Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ölen bi tr gitarisst vardı kerem di sanırım yanlış hatırlamıosam Joe satriabiylemi ne çalmıştı O herifte baya iyi onuda dinleyin :> (ne alaka dicekseniz redall yazdı bende yazam dedim :>)[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bişey yıldır harmonika calıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yavuz çetinmi o dediğin gitarist??? cem kopli ydi galiba bu adamda zamanında the monkees grubunda çalmış..(70 lerde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ben davulcuyum diyen arkadaşlar benim gibi bir hata yapıp tony royster jr.'ı izlemesinler. 6 aydır acısını çekmekteyim. şu sıra stüdyoya girecekler varsa benim gibi hiç izlemesinler zaten. aksi taktirde davulun başına geçtiğinizde kendinizi aptal hissedip bagetleri sağa sola fırlatabilirsiniz.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: HymnOfSnuk, 10 Temmuz 2005 15:36 tarihinde demiş ki: Angelo gayet hızlı olmasına rağmen aradığım duygu kumkumasını(ruh) bulamıyorum , soloları bir şey hissettiremiyor bana...Ha adam öküz gibi hızlı çalıyor mu çalıyor ; Kazaa'da aratırsanız Nitro diye bulursunuz...Yanlız "Yngwie Can't Touch This" diye bir şarkısı var ki soğutuyor beni bu adamdan , şarkı ne kadar eğlencesine olsa da... Van Halen öneririm , Satriani öneririm Vai öneririm , Malmsteen öneririm...Bir de Serdar Öztop var onu öneririm :=) Şimdi yorum yapmıyım şu virtüöz şunu döver falan diyede Malmsteen o şarkıyı hakediyo :) Adam kendini aklı sıra dünyanın en iyi gitaristi ilan eden bi adam bu kadar kibirli olmamak lazım. Angelo nun Speed Kills şarkısından öte bişey bilmiyorum harika. Yavuz Çetin o bahsettiğiniz adam sanırım. Serdar Öztop'da hiç fena değil. Ayrıca blok flüt çalıyom hala eheh ortaokulda başladık lisedeyim hala çalıyom kendimce. Blok flüt virtüözü olucam :) Sipsi aldımbide yeni onu çalıyom eheh küçücük aletten çıkan ses şaşırtıcı ya[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 michael angelo'ya duygu yok deyip işin içinden sıyrılmayın bence adamın eli gözükmüyor çalarken hatta bi kaç resim koyim de ohannesburg olun. gitarın perdelerine bakarsanız susturucu var photoshop olduğunu zannetmiyorum çalar mı çalar yani speed kills videosunu izledikten sonra ayrıcana bunlar da var;bunu böyle veriyorum resim büyük epeycene eh :) fazla tartışmaya gerek yok aslında konu dağılmasın... bu arada boş zamanlarımda duduk(mey) çalıyorum azeri çalgısı hatta sen gelmez oldun da rastlayabilirsiniz eşlik ederken bi gaz olmuyorum değil :p ama ton farkı oluyor işte onuda hallediyoruz bi şekilde.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 michael angelo jazz okulu bitirmiş iyi bir müzisyendir ama kendini fazla shredding müziğe adamıştır, hızdan başka bi bok bilmiyo tarzı yorumlar yanlış olur , ayriyetten o çok hızlı çaldığı şarkıların ortalarında mükemmel melodiler yakalamak da mümkündür.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gitarla cok işim olmaz ama malmsteen de iyi. dimi ?[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çok kendini beğenmiş , onun dışında iyi bence :) tiskinç ama egoist olması...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 angeloda ruh yok diyorsun da malmsteenda çok mu ruh var? Ruh diyorsan bir numara David Gilmour dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: kingpin, 10 Temmuz 2005 15:13 tarihinde demiş ki: 13 yaşımda başladım gitar çalmaya (klasik olarak daha sonra elektro) ailevi sebeplerden dolayı bıraktım(17).Fender Strat var usa değil zaten kore orası uyuz ediyor ya beni.Hayatımı düzene sokarsam eğitimime gerektiği yerden devam etmeyi düşünüyorum. edit:bu arada kendini davulcuyum zanneden arkadaşlara tony royster jr i izlemelerini tavsiye ederim buyrun bakın,gitarcıyım ben diyen arkadaşlara da michael angelo'yu izlemerini öneririm tersten alternate picking ve sweep picking nasıl yapılır görsünler ;) Yaw herşeyi bi kenara atalım da sen gerçekten Gitar çaldıgın yıllarda kendini müzik yapıyor felanmı zannettin yemişim tony royster ıda kralınıda ben duygularıyla müzik yapan adama Müzisyen derim o adamlar Speed den başka hiç birşey bilmiyorlar Sen bunları yeni görürken biz dönüyorduk o yollardan Umarım İlerde Müzik yapmanın Bu olmadıgını anlarsın Gerçek müzik istiyorsan git Omar Hakim Dinle Git BBKing Dinle.. Ne bilim en azından bi Brookly Funk Essentiels Dinle ve Gör bazı şeyleri bi dahada kendini müzisyen zannedenler die cümle kurma..[signature][hline]------------------------------------------nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bu arada bugune kadar sanatıma laf söyletmedim söyletmemde..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Malmsteen'in cok guzel neoklasik melodileri ve besteleri var, teknigi de bitirmis bir adam. Fakat bana sorarsaniz kendini cok fazla tekrarliyor, albumleri bir sarki ve onun 10-12 degisik versiyonu gibi geliyor.[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 @redallhoor senin sanatına laf söleyen yok ki ben lafı ortaya attım ayrıcana smiley falan koydum maksat ortalığa biraz renk katmaktı neden o kadar üstüne alındın onu anlamadım.Kendi muzik bilgime güveniyorum ben senin tavsiyelerine de ihtiyacım yok ayrıca bir daha da "şöle konuşma böle konuş" tarzına bi mesajını benim adıma sölemezsen sevinirim. edit:Ben ne zaman kendimi müzisyen hissediyorum falan dedim ya ? Aksine hiç güvenmem kendime , 2 dklık gazla saçmalamışın sen neyse uzatmıyorum.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı [Bu mesaj kingpin tarafından 11 Temmuz 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Diğer konuda böyle atışmalar olmamıştı... :/ Sanatta rekabet olmaz bu arada arkadaşlar.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: kingpin, 11 Temmuz 2005 00:59 tarihinde demiş ki: @redallhoor senin sanatına laf söleyen yok ki ben lafı ortaya attım ayrıcana smiley falan koydum maksat ortalığa biraz renk katmaktı neden o kadar üstüne alındın onu anlamadım.Kendi muzik bilgime güveniyorum ben senin tavsiyelerine de ihtiyacım yok ayrıca bir daha da "şöle konuşma böle konuş" tarzına bi mesajını benim adıma sölemezsen sevinirim. edit:Ben ne zaman kendimi müzisyen hissediyorum falan dedim ya ? Aksine hiç güvenmem kendime , 2 dklık gazla saçmalamışın sen neyse uzatmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kelimeri arayıp incik incik hata bulmana gerek yok,alkışlayanda yok seni.Bir muzik dinleyicisi olarak güvenirim ama bi enstürmanı çalarken güvenmem kendime yıllarca çalsam bile böle olacak çünkü çok daha iyilerin var olduğunu biliyorum.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı [Bu mesaj kingpin tarafından 11 Temmuz 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kingpin, 2 dakika kes sesini ve tapınmaya başla![signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 lol beni alkışlayanvar da demedim zaten. Kendine guvenmemek de super birşey degil bu arada. Kendinle ovunmemek super birşey, ensturman calarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Güvenmiyorsam neden övüneyim ki neyse övüneyim ?Hey yarabbi hoş övünmekte en nefret ettiğim şeydir. edit:ha bu arada resim bitirdi gerçekten tartışmaya gerek olduğunu zannetmiyorum güzel ancak yanlış basmışın akoru ahah... [signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı [Bu mesaj kingpin tarafından 11 Temmuz 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ben kendime guvenmem ensturman calarken falan diyorsun da, ben de diyorum ki guvenmiyorsan bu kotu birsey. Kendine guvenmeden nasıl calıcaksın. legbra kaynak yapma baps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 elcin canım sende her yerde agresiflik yapma, kucukken uykum gelince ben de hırçınlık yaparmışım, ne zaman böyle yapsam evdekiler uyku saati geldiğini söylerlerdi :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yok evde kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 [Bu mesaj elvyn tarafından 11 Temmuz 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ?? şişko musun? şişko mu evde? kim şişko :D zuhzuh yıh yıh[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar