Overseer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Nası lan noluyo çıktımı ya bi dakka!!![signature][hline]I've lost myself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 2.30 saattir oynuyorum..şu ana kadarki bölümlerde büyük bölüm milletle muhabete geçti..hele bir droid ile 30 dakka konuştum:)baya bi gezdim falan..şu an lvl 4'üm ve oyun hakkaten güzel olmuş..fakat bulunduğum yerden baymaya başladım bir türlü çıkamadık..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya bende çıkamadım şu voiceprint olayını çözdünüzmü ben iki parçasını buldum son bir parçası kaldı onuda bulunca kapıyı açıp hangar 25 e ulaşacam ama bi türlü 3. cüsünü bulamadım.İnşallaah mining tunnels da değildir orası havaya uçtu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh aynen bende 3.yü arıyorum bulursan haber ver[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 buldum..robota geri gidip söylediğini tekrar et de oluyor[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Oh be çıktı demek hemen gidiyorum bakınmaya , daha alınıcak çok oyun var ama herşey bu Wowun suçu neyse zaten paralar birikmişti bir yere yatımak lazım hadi bakalım umarım ilkinden güzel olmuştur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende şimdi yola çıkıyorum beşiktaşa, çıkmamışsa buraya kötü şeyler yazacam modlar tetikte olun[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Torrente düşmüş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 İlk önce bir bakalım 1 gunde anca yukler torrent 1 gun beklemek bile işkence bu oyunsuzluk durumunda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben 3 voiceprinti buldum ama kapıyı açmayı başaramadım, ora nası geçilir ufff[signature][hline]saadetin teksoy reha muhtara demişki -ya reha sen hiç kutupta namaz kıldın mı reha -acı var mı acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahandasbörg aldım şimdi yüklüyom trjzsr mutluyum[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 update yapabilen var mı ? hata veriyor. Your game version is: 2.00.424 English --- Pinging: swpatch.obsidianent.com Retrieving autopatcher version information Connecting... swpatch.obsidianent.com Can not find patch file: /swkotor2/sw_pc_autopatch.txt Retrieving game patch information Connecting... swpatch.obsidianent.com Can not find patch file: /swkotor2/sw_pc_english.txt Get the manual patch. http://support.lucasarts.com/patches/Kotor2.htm The patch has been aborted --- zaten oyunun patchi henüz yoktur ama direk hata veriyor bu şekilde.yani çıkıncada çekemeyiz. Kendi yazdığım şeyi okumassam ... :D manual patch çekilebiliyormuş. [Bu mesaj ermynorac tarafından 11 Şubat 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 anladığım kadarıyla autopatchden patchlemeye çalışmışsın yanlışsam düzelt, oyunun orjinal deilse autopatchden patchleyemessin, patchlemenin yolları var tabi yok deilde biraz illegal oluyor sanırım... :P o nedenle burda detaya girmiyciim[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben valla kurtulmak üzreyim gemdien..moonwalk bile yaptım uzayda:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Offf oyunu bulamadık ya ne yapalım artık başka yollardan edinicez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben oyunu akşamüstü fln aldımda daha fırsat bulamadı yarın bi format atiyim ondan sonra başlarım oyuna zaten 253mb yer kalmış harddiskte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkmurderer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Beşiktaş'ta nereden bulabilirim bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sinanpaşa pasajı, kopya oyun katı :) orda biyere sordum yeni geldi dediler kaptım bitane. neresi olduğunu tam hatırlamıyorum[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkmurderer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ok sağol Quel-Thul. Bu Sinanpaşa Pasajı denilen yer direk çarşının girişindeki pasaj değil mi? oraları çok iyi bilmiyorum da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Jedi master oldum o.0[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ben Talos gezegenine indimde kurtuldum ordan:) valla şimdide işler karıştı ebon hawk çalındı The Exchange diye biri var görüşmek için 1000 takla attrıyolar bakalım sonumuz nolcak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben daha inemedim sinemaya falan gittiğim için..birazdan girerim[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hacıbekircim spoiler kullanalım lütfen, saol[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya ram yetmez di mi benim ram su 512 mb 133 mhz :([signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Apprenice imde oldu o.0[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar