Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bu topicteki enstrüman çalmakla ilgili olmayan gereksiz mesajlar silinmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hatta said: sughnuk, 08 Temmuz 2005 19:17 tarihinde demiş ki: madem bu kadar yazılıo, müzik yapmak isteyip te, toplanamamış-tutunamamış üyeler bi belli etsin kendini belki güzel şeyler cıkar he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: elvyn, 11 Temmuz 2005 01:18 tarihinde demiş ki: said: kingpin, 11 Temmuz 2005 00:59 tarihinde demiş ki: @redallhoor senin sanatına laf söleyen yok ki ben lafı ortaya attım ayrıcana smiley falan koydum maksat ortalığa biraz renk katmaktı neden o kadar üstüne alındın onu anlamadım.Kendi muzik bilgime güveniyorum ben senin tavsiyelerine de ihtiyacım yok ayrıca bir daha da "şöle konuşma böle konuş" tarzına bi mesajını benim adıma sölemezsen sevinirim. edit:Ben ne zaman kendimi müzisyen hissediyorum falan dedim ya ? Aksine hiç güvenmem kendime , 2 dklık gazla saçmalamışın sen neyse uzatmıyorum. Abi yarıldım yaa.. Süpersin Elvyn.[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Elvyn arkadaşımız bir süre bizle olamıyacak, geri dönüşü söz konusu, beklicez =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cocuklugumda 4 ay piano dersi aldım sonra 5 yıl kadar kendi kendimi geliştirdim... bişi yok şuan..piano alacam ama nereye sıgdıracam[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 2.5-3 yıldır gitar çalıyorum ilk 1 yıl klasik 6 ay bas gitar(oldukça amatör) sonra jason becker ın bi videosunu izleyip gitar çalmayı bırakmıştım 6 ay çalmadım (o yüzden 2.5-3 :P) bu sene eylül-ekimde kendimi bulup gitar çalmaya devam ettmeye karar verdim ve 7 elektro çalıyorum.. ekipman: ibanez rg370DX onboard ses kartı amd2800+ 1.5sn delay... :)[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Son 4 yıldır bas gitar ve davul üzerine uğraşmaktayım, ana enstrüman olarak bas gitara yoğunlaşıyorum ama davulda da fena değilim. Ekipmanım şuan yalnızca 92 yapımı Ibanez SR886 model bir adet 6 telli bas gitar ve Planet Waves jaktan oluşmakta.:D En kısa sürede (param olursa) güzel bir kafa ve kabin almayı düşünüyorum. Davulda da okulumun Yamaha Absoulte Maple Custom u ve Alchemy zillerini kullanmaktayım, baget olarak Vic Firth 2B, American Rock Classic ve 7A olarak tamamen alakasız modeller kullanıyorum. Çok üzerine düşmediğim için ne bulursam olur baget problem değil şuan. Müzik türü pek ayırt etmiyorum, zira henüz çok üst düzey bir enstrümantalist olmadığımı düşünmekteyim. Her tarzdan bişeyler kurcalıyorum kendimi geliştirmek amaçlı, bluesdan progresif metale hatta metalcore a kadar artık o anda ne çalmak istersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 98 den beri bass gitar çalıyorum. Ünlü ünsüz bir çok kişiye konser,albüm,bar programlarında çaldım Ekipman : Yamaha TRB6 Jp1 Ibanez GSR200 Basscollection Sb310 Ampeg BA-115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 endonezya malı ibanez'im var, 2 yıldır ev gitaristiyim. iyi çalarım, müzik kulağım var ama teknik bilgim yok. tel isimlerini bile bi kaç hafta önce ezberledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 videom http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 görünmüyo yine kapandı mı yutub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 watch?v=QjA5faZF1A8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 4 yıl davul çaldım.1 sene önce bıraktım.3 senedirde dijital müzikle uğraşıyorum.creative + m-audio midi klavye var. + darbuka var.Hafiften uğraşıyorum ama pek iyi olduğum sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 9 yıldır gitar çalıyorum washburn klasik var. cort x9 , digitech rp300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 7 yıldır elektrik tıngırdatmaktayım. Gibson LP Studio Vintage'ım var bir adet Peavey 5150 + sürekli değişen bir takım analog oyuncaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 klavyeciyim yamaha mm6'm var, artik adam gibi bi seyler calabildigimi soyleyebilirim anca =P elektro gitar da calarim, cort katana kx1q var elimde. bi de davul caliyorum bi suredir, ama daha cok yolum var onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yanlız yanlış anlama ama aç gözlülük yapıp hepsine saldırırsan hiçbirisini doğru dürüst çalamazsın. tek bitanesine yoğunlaşman gerekir. 5 senedir davul. elektronik Yamaha DTXpress III'üm var ve 5B Vic Firth bagetler kullanıyorum. belki daha önce bu başlığa yazmış bile olabilirim löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yok biliyorum zaten bunun farkindayim. soranlara davulcuyum falan demiyorum zaten, klavyeciyim ben. davulu da seviyorum sadece. gitarda caldigim bi master of puppets zaten baska bi numaram yok ayda yilda bir elime aliyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 5 yaşımdan 12-13 yaşıma kadar piyano çaldım .. 4 senesi İzmir 9 eylül konservatuarında geçti. 7 sene ara vermiş durumdayım.bu sene ufaktan tekrar başladım.Eski halime gelmem bi hayli zor gözüküyo şimdilik.Umarım kısa sürede toparlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bende katiliyim ozaman :) H.U. Ankara devlet konservatuvarinda 1997-2007 yillari arasinda 10 sene obua egitimi gordum,profosyonel olarak senfoni orkestralarinda gorev aldim.2004 senesinden beride bass gitar calmaktayim.Unlu unsuz bi cok kisiyle calistim.Bass gitardan sonra klasik muzikten uzaklastim,zor bela okulu tamamladim :P 2007 senesinde isvece tasindigimdan beri,calismalarim daha cok evde gecmekte.Ufak capta bi home studiom var. Ekipman olarak; 6 tel ES el yapimi bi bass gitarim,hartke ha3500 head,motu ultralite mk3 ses kartim,behringer truth B2031 studyo monitorlerim,sony marka muzik setim,filipis marka televizyonum ve 2 tanede kedim var. Myspace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 obua mükemmel!! Bende 1 2 yıldır felan klavyeyle uğraşıyorum. Ondan önce biraz gitar çaldım ama çok değil. Grup yapmak isteyenlerle görüşelim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Korax Talkbass a üye misin? Senin ES i oralarda gördüm diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyo da olabilirim tabi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 19 buçuk yaşımdan beri elektrik gitar çalıyorum, ama 20 yaşındayım. şaka. 2 yıldır çalıyorum elektrik gitarı, çok seviyorum kendisini. kucak dolusu kuş tüyü yolluyorum burdan kendisine... 13 yaşımdan 15 yaşıma kadar da blok flüt çaldım, aynı anda iki tane flüt birden çalıp armoni yapmayı öğrenince "tamam ben oldum artık" diyip bıraktım flütleri... her türlü enstrumanı çalarım, acımam. ama eğitimim yok, ona acırım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 3 yıldır piyano çalıyorum.Türk sanat müziğiyle başladım şimdi iyice klasik müziğe geçtim.Enstumanım Yamaha Duvar piyanosu ama markasını bilmiyorum bayağa baktım nerde yazdığını bulamadım:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yamaha duvar piyanosunun markasini bilmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar