Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Log out

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
housign.scp'den yapıLıyor ama ben sana $öyLe bir$ey vereyim daha ho$ girip çıkmasına gerek yok. .disaricikar yazar eğer adam eve dost veya ortak değil ise hop dı$arı :)

[function disaricikar]
if !( = 0)
src.sysmessage Bu komutu sadece oluler kullanabilir
else
if !(( == >) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ))
p
update
endif

------------------------
- Imaginary UO Shard Sphere -
- Qualohtarie UO Shard Runuo -

[Bu mesaj Governor tarafından 11 Temmuz 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
R sürümlerinde
Sphere.ini den region step kontrol seysi vardı onu kapatmıs olabilirsin onu ac.

yada
on=@logout
src.p
src.update
return 1

gibi bir şey deneyebilirsin.
Mesaj tarihi:
ne olmus anlamıyorum hangi scpleri kullanıyor olursan ol kimseyi ilgilendirmez bu konu. istersen full nbl kullan onemli olan sunucunu nasil idare ettiğin ve playerlarının memnun olup olmadıgı.

bana kalırsa ben player a bakmak kendi kafamdaki sunucuyu yapardım bunu da oradan buradan buldugum scriptlerle de yapabiliyorsam ki yapardım.

anlamıyorum bu aptalca konuyu tartısanları. adamın işine yaradıgı surece kullanır istediği scripti sizene? herkes developer olmak zorunda mı yada her developer 0 dan yazmak zorunda mı?

dicem ama yine birileri atlicak konu uzucak konu sapıtıcak bosverin kısacası.[signature][hline]Chaos Tasarım
Mesaj tarihi:
istedigi scpyi tabiki kullanır istedigi scp uzerinde tabiki calısır ve zaten biliyoruz ki buyuk scpler yazmak icin bile sıfırdan notpad acılıp yazılmıo...
amaaaaa
Sen şayet bir uo sunucusu acıyorsan serverında 10larca yada 100lerce playera hizmet veriyorsan onlar senin serverında emek verip zaman harcıyıp oynuyorsa. iş degisir Sen daha basit bir scp yi kendin yazamaz basit bir bugı kendin halledemezken kalkmış sunucu acmıssan biz burda bir gusel eleitirrizde lafda soleriz takar yada takmaz onun problemi.

Bir Sunucunun OWNER'i her bugı buraya yazıyorsa burdakilerden yardım bekliyorrsa orda oyniyan playerlara acırım..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Mesaj tarihi:
ben scp konusunda kendime asırı güveniyorum ama param yok
bazı arkadaslarında parası var scp bilgisi yok şimdi

benim acıcam iki aylık sunucuda mı oynarsın arkadasın acacagı 3 yıllık sunucuda mı?

owner denilen kişi scp bilmek zorunda değildir ha bilirse cok daha ileriye dönük şeyler yapabilir.

bu konuda uzar bosver sen bakma bana.[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Chaos Web Tasarım
Mesaj tarihi:
Hİc bir scpden anlamyan birinin serveri 3 yıl durmaz o kesin..
Owner ne zaman scpden anlamazsa olur.. Cok iyi bir arkı cok saglam dostu cok iyi bir developersa olur..
yok ben dısardan bir devo bulurum diosa o iş yalan olur şayet owner scpden anlamıyorsa devo scpde ole gusel seyler sokarki o zaman...[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Mesaj tarihi:
uo hayatınız ne kadar bilmiyorum ama size bir sunucu örneği buyrun

ring of life

2-3 sene acık kaldı ve developerları bendim sizin deyiminizle dısardan bulunma bir developerdım :-)

iyi düşünün bir owner script bilmek zorunda değildir bilmiyor diye de sunucusu kapanacak değildir. Ama developer bilmek zorundadır :-)[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Chaos Web Tasarım
Mesaj tarihi:
said:
Naa, 11 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
istedigi scpyi tabiki kullanır istedigi scp uzerinde tabiki calısır ve zaten biliyoruz ki buyuk scpler yazmak icin bile sıfırdan notpad acılıp yazılmıo...
amaaaaa
Sen şayet bir uo sunucusu acıyorsan serverında 10larca yada 100lerce playera hizmet veriyorsan onlar senin serverında emek verip zaman harcıyıp oynuyorsa. iş degisir Sen daha basit bir scp yi kendin yazamaz basit bir bugı kendin halledemezken kalkmış sunucu acmıssan biz burda bir gusel eleitirrizde lafda soleriz takar yada takmaz onun problemi.

Bir Sunucunun OWNER'i her bugı buraya yazıyorsa burdakilerden yardım bekliyorrsa orda oyniyan playerlara acırım..

Elestirme ve laf söleme kısmı hariç arkadaş haklı[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Bi Kere Benim Developerim Tatildeydi O Yüzden 3-5 Şey Yazdık..

Ben Şuan Görüyorum Diemaster Diye Bir Adamı Arkadaş Kendisi
Seneler Önce Açtıgı konulara Bakıyorum Ve şimdiki Durumuna Bakıyorum..
Arada Daglar Var.. HeRşEy Zamanla
Sen Annenin Karnındamı Ögrendin...

Sormamak Ayıp Degill Ögrenmemek ayıp !!!![signature][hline]Semih a.k.a Cyclone
www.msxturks.com
www.stormuo.com
Mesaj tarihi:
Ayrıca Benim Bu Housing Sistemini Kullanmamın Sebebi ostard Egg Olayıdır..

Oturdum Ostard Egg Scp si yazdım.
Ama Bir Türlü Ev e uydurumadım. Arkadaş Kendi scpsini yolla Ona göre benim yumurta scpsini editledi .

Bu Yüzden Kullanıyorum Yoksa Ben Çok Meraklı Degilim Elin Scpleri Kullanmaya.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone
www.msxturks.com
www.stormuo.com
Mesaj tarihi:
6 aydır elimi sürmüyorum unuttum ama sphere.ini de yazıyordu sanırım yoksa yanlısmı hatırlıyorum. step die ara içinde belki bulabilirsin. yoksa yanlıs hatırlıyorumdur.

ev scriptinde bir event varsa
mesela
e_house gibi bişi
onun altına

on=@logout
src.go britain

gibi yapabilirsin bu sadece örnek tabi sen tabelanın koordinatına göndert :-)[signature][hline]Chaos Tasarım
  • Yeni Oluştur...