Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yalaşık 5-6 aydır bu sorunum devam ediyor ancak kimseye danışmadım. p4 2.4 işlemcim var.Günde ortalama 15-16 saat bilgisayarım açık. web browser açık, winamp açık parça dinliyorum, kav sağ alt köşede aktif. Ve günde 1 veya 2 bazen 3-4 kez bilgisayarım kilitleniyor.ve restart atmak zorunda kalıyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim ? format atmadan ?[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bilgisayarın durduğu yer yere yakınsa, cpu fanı çok toz çekmiş olabilir. Bu da düzgün çalışmamasına ve cpunun ısınmasına neden olabilir. bu aklıma gelen bir ihtimal. Diğeri de ad/spyware ya da virüs bulaşmış olması ihtimali...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cpu fan'ı yere yakın toz çekmesi sebep olabilir. Bulamıyorum ki şu kompresör denen aletten gidip hava tutayım kasanın içine of.. sistemimde sürekli spy taratması yapıyorum kav sürekli aktif. virus ve spy'dan kaynaklanamaz.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 donanımsal/fiziksel olması daha büyük bi ihtimal gibi görünüo zaten...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Evet. Donanımsal problemide bulmak zordur sanırım.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Mavi, 11 Temmuz 2005 14:52 tarihinde demiş ki: cpu fan'ı yere yakın toz çekmesi sebep olabilir. Bulamıyorum ki şu kompresör denen aletten gidip hava tutayım kasanın içine of.. gerek yok ona ya. kasa kapaliyken kapagi ac. fani cikar heatsink'i (su bakir ya da aluminyum levhalardan olusan metal kisim) iyice temizle toz kalmayacak sekilde. Hafif nemli bir bezi levhalarin arasinda gezdirmen yeterli olur. Fani cikarmayi bilmiyorsan ya da useniyorsan elektrik süpürgesini fana dayayabilirsin, ya da tazmanya canavari misali fana üfleyebilirsin (pek saglikli olmaz oda toz dumanina bogulur). Olmadi fani cikarmadan da heatsink'i temizleyebildigin kadar temizle yarari olabilir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mirage, fanı çıkartabilirmiyim bilemiyorum. Elektrik süpürgesi çekemez sanırım ? bir denerim.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ucuna inceltici borudan takarsan tüm tozlari alamasa da temizler. gidip de halilar yerler icin olan koca paleti sokma kasanin icine :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 =)[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 süpürgenin ince kısmıyla çekebilirsin bak hiç olmadı ps fanına işlemci fanına ve ekran kartı fanına bak çalışırken çok fazla yapmamak kaidesiyle elini kesmemeye dikket ederek fanları bi parça sokarak durdur çok zorlama ama bi sefer yapman yeterli durduğu anda bütün tozu atarların üstlerinden. kırmamaya ve zarar vermemeyede özen göster[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Birazdan makineyi kapatım yapıcak. teşekkür ederim.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 elektirik süpürgesi iyi temizler denenmiştir :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 PSU olabilir.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar