Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enstürman çalan arkadaşlarımız yazabilirlermi ne çaldıklarını..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

said:
elvyn, 11 Temmuz 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
said:
kingpin, 11 Temmuz 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
@redallhoor senin sanatına laf söleyen yok ki ben lafı ortaya attım ayrıcana smiley falan koydum maksat ortalığa biraz renk katmaktı neden o kadar üstüne alındın onu anlamadım.Kendi muzik bilgime güveniyorum ben senin tavsiyelerine de ihtiyacım yok ayrıca bir daha da "şöle konuşma böle konuş" tarzına bi mesajını benim adıma sölemezsen sevinirim.
edit:Ben ne zaman kendimi müzisyen hissediyorum falan dedim ya ? Aksine hiç güvenmem kendime , 2 dklık gazla saçmalamışın sen neyse uzatmıyorum.

Abi yarıldım yaa.. Süpersin Elvyn.[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

Elvyn arkadaşımız bir süre bizle olamıyacak, geri dönüşü söz konusu, beklicez =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

2.5-3 yıldır gitar çalıyorum ilk 1 yıl klasik 6 ay bas gitar(oldukça amatör) sonra jason becker ın bi videosunu izleyip gitar çalmayı bırakmıştım 6 ay çalmadım (o yüzden 2.5-3 :P) bu sene eylül-ekimde kendimi bulup gitar çalmaya devam ettmeye karar verdim ve 7 elektro çalıyorum..
ekipman:
ibanez rg370DX
onboard ses kartı
amd2800+
1.5sn delay... :)[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Son 4 yıldır bas gitar ve davul üzerine uğraşmaktayım, ana enstrüman olarak bas gitara yoğunlaşıyorum ama davulda da fena değilim.

Ekipmanım şuan yalnızca 92 yapımı Ibanez SR886 model bir adet 6 telli bas gitar ve Planet Waves jaktan oluşmakta.:D En kısa sürede (param olursa) güzel bir kafa ve kabin almayı düşünüyorum.

Davulda da okulumun Yamaha Absoulte Maple Custom u ve Alchemy zillerini kullanmaktayım, baget olarak Vic Firth 2B, American Rock Classic ve 7A olarak tamamen alakasız modeller kullanıyorum. Çok üzerine düşmediğim için ne bulursam olur baget problem değil şuan.

Müzik türü pek ayırt etmiyorum, zira henüz çok üst düzey bir enstrümantalist olmadığımı düşünmekteyim. Her tarzdan bişeyler kurcalıyorum kendimi geliştirmek amaçlı, bluesdan progresif metale hatta metalcore a kadar artık o anda ne çalmak istersem.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız yanlış anlama ama aç gözlülük yapıp hepsine saldırırsan hiçbirisini doğru dürüst çalamazsın. tek bitanesine yoğunlaşman gerekir.

5 senedir davul. elektronik Yamaha DTXpress III'üm var ve 5B Vic Firth bagetler kullanıyorum. belki daha önce bu başlığa yazmış bile olabilirim löl
Sosyal ağlarda paylaş

Bende katiliyim ozaman :)

H.U. Ankara devlet konservatuvarinda 1997-2007 yillari arasinda 10 sene obua egitimi gordum,profosyonel olarak senfoni orkestralarinda gorev aldim.2004 senesinden beride bass gitar calmaktayim.Unlu unsuz bi cok kisiyle calistim.Bass gitardan sonra klasik muzikten uzaklastim,zor bela okulu tamamladim :P 2007 senesinde isvece tasindigimdan beri,calismalarim daha cok evde gecmekte.Ufak capta bi home studiom var.
Ekipman olarak; 6 tel ES el yapimi bi bass gitarim,hartke ha3500 head,motu ultralite mk3 ses kartim,behringer truth B2031 studyo monitorlerim,sony marka muzik setim,filipis marka televizyonum ve 2 tanede kedim var.

Myspace
Sosyal ağlarda paylaş

19 buçuk yaşımdan beri elektrik gitar çalıyorum, ama 20 yaşındayım.
şaka. 2 yıldır çalıyorum elektrik gitarı, çok seviyorum kendisini. kucak dolusu kuş tüyü yolluyorum burdan kendisine...

13 yaşımdan 15 yaşıma kadar da blok flüt çaldım, aynı anda iki tane flüt birden çalıp armoni yapmayı öğrenince "tamam ben oldum artık" diyip bıraktım flütleri...

her türlü enstrumanı çalarım, acımam.
ama eğitimim yok, ona acırım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...