Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Arkadaşlar Evde Log Out Olunca Eve Dost Ve Ortak Degil. Evin Dışına Çıkmıyor Acaba Bunu Nasıl Ayarlıyacagız ? Log Out Olup Girince Dışarda OLmasını ?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 housign.scp'den yapıLıyor ama ben sana $öyLe bir$ey vereyim daha ho$ girip çıkmasına gerek yok. .disaricikar yazar eğer adam eve dost veya ortak değil ise hop dı$arı :) [function disaricikar] if !( = 0) src.sysmessage Bu komutu sadece oluler kullanabilir else if !(( == >) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == ) || (> == )) p update endif ------------------------ - Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - [Bu mesaj Governor tarafından 11 Temmuz 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 İyi Güzelde Ben normaldeykende Log Out Yapınca Çıkmasını İstiyorum.. Birde Benim Housing.scp si Bir Serverda Kullanılan Scp O Serverda Log Out ta Çıkıyordu.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 milletten alma scplerle server acarsan olcagı budur.. 2 gun sonra kapancak millete yazık olcak..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 MSN: [email protected] ekLe bunu. yoLLa scp'yi inceLeyim.[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo -
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 R sürümlerinde Sphere.ini den region step kontrol seysi vardı onu kapatmıs olabilirsin onu ac. yada on=@logout src.p src.update return 1 gibi bir şey deneyebilirsin.
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 disaricikar scpsini ekle spheretables de on=@loguot un altına src.disaricikar[signature][hline]Rejim yapan aç pati...
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bazı Kendimin Yapamadıgı şeyleri Arkadaştan Aldım O kadar.. Ona Bakarsan Çoğu Hatta Hemen Hemen Hepsi nebula ocaktaki scpleri kullanıyor.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ne olmus anlamıyorum hangi scpleri kullanıyor olursan ol kimseyi ilgilendirmez bu konu. istersen full nbl kullan onemli olan sunucunu nasil idare ettiğin ve playerlarının memnun olup olmadıgı. bana kalırsa ben player a bakmak kendi kafamdaki sunucuyu yapardım bunu da oradan buradan buldugum scriptlerle de yapabiliyorsam ki yapardım. anlamıyorum bu aptalca konuyu tartısanları. adamın işine yaradıgı surece kullanır istediği scripti sizene? herkes developer olmak zorunda mı yada her developer 0 dan yazmak zorunda mı? dicem ama yine birileri atlicak konu uzucak konu sapıtıcak bosverin kısacası.[signature][hline]Chaos Tasarım
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 istedigi scpyi tabiki kullanır istedigi scp uzerinde tabiki calısır ve zaten biliyoruz ki buyuk scpler yazmak icin bile sıfırdan notpad acılıp yazılmıo... amaaaaa Sen şayet bir uo sunucusu acıyorsan serverında 10larca yada 100lerce playera hizmet veriyorsan onlar senin serverında emek verip zaman harcıyıp oynuyorsa. iş degisir Sen daha basit bir scp yi kendin yazamaz basit bir bugı kendin halledemezken kalkmış sunucu acmıssan biz burda bir gusel eleitirrizde lafda soleriz takar yada takmaz onun problemi. Bir Sunucunun OWNER'i her bugı buraya yazıyorsa burdakilerden yardım bekliyorrsa orda oyniyan playerlara acırım..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben scp konusunda kendime asırı güveniyorum ama param yok bazı arkadaslarında parası var scp bilgisi yok şimdi benim acıcam iki aylık sunucuda mı oynarsın arkadasın acacagı 3 yıllık sunucuda mı? owner denilen kişi scp bilmek zorunda değildir ha bilirse cok daha ileriye dönük şeyler yapabilir. bu konuda uzar bosver sen bakma bana.[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hİc bir scpden anlamyan birinin serveri 3 yıl durmaz o kesin.. Owner ne zaman scpden anlamazsa olur.. Cok iyi bir arkı cok saglam dostu cok iyi bir developersa olur.. yok ben dısardan bir devo bulurum diosa o iş yalan olur şayet owner scpden anlamıyorsa devo scpde ole gusel seyler sokarki o zaman...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 uo hayatınız ne kadar bilmiyorum ama size bir sunucu örneği buyrun ring of life 2-3 sene acık kaldı ve developerları bendim sizin deyiminizle dısardan bulunma bir developerdım :-) iyi düşünün bir owner script bilmek zorunda değildir bilmiyor diye de sunucusu kapanacak değildir. Ama developer bilmek zorundadır :-)[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abi herkes senmi temiz temiz scpler yazıp verecek. :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Naa, 11 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki: istedigi scpyi tabiki kullanır istedigi scp uzerinde tabiki calısır ve zaten biliyoruz ki buyuk scpler yazmak icin bile sıfırdan notpad acılıp yazılmıo... amaaaaa Sen şayet bir uo sunucusu acıyorsan serverında 10larca yada 100lerce playera hizmet veriyorsan onlar senin serverında emek verip zaman harcıyıp oynuyorsa. iş degisir Sen daha basit bir scp yi kendin yazamaz basit bir bugı kendin halledemezken kalkmış sunucu acmıssan biz burda bir gusel eleitirrizde lafda soleriz takar yada takmaz onun problemi. Bir Sunucunun OWNER'i her bugı buraya yazıyorsa burdakilerden yardım bekliyorrsa orda oyniyan playerlara acırım.. Elestirme ve laf söleme kısmı hariç arkadaş haklı[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bi Kere Benim Developerim Tatildeydi O Yüzden 3-5 Şey Yazdık.. Ben Şuan Görüyorum Diemaster Diye Bir Adamı Arkadaş Kendisi Seneler Önce Açtıgı konulara Bakıyorum Ve şimdiki Durumuna Bakıyorum.. Arada Daglar Var.. HeRşEy Zamanla Sen Annenin Karnındamı Ögrendin... Sormamak Ayıp Degill Ögrenmemek ayıp !!!![signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ayrıca Benim Bu Housing Sistemini Kullanmamın Sebebi ostard Egg Olayıdır.. Oturdum Ostard Egg Scp si yazdım. Ama Bir Türlü Ev e uydurumadım. Arkadaş Kendi scpsini yolla Ona göre benim yumurta scpsini editledi . Bu Yüzden Kullanıyorum Yoksa Ben Çok Meraklı Degilim Elin Scpleri Kullanmaya.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Tcpip, 11 Temmuz 2005 16:40 tarihinde demiş ki: R sürümlerinde Sphere.ini den region step kontrol seysi vardı onu kapatmıs olabilirsin onu ac. gibi bir şey deneyebilirsin. Acaba Nedir O ?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 6 aydır elimi sürmüyorum unuttum ama sphere.ini de yazıyordu sanırım yoksa yanlısmı hatırlıyorum. step die ara içinde belki bulabilirsin. yoksa yanlıs hatırlıyorumdur. ev scriptinde bir event varsa mesela e_house gibi bişi onun altına on=@logout src.go britain gibi yapabilirsin bu sadece örnek tabi sen tabelanın koordinatına göndert :-)[signature][hline]Chaos Tasarım
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok step diye bişi[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Öne çıkan mesajlar