dunno Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya da kaşık kaşık nutella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 naaparsan yap 6dan sonra hiçbişey yeme ben ne kdr kilo aldıysam akşam abur cubur yememden oldu. oof oof :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 spor yap en olmadı yürü km. lerce yürü...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kenzap kolişisin bir akdeniz ateşi hastalığı[FMF] ilacıdır..(aslında fmf i geçirmiyor sadece ataklarını geciktiriyor ve zayıflatıyor)romatizmaile ne alakası var onu çözemedım kolişisinin..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kardeşim öncelikle burdan destek alırsın ama kendi iradene sahip çıkman en önemlisi.. spor yaparsın su kaybedersin önemli olan önce şeklini koruman sonra yavaş yavaş kilo vermen..fitness salonlarına gitmeyi bıraktığına , vücudun düşer tekrar kilo alırsın..bunun yerine bol meyve ve sebze ye..bol bol su iç.. ardından diyetisyene git..ve kendine uygun olan bi diyete başla dediğim gibi irade çok önemli..bunun dışında atıştırırsan yada aldığın enerjiyi atamazsan şu anki halinden bi farkın olmaz.. Kısa ipuçlarıda vereyim sana )apartmanda oturuyosan merdiveni tercih et. )Her öğün yemek ye..aç kalıpta bir öğün yersen çok daha fazla kilo alırsın )Bi kaç hafta sadece su iç..gece bilgisayarın başına geçtiğinde bile 1,5 litre suyun yanında olsun.. )devamlı terle yaz geldi zaten..Sauna ya git..terleme yoluyla çok iyi kilo verirsin..Yada yüzmeyi tercih et.. )Kısa mesafelerde dolmuşu taxiyi değil,yürümeyi tercih et.. )Diyetleri harfiyen uygula..sporları aksatma )Masaja falan gidersen çok iyi olur..şekle girersin hemde ağrıların azda olsa azalır ideal bi kiloya ulaştığın zaman formunu korumak içinde fitness salonuna git..zaten üniversite diosun..yeni yeni hobiler ediniceksin..zamanın kalmaz zaten oturmaya .. aşırı olmasada bende bi kaç tanesini uygulamıştım zamanında..gerçekten çok etkili Hadi bakalım kolay gelsin sana..üzme kendini :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bole herseyi duzenli yapabilen arkadaslardan bende yardim belkiyorum hayatımı duzenlemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 altin ogut : doktor . kafana gore rejim islerine girme genelde sonuc olarak dahada sismanlamis oluyorsun . ustelik sagligi bozacak islerde yapabilirsin bilmeden . fitness sauna hikaye dogru doktora .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kılolarından dolayı sıkma kendını bak cartman a sıkıomu kendını =)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hah tam benlik bi konu.. 1.78 boy, 83 kilo..Yaş=17 Her akşam 2L'lik kola bitiririm. :) Kafamdan büyük göbeğim var... bütün tavsiyelerinizi bende kendime örnek alıcam bugünden sonra.. (Yok aslında yarından itibaren çünkü bugün arkın doğum günü içki falan içicez.) Önümde öss var ağustos ayında dershaneler falan başlıyor 1 ay body e gitsem diye düşünüyorum ama ders falanda çalışıyorum ve uykularım çok düzensiz. (sabah 5-6-7 gibi yatış öğlen 12-1 de kalkış) hani sabah kalkıp gidiyim desem zaten sabaha karşı yatıyorum.. erken yat derseniz şunun şurasında bi kaç günüm var daha sonra öss muhabbetiyle kapatıcaz dükkanı =P body'e başlarsam iyi olur aslında geçen sene 1 ay yaptım ama yediklerime pek dikkat etmediğim için bir işe yaramadı pek.. bu thread i okuyunca bende nası gaz geldim anlatamam.. 10 kilo versem yeter bana.. body+5 öğün yemek+kolayı kesicez+çok yürürüm. ama tek sorunum var su pek içemiyorum.. ona bi alışsam iyi olucak.. ehu..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 cola cok kotu tam kalori bombasi . bildigin sekerli su iste .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Madcat su iç susuz kalma :) Spor salonlarına gideceksen 1 aylık falan gitme bir halta yaramaz. Daha vücudun ağrılara yeni direnç kazanmışken bırakırsın (bu arada Body yapanlara bir uyarı. 4 gün yataktan kalkmak için yardıma ihtiyacınız olabilir. Kaslar isyan bayrağını dalgalandırıyor resmen) Gideceksen en az 2 ay git. (2. ayda yumrukların baya güçleniyor. Yaa bana özel bir durum olmuş olabilir :P)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gittikten sonra devam edebilirm ama malum okul+dershane falan zor iş sanki ?[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abı nolucak dershaneler benım bıldıgım ağustosun sinde 22sinde başlıyo.dershaneler açılana kadar bim ay gidersin beğenirsen devam edersin. sen hemen yazıl bı tane gym'e dershaneden sonra gidersin bi saat bi buçuk saat orda çalışırsın. Kesinlikle dershane fılan gıbı mazeretler çıkarma. Madem cok yogunsun , e o zaman saat 6-8 arası bılgısayara dokunma onun yerıne spor salonuna gıt. Zaten azımlıysen ve kafayı takmışsan bunu düzene sokarsın , ha ama lafta zayıflıcam dıyosan o iş yaş. dediğim gibi dershane mazeret degıl bence , oglen dershane akşamustu salon , gece de bılgısayarla vekıt gecırırsın. yeter ki sen iste...[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya moral bozmak gibi olmasın ben istesem de kilo alamıorum(ki istiyorum), nedenini de söyliyim, yemek yemek aklıma bile gelmez, ayrıca çok hareketliyimdir, her şey gibi bu olay da beyinde bitiyor arkadaşlar, beyniniz açlığa alıştığı zaman hiç zorluk çekmezsiniz kilo vermekte, bu kadar..[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 i ih tamamen bünye meselesi...[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 1.80 boy, 83 kilo da bende var, bu ara az yemeye çalışıyorum bakalım işe yarıycak mı?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çabuk kilo vermeye calismayin gecen yaz hirs yaptim bende 1 haftada 6 kilo verdim sonra belimin her tarafi catladi hala izleri duruyo simdi bu yaz da zayifladim yavs yavas catlior belimi gorseniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Madcat, 10 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki: gittikten sonra devam edebilirm ama malum okul+dershane falan zor iş sanki ? Valla bir süre sonra zaten çalışmalar ağırlaştığı için haftada 3 gün falan gitmen gerekiyor. Akşam üzeri gidip çalışabilirisn hafta içi. Hafta sonları zaman ayırmam diyorsan ayrı tabi. Ama ben genede en az 2 ay derim. 3. ay "Ulan bu ne? Değişmiş lan biraz şekil" diyorsun zaten :) Gerçi gaza gelipte öyle görmüş olabilirim. Ama yok yok. Millet bana "naaptın sen ya bi gariplik var" dediğine göre.[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: HocaEfendi, 10 Temmuz 2005 02:15 tarihinde demiş ki: Kenzap kolişisin bir akdeniz ateşi hastalığı[FMF] ilacıdır..(aslında fmf i geçirmiyor sadece ataklarını geciktiriyor ve zayıflatıyor)romatizmaile ne alakası var onu çözemedım kolişisinin.. Bana 5 sene romatizma diye iğne vurdular 20 günde bir sonra 6. sene fmf oldunu anladılar Hacettepede Nesrin Beşbaş allah razı olsun tedavide ediyor beni endol ve kolşisinle..Burda fmf i bilen kişi sayısı 20 yi geçmez bende romatizmaya benzer tepkiler verdiği için romatizma dedim =) nerdeyse kankalar romatizma ile[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 @kenzap: 20 yaşındayım,boyum 1.82, 96Kg'yım.Normal'im (benim boyumdaki bir kişi için 100kg bile normal hatta bazı kişilerde atletik'dir) bu yollardan ben çok geçtim. 130kg olduğum zamanları biliyorum.hatta kronik şişmandım desem yeridir. İşine yarar yada yaramaz sana 1-2 tavsiye vermek istedim. Diyet yapmak, bol bol su içmek (genelde bu aşırı yapılır),vb... sana bir yararı dokunmaz. Neden ? Senin bu dünyaki tek amacın hayatta kalmaktır ve bu ancak besin kaynakları max verimlilikle kullanmakla olur. Yapacağın her diet sana kg kg geri dönecektir. Çünkü vucudun 1. kıtlık dönemini atlatdığı anda 2. kıtlık için hazırlanmaya başlayacaktır. Ne yapmak lazım ? Öncelikle vucudunun dengesini bozulduğu gerçeği ile yüzleşmek lazım. Eğer erkeksen (benim gibi) bu ağırlıkta çoğunlukla sexual hatlarını kaybetmişsindir. Öncelike bunu düzeltmen lazım. Bunun için akapuntura gitmelisin (sadece çok iyi olanlara git ve mutlaka nörölog olsun) çoğu kişi akapunturu iştah kesmek için kullanıyor fakat bu çok yanlış. Ben gittiğimde bir çok test'den sonra seanslarım başlamıştı. Bedenin çeşitli bölgelerine 25-30 kadar iğne saplıyorlar. (biraz taşşaklı ol.. korkma...) 15-20 dakkika bu vaziyette bekliyorsun. ve 2-3 seans sonra değişiklikleri çok net göreceksin. Sadece akpt mi ? Hyr, bana doktorum süper bir diet vermişti. Çok basit tıkına bildiğin kadar tıkın. Fakat... tek tip... her hafta bir besin grubunu şeçiyorsun ve ondan ne kadar istersen yiyorsun. Sonuç ? 6 ayda 40 kg bazılarına çok az gibi geliyor fakat bu sürede kemik ve kas kütletde ciddi bir artış olduğunu unutmamak lazım. (tabii erkeksen )[signature][hline]Home Page: http://maleboge.siyahsapka.org "The UNIX HATERS Handbook": http://web.mit.edu/~simsong/www/ugh.pdf [Bu mesaj Maleboge tarafından 11 Temmuz 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Maleboge tarafından 11 Temmuz 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hmmm. Krkma falan demişsin şimdi benim bir bilgi almam lazım. Acıtıyordur herhalde bu iğneler dimi? 6 ayda 40 kilo gayet iyi bu arada. Ayrıca 1.96 boy için 110 kilo atletik bir yapın yoksa iyi olmuyor belirtmem lazım :D[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar