Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yazın güneş yanığı,deri soyulması,su lekeleri...

reyou

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar sanırım yazın bronzlaşıcaz diye vücudumuza olur olmaz zarar veriyoruz...
fazla güneşte kalınca (heleki öğle saatlerinde) pancar gibi kızarıyorz ve akşamına inanılmaz acılar,sırtüstü yatamama ve arkadaşların el-kol şakalarına mağruz kalıyoruz :)

şaka bi yana benim sorum şu yanıktan 1 hafta kadar sonra başlayan deri soyulması, resmen kulak içime kadar heryerim soyuluyo (artık güneşi hangi açı ile aldıysam),sırtım kollarım, kendimi başkalaşım geçiriyorum gibi hissediyorum, arkadaşlar bi kese at hiçbiseyin kalmaz dediler, yaptım ne fayda daha fazla soyulmaya başladılar, kökten bi çözüm yokmu ya..

bide şu su lekeleri, benim sırtımda oldukça fazla var bunları geçiren bi ilaç yokmu? bide şu su lekeleri mesela denizden çıkıyoruz damlacıklar halinde o sırtımızda buharlaşıyo..öylemi olusuyo? cevaplarsanız sevinirim...[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de sırtımda var küçüklükten kalma lekeler. Şikayetçi değilim o kadar da göze batan şeyler değil ama deri soyulmasından nefret ediyorum. Dün akşam başladım soyulmaya bir de dayanamayıp sürekli soymak geliyo içimden çok zevkli (:
Hadi kollar omuzlar neyse de suratım yanmasın diye o kadar ugrastım ama beceremedim voleybol oynarken plajda güme gittik. Burnum soyuldu birkaç gün korkunçtu.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde klasiktir ilk 2 gün kizaririm 3. gün su toplarim bazen yada direk soyulurum sonra cillop gibi olurum klasiktir ama artik taile gitmeden 4 5 seans solarium yapiorum dert yok tasa yok ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

ben o yanma olayından o kadar rahatsız olmuyorum yaa... nasıl oluyo bilmiyorum, derim yanıyo soyuluyo soora daha hepsi soyulmadan bi daha yanıyo (benim ayılıım krem kullanmayı hiç sevmiyorum :D) ama yine de acı falan yok öyle dendiği gibi?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

walla benimde sırtımda omuzlarımda çok sivilce fln çıkıyodu
son 2 yıldır baya bi azaldı,deniz suyu da baya iyi geliyo zaten onlara[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

beyler bide "ethem buhur"(sanırım böyle talaffuz ediliyo) diye bi olay var..yaz aylarından birinde bilmem kaçıncı haftada esen bi rüzgar varmış, eğer vücuda bi metal takılmazsa ve deri üzerinde benek benek su varsa o rüzgarın etkisi ile direk kalıcı benek oluşuyomuş(sanırım beyaz doğum lekesi gibi)
bunun hakkında bi bilgisi olan varmı?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

ya git 103 faktörlük kremler var onlari sür saat 7 den basla yatmaya aksam 7 de kalk kızartmada olmazsin korkma ama en asagi 63 faktör al benim abim bi ara amerikaya gticektğ hiç yanmak istemiodu orda arap muamelesi görmemk icin ondna giti nivea idi sanırsam 103 yada 104 faktörlük krem aldi oh kebab adam rahat rahat geziyodu hiç bisey olmuyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

bide size bununla ilgili traji-komik bi olayımı anlatıyım :

bundan yaklaşık 2 hafta önce tabiri caizse patlıcan gibi yandım, evde annanem vardı ve ondan vücudumu nemlendirsin diye krem istedim, neyse bana bi krem uzattı,üzerinde fresh skin falan yazıyodu,neyse dedim heralde ii gelir... aldım bütün vucüdüm yumaşasın diye yağlı pehlivan gibi tepeden tırnağa sürdüm..
aradan 3 saat geçti....üzerimde nedenini bilmediğim bi gerginlik ve ateş basması gibi şeyler hissediyorum..alla alla dedim kremdemi bi numara var tarihimi geçik falan diye, arkasını okudum, ingilizde olarak açıklama var; meğersem krem yaşlandırıcı etkiye karşı bi ürünmüş, hemen duş aldım, ve gül kokulu başka bi krem sürdüm :)ondan sonra gül gibi oldum valla :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

o işte bazi insanlarin bünyesi yada daha dogrusu genetik oalrak derisi fln dayanıklı günese ... ilginç bir olay analtiym esmer insanlar günelten daha cok etkilenir vede beyaz tenliler soguktan daha cok etkilenir bu sacmalgii biliyormuydunuz .. :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

doktorlar ozellikle 11-14 arası dışarı çıkmayın dıye uyarıyolaro saatlerde güneşin altında fazla gezinmezseniz ve güneşe çıktığınızdada yüksesk faktörlü koruma kremleri,losyon,sprey vs. kullanırsanız bişeycik olmaz merak etmeyin:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gerçekten çok kötü birşey. bende eskiden yaşardım. fakat derim alışmış olsa gerek. şuan biraz yanıyor, kuşadası/yazlıktayım. bepanthol (böylemiydi) bir ilaç var. eczaneler satıyor. yanıklara karşı iyi geliyor. fakat biraz soyma tehlikesi var. ben avon'un after sun denen hedesini kullanıyorum. 2-3 pıs yapıyorum, alevimi söndürüyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...