EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dariel kendini aştı hehe.az sonra dark side a katıldım dicek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gailba bi bug var ebon hawka binip kaçabilen var mı ben bindiğimde gelen sithleri taradım sonra herif ebon hawkın koltuğuna oturdu hep aynı şeyi yapıyor ama kalkamıyor ya da yaması yokmudur bunun[signature][hline]saadetin teksoy reha muhtara demişki -ya reha sen hiç kutupta namaz kıldın mı reha -acı var mı acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 [spo1=Ebon Hawk]Gemiyi kullanan adamla konuş sana arkada galaxy map olduğunu söylecek ona tıkla sonra Talos gezegenini seç.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bende telostayım şu an hadi bakalım hayırlısı.. bu arada telos diye bir gezegen EUda hiç duymamıştım..adamlar Talus gezegeni ile oynayyp Telos yapmışlar lol.[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oh yükledim sonunda hayırlısıyla başlıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: KarafatmaMan, 12 Şubat 2005 01:34 tarihinde demiş ki: ya ram yetmez di mi benim ram su 512 mb 133 mhz :( suna cevap verecek olan war mı ona gore oyunu alacam!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yeter bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bayaa sürekleyici Nar Shadda dayım ve gittide heyecanlanıyorum.Sonumuz nolcak bakalım.Bide lightsaber ı alabilseydik...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: ReD_DoG, 12 Şubat 2005 15:52 tarihinde demiş ki: yeter bence banada yeter gibi geliyo ama mhzsi dusuk be abi mesela kotor 1 de bir takılma soz konusuydu 1.bolumu gectikten sonra adam takılıyorrdu ama sonra onun baska birseyden olabilecegini ogrendim ama guvenemiyorum iste...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rtmert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: RamsesII, 29 Ağustos 2004 13:36 tarihinde demiş ki: Oha 2. ss de Light Jedi grip mi yapıyor!? bence Sith in kafasına asılmış ehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Şu an itibhariyle oyunu bitirmiş bulunuyorum. Yorum yapmaya çekiniyorum :p[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Oha galiba gece uyumadın valla heal olsun ne diyim bu hız ne böle.Ben sindire sindire oynuyorum birden bitince ne olup bittiğini anlamıyosun.Yavaş yavaş kasmadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 evet ben aşırı yavaş oynuyorum..her yazıyı okuyorum..herşeyi kendim çıkarmaya uğraşıyorum.heryeri geziyorum.herşeyi elliyorum.her yan görevi yapıyorum.yaklaşık 1 saat pod-race bile yaptım yani..aceleye gerek yok böyle oyun az çıkıyor.şu ana kadar 7 saat oynamışım bakalım Telostan kurtulmaya çalışıyorum şu an.[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 narshadadaki pod race gicik etti beni karşidan geliyo swooplar,hep ayni yerde çarpiyorum,mayinlar falanda kötü artik deniyecez bol bol:([signature][hline]Eamer Strider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 consular açtım bi tane bayaa keyifli olmuş oyun, telostayım şuan 18 wisdom var kimse resist edemiyo forcelarımı :-)[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bi arkadaş light taraf grip yapıyor demiş. ona cevap: evet yapıyor.zaten yapabilir de. SW evreninde bir light jedi, ark jedi tekniklerini de bilir aslında.fakat kendi light tarafa adadığı için bu tip forcelara daha çok güç harcaması gerekir+zaten dark side force'u kullanacak biri genelde dark side'a geçer[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kardeşim ayrıntılı anlatıp bi kaç ss koysanıza. yoksa dediğiniz şeyler yetenek işi değil oynayan herkes yapabilir.[signature][hline]I've lost myself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Beyler size tavsiyem Talos tan sonra önce Dantoonie ye sonrada Korriban'a gidin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya beyler şu korribanda sith academy de ki soruların cevapları ne bi türlü açamadım şu traning roomu cevaplarını bilen bi yazarsa çok mutlu olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Libary'e gidip oradan öğrenmen gerekiyor o cevapları normalde ama zaten sana testin sonunda kaç tane yanlış yaptığını söylediğinden biraz mantık kullanarak 5/5 yapabilirsin. Doğru cevapları ben d hatırlayamıyorum tabii ki.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ok geçtim lightsaberımı da yaptım.Ohhh:) [spo1=Lightsaber]Eğer lightsaberım bir an önce tamamlansın diyorsanız önce Dantoonie ye ondan sonra da Korribana gidin.Parçaları bu iki gezegende.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu bilgi iyi oldu Telostan ayrılmak üzereyim hemen dantooine'e uçayım..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 işte karizma ben:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Elinde lightsaber yok valla oda olsa tam:)Bu arada o robeları nerden buldun çok hoş olmuş gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 benide baya sardı bende telostayı exchangedekileri fln kestim lightsaber crystal verdiler bakalım başka parça bulabilecekmiyim bi lightsaber yakışır =) edik:crystal vermemişer energy cell hede gibi bişey vermişler. [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 13 Şubat 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar