekli herkez'in bilmediği birşey vardir benim demek istediğim şu eğer firsatin varsa ve Çaba gosteriorsan kim ne derse desin kendi sunucunu aç derim.

Tabi bazilari bunu sadece kendi egolarini tatmin etmek için yapior olabilir.Buna karişamayiz sizin düşüncelerinize katiliorum ama ayni zamanda katilmiorum.Onune gelen sunucu açior diye.. Bunu binlerce çeşit yorumu yapilabilir.

Fark etiyseniz Runuo tabaninda az sayida sunucu varken yuzlerce sphere var bu yüzden birşey yazarken lütfen farkli kategoride değerlendirin.
Mesaj tarihi:
horus belirttiğin tarihte shard 180 online playerli idi bugun 4-5 saat bakıma aldık açıorum şimdi hayirdir ? Noldu salı günü plz ?[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp
Mesaj tarihi:
Bronx un NBL Scp. lerini yayınlaması bu ülkedeki ultima kalitesini bitirdi...
- Scripting ogrenmek için sadece NBL scp lerine ihtiyac yok..
- Yabancı yuzlerce kaynak ve script arsiv siteleri var..
- Tamamiyle insanları tembellige ve hazırcılıga itmiş/alıştırmıştır...
ve evet bu ulkede acılan uo sunucuları ya ego tatmini yada maddi kazanç hedeflenerek acılıyor artık...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
evet bencede yazanların kacı kaliteli ? yazanlar dahil tabi.
3 yıl phsız 10 playeri olanmı ? ha ayrıca kalite ph a göre ölcülmez tabi. PH da açarsın nblde çalarsın kalite sharddaki yeniliklere göre ölçülür laret.[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp
Mesaj tarihi:
yapmayın allah aşkına bakın şööle düşünün;

UO Diye Bişi Yok
Server Sphere Run UO Die Bişi De Yok
Naapcaksınız...

BEN SİZE SÖLİİM
ilk önce burda bööle gereksiz yere topic kasan arkadaslarımız olmayacaktı

Sonra

İnsanlar "gel lan brit mezara ordada alırız hesabini die" hawalanmayacaktı...

Noolur yapmayın arkadaslar bööle topicler GEREKSİZ

burda bu saçmasapan topicten hariç server açmak için uurasan çaba gösteren 1 scp için kendini yiyp bitiren arkadaslarımız war... Herkes Sizzin Gibbi Deil... biz burda wakit kaybederken adam neler için Uurasıodur..

BU FORUM SAYFASINDA HER TürLÜ YARDIM ALMAYA WEYA "SERVER AÇACAMDA.... BANA ŞUNU ÖÖRETİRMİSİNİZ....." DMEYE HAKKI VAR ... AMAM BÖÖLE Bİ TOPİCİN %10000000000000000000000000000000000000000 GEREKSİZ SAÇMA WE APTALCA BULUYORUM

yanlışsam düzeltin
Mesaj tarihi:
Sureklı server acılması sence uo nun devamlılıgını mı saglar ??? Insanlar bır sure sonra kapanan serverlarda para+zaman harcayacaklar sonra tum emeklerı bosa gıdecek ve server kapanacak...Ondan sonra bır sans daha verıcek baska bır servera baslıcak onda da basına aynı seyler gelecek...Ondan sonra o oyuncuyu kaybedersınız sadece...Herkesın server acması uo nun yaşamasını saglamıyor sadece ölümünü hızlandırıyor...[signature][hline]Everybody Shall meet with Thanatos....
Mesaj tarihi:
Andoria serveri şu anda olmamasının nedeni parayı ödemedikleri için bağlantısı kesilmiştir. Biz Extacy Ultima Online olarak yeni bir server açtık. Açtığımızın serverin ip' si andoria serverinin ip'sidir. Bu nedenle Andoria serverine girmeye çalışan arkadaşlar bizim servere giriyorlar. Sayın Kronosh bizden ip' yi rica etti. Bizim cevabımız da red olduğu için biraz daha uğraşmak zorunda kalacak. Kronosh açıklayamamış ben size izah edeyim. Test süreci bittikten sonra Extacy Uo 'yu daha iyi tanıyacaksınız.
Verdiğimiz Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dileriz :P
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Patonojen, 17 Şubat 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
daha gecen bu tartısıldı

benim amacım para kazanmak artık. iyi getirisi var bu işin.

Herkes hosting açmış... Bende acıyom hade hayırlısı..
750,000,000 $ a Özel Nasa Sattelite (Uydu bole mı yasılıyo :)) Kiralik Bağlantı 1000000000000000000 kpbs ... (Maximum player da yenı moda ... Bknz : Pagan UO SHard Lolz :))
Maximum player : 75,000,000 Milyon (Tüm türkiye davetlıdır ...)
7/24 Onlıne Helping...
Irc + Mail + Domain + hede + hödö + falan fıstık hepsi düz hesap Yukarıdaki fiyat..
Ne mutlu HOSTİNGÇİYİM :) Dİyene ..

Tşkler..[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.

Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Mesaj tarihi:
said:
leyn, 05 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
Kronos vaziyet kötü gibi görünüyor , bence kesin bir kaynak bulmanız gerekiyor.

leyn ne zamanki konu o tarihe bakarmısın hoca? Gece gece güldük gene zaten kafa iyi =) 23 Şubat 2005 lol tarihe bakıp mesaj yaz post atmak yerine. [signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr
Always Pvp

[Bu mesaj Kronos tarafından 06 Temmuz 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...