Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 nese myko yu dl ye bıraktım ben yatar hadı sıze ıı geceler =p[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 lod 1.10 varsa netten oynayak bu 15 saatte inene kadar sen 15 kez uyursun :P[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 boss event var :p[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kekurikekukakadan rogue chitin shell gauntlet çıktı[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 peh...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 şimdide kekuri ringim oldu çok ballıyım :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hem shell bots hewmde kekury ring ş yeni sererdamı yoksa aresdemi?[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 cyperda boss event :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 orda da ne heyecan vardır şimdi, ama malesef usko'ya giremiyom artık, deimos'da da böyle olur heralde, worm için camping fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tam bir rezillik ya 200 tane kekurikaka çıkardı Lycoan Lobo çıkardı sonraaa shaula ve samma çıktı en çok kekurikakaa vardı o kadar vuruyom exp bile gelmiyo amele gibi koşturuyoz :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 euah rogue shell gauntlet ve kekurim oldu ben burda devammı etsem :Pp[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 en fazla 500k eder o dediğin serverda o itemlar şu an :P shelli giymek için 1 ay beklemesi lazım[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 o değilde her bossu kestik kekurikekukaka lupus lycoan lesath shaula talos troll king :D n00b power :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 dandik bu oynamam uskoda... heleki bu cypher ıyyk... bok gibi gm ler direk başladı adamalra gold bar daitiolar bize vemriolar s....rim bole serverı....gecin myko rulzz[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 valla 2 kekurikakaka kestim zorlaa :D 2 tane ring çıktı allah bereket versin .. ayrıca türk klanı varsa toplanalım beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 brethdeki bosslarda hiç şansım yaver gitmedi :( ama en azından 1 shellim 1 kekurim var :p gerçi myko açılınca oraya geççemde şimdilik iyi cyper[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 allaaa yeni server atlayalım hemen :D ben karus acacam nick _metakuso_ olacak[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hadi bu serwere gectik diyelim birbirimizi nasil bulcaz ne actiniz bi soleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 açtım ben lvl 22 şimdi. nick _metakuso_ karusum. gelin parti yapak :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eheh 2 saat takıldım sıkıldım usko bittin sen benim için bee:D[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Dünkü boss event'tan SSler;[Bu mesaj Knixue tarafından 11 Temmuz 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bunlar neki yüzlerce n00b talos ve tk bile kesti :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 şu an cypher da olan warmı, oynuyan kmse.[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 artık girmem ben :p ilk günden serverda 165198787984198798464 unique item ve iron bow elixir vs oldu[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eheh aslında usko dan cayıldıına sevindim isallah mykoya gelirsinis :) neyse biras takılam usko da item fln çıkarıp eğleniris[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar