Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Merhaba Arkadaslar.. 15-16-17 Temmuz Tarihlerinde Zeytinli/Edremit/Balıkesir'de Olucak 3 Günlük Rock Festivali Harika Olucak Diye Bekliyorum. Tamamen Türk Gruplarla Yüklü Olup, Kamp Alanıda Sahilde Hizmetimize Sunulucaktır. Rockrepublic'ten bile daha iyi organizasyon, duydunuzmu bilmiyorum ama bende bugun bir yerde afişi gördüm. Biletler ne kadarmı? Bilet yok, biletsiz katılıyorsunuz, 3 gün ve kamp ücretsiz. Sunulan aktiviteler; İnsan langırtı, paintball, tenis, basketbol, havuz, deniz, aqua. (Aklımda kalanlar) Gruplar: 15 Temmuz Cuma: Moğollar Kesmeşeker Yüksek Sadakat Gevende Deli Yolgezer 16 Temmuz C.tesi: Bulutsuzluk Özlemi Kitty Solaris Barış Akarsu Çamur Catafalque Repetoire Dogs 17 Temmuz Pazar: Kargo Işığın Yansıması Zardanadam Karakedi Pillibebek Pin-up[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kamp Alanı ve Sahne Özel Altınkum Sahilinde Olucak. Yazmayı Unuttum.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ayrıntılı bilgi: http://www.zeytinlirockfest.com [spo1=Kamp alanı krokisi][/spo] [signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 11 Temmuz 2005 05:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 süpermiş orda olmak isterdim, elimde olsaydı kesin giderdim :([signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Tatil ve müziğin mükemmel bir birleşimi olmuş. Her ne kadar ücretsiz olması biraz korkutuyorsa da insanız, "aa abi belejj, gel gel gideh" mantığıyla çok insan gelmez umarım. Durum olsa kesin gidilesi birşeymiş. Ancak içim gidiyor. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gitmeyi çok sitiodum,bazı arkdaşlarımda gidio,ama bazı nedenlerle gidemiırum,üüüüf,içimde acısı var.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ordayızz[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bende gidicemde, gitmem arkadaşıma bağlı, arkadaşım gelirse ordayım, gelmez ise tek başıma gelmem =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
TheKingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 insanlığa çok büyük bi kıyak bence yakın biyerde yaşıyor olsam koşa koşa giderdim.[signature][hline]the endless river..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sunulan aktiviteler güzelmiş. gruplardan tanıdığım çok az. bizim karakedi'de grup kurmuş, son günde çıkıyor sahneye :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 karakedi ankaradan başarılı bi grup,bi ara caravanda çıkıodu[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Asena evet güzel vokalist'dir. Parçalarını söylerken kendini kaptırışı var bide çok hosuma gidiyor.. Aslında ben konsere sırf, yolgezer ve pilli bebek için gidiyorum =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Öne çıkan mesajlar