jankis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 türkçe'ye İçişleri-1 diye çevirmişler. hödö bu ne diye baktım biraz araştırdım meğer şu aralar martin scorsese'nin the departed diye yeniden çevrimini çektiği uzakdoğu yapımıymış. imdb notu da 8.1'miş. sağlam kaynaklara göre kaçmaz. eh izleyecez biz de[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. [Bu mesaj jankis tarafından 11 Temmuz 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 izledim, bir polisiye olarak bayağı sağlam filmdi komplolar üzerine kurulu. bakalım scorsese daha iyisini çekebilecek mi seneye görecez.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 karizmanın kitabını yazan adamlar oynuyodu bu filmde, 3-4 defa izledim daha önce, çok sürükleyici, başarılı bi yapım.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 richard gere'in oynadığı film mi? hayatımda sinemada izlediğim ilk filmdi o[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hayır o değil.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 tüh ya tam da nostalji yaşıyodum[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar