Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enstürman çalan arkadaşlarımız yazabilirlermi ne çaldıklarını..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

8 yıldır piano,2 yıldır klasik gitar,2 aydır akordeon calıyorm.hicbirinde de iddalı deilim.ole kendimi eğliyorm ben.biriktirdiğim para miktarı artı anda gidip bass gitar almayı dusluyorm.[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 08 Temmuz 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
said:
go2hell, 08 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
seni bi dinliyemedimya ona yanarım

summer flame eyes bul bi yerlerden :)
ne nası yane ,altar? kim calıo?*!aklı karısır*[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

Bende var Summer Flame Eyes süper parçadır severek dinlerim ama davulcularını hala çok azarlamak istiyorum..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 sene civarıdır hardrock ve punk tarzı elektro çalıyorum. aynı zamanda flamenko klasik gitar, akustikte de blues fena değilim. beti benzi atmış bi cort(g) elektrom var bir de 49 yıllık bi ispanyol gitarı var elimde.. amfi yok ama eşşek gibi ses sistemi var onun normal amfisine bağlıyorum (lambalı). falan filan..[signature][hline]Papirus*
...
Arian:
abi neden ben hep çukura boşalıorm?
philoxenus:
çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

Ooo güzel numaraymış.[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Ibanez prestige
RG1550-BK (bu kısmından tam emin deilim:D)

8 senedir gitar, 3 senedir falanda elektro çalıyorum. dire straits, pink floyd, ve dream theater şu aralar çalmaktan hoşlandıklarım

[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....

[Bu mesaj Caglar35 tarafından 09 Temmuz 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
irin, 09 Temmuz 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
summer flame eyes bul bi yerlerden :)ne nası yane ,altar? kim calıo?*!aklı karısır*

şöyle alalım sizi ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 09 Temmuz 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla 8 yıl önce klasik gitara başlamıştım 9 da olabilir sora baydım bıraktım. 2 sene önce tekrar başladım yine baydım sora elektroya geçtim 1 yıla yakın oldu sanırım. x-10 umla =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator, 09 Temmuz 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
Redall abi niye azarlıyon ki davulcularını güzel çalmış adam aslında ? :) Yani ben tabi baterist değilimde yanlışı ne adamın merak ettim gerçekten

Abi kayıt kötü tama bunu geçtin diyrlim abi böyle güzel parçaya o ritm gitmez ki yani davul böyle çalınmaz.. Nebula zamanında çok gülmüştüm milletteki tepkilerşu

Gitar iyi
Kayıt idare eder
Bass iyi DUYULMUYOR
Vokal İyi
Davul Aman tanrım..[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 09 Temmuz 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
Davulun sence nasıl olması gerekiyordu ki. Gayet de uymuş şarkıya.

Sendemi brütüs yuh ulan sana harbi yuh yani.. :) Arkamdannn vursalar kafesleredee atsalar bu davul kötü abijim işte..[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

O müzikle kıyaslarsan o davulu kaldırır yere değil beline beline vurmak lazım :)[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Öms... Lütfen konu saptı ..[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

2 seneden beri davul çalıyorum..
pardon çalıyodum daha doğrusu..beni müzikten soğutan davul hocam saolsun..bi daha bagetleri elime bile almadım..müzik bakımından gelişmemiş bi yerde yaşadığım için..insanlar Rock müziği zımbırtı olarak görüolar..bu beni deli edio[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
Wendy, şaka mı yapıyorsun ?
Ne hobisi ?

Summer Flame Eyes kazaa'da bile vardı be.

yaa sarkinin hikayesini ilgili baslikta da yazdim
cok yegik bi projeydi, sarhostuk, oolesine takildik
guzel oldu gibi ama benim cok da icime sinmis bi sarki degil :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

wallla benm yaklaşık olarak 8 9 senedir filan gitar çalıyorum. bi tane yaklasık 25 30 yaşında yamaha folk acustic we bitanede cort x serisinden war ama numarasını hatırlamıyom. bunların yanında CUBASE SX gibi aranje prog. ları kullanıyorum... şu anda gayet iyi giden bi rubum war we orda wokal yapıyorum
70 80 lerin hard rock ve glam rock tarzında yapıyoruz. bide 2 sene önceki kasdav da en iyi 2. erkek vokal ödülüm var :( 1.liği vermediler.... :(

[Bu mesaj Menkalinan tarafından 10 Temmuz 2005 05:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

13 yaşımda başladım gitar çalmaya (klasik olarak daha sonra elektro) ailevi sebeplerden dolayı bıraktım(17).Fender Strat var usa değil zaten kore orası uyuz ediyor ya beni.Hayatımı düzene sokarsam eğitimime gerektiği yerden devam etmeyi düşünüyorum.

edit:bu arada kendini davulcuyum zanneden arkadaşlara tony royster jr i izlemelerini tavsiye ederim buyrun bakın,gitarcıyım ben diyen arkadaşlara da michael angelo'yu izlemerini öneririm tersten alternate picking ve sweep picking nasıl yapılır görsünler ;)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

[Bu mesaj kingpin tarafından 10 Temmuz 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Angelo gayet hızlı olmasına rağmen aradığım duygu kumkumasını(ruh) bulamıyorum , soloları bir şey hissettiremiyor bana...Ha adam öküz gibi hızlı çalıyor mu çalıyor ; Kazaa'da aratırsanız Nitro diye bulursunuz...Yanlız "Yngwie Can't Touch This" diye bir şarkısı var ki soğutuyor beni bu adamdan , şarkı ne kadar eğlencesine olsa da...

Van Halen öneririm , Satriani öneririm Vai öneririm , Malmsteen öneririm...Bir de Serdar Öztop var onu öneririm :=)[signature][hline]peace!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...