Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruya... ( lutfen yorumlayın )

Riehn

Öne çıkan mesajlar

bi mağazadayım.etrafa bakıorum.sonra karşıda kasanın yanında küpeler görüorum.bi tanesini çok beğeniorum.oraya doğru gidicekken sol kaşımın üstü kaşınıo.hafifçe kaşıorum.sonra kasanın oraya gidiorum küpeyi alıorum.orda böyle minyon siyahsaçlı,beyaz tenli,siyah giysili bi kadın var.hintliler gibi giyinmiş.ona fiyatını soruorum sonra da küpedeki şeklin anlamını."ölüm işareti demek,senin alnındakinin aynısı" diyo. aynaya bakıyorum o kaşıdığım yerde şeklin aynısından var baya kabarmış beyaz etrafı da kızarmış..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

Pek bı bılgım yok ama sımdı kendı kafamdan soyluorum we sanırım dogru dusunuyorumdur...
Kupe ne demektır;hanı buyukler soyler bak bu kulagına kupe olsun dıye işte kupe nasıhat demektır olum işaretı ıse olumun hıcte uzak olmadı senı her yerde yakalayabılecegıdır(sanırım tabı) ornegın yolda yururken bı anda sıcaktan olebılırsın bı anda uykuda olebılırsın yada ne bılıyım bı anda trafık kazası olabılır her sey gerceklesebılır bızde buna kader dıoruz sana bu ruyada sanırım su annatılıor bak kardesım senın kulagına kupe olsun kı hayat kısadır ne zmn ne olacagı bellı degıl ona gore ayagını denk al demek ıstenıor kasının kaşınması da we senın ondan sonra dıkkatını cekmesıde bıraz dıkkatını ceksın hayat sadece su gunlerden ıbaret degıl anlamına gelıyor(tabii sanırım)[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 06 Temmuz 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
bi mağazadayım.etrafa bakıorum.sonra karşıda kasanın yanında küpeler görüorum.bi tanesini çok beğeniorum.oraya doğru gidicekken sol kaşımın üstü kaşınıo.hafifçe kaşıorum.sonra kasanın oraya gidiorum küpeyi alıorum.orda böyle minyon siyahsaçlı,beyaz tenli,siyah giysili bi kadın var.hintliler gibi giyinmiş.ona fiyatını soruorum sonra da küpedeki şeklin anlamını."ölüm işareti demek,senin alnındakinin aynısı" diyo. aynaya bakıyorum o kaşıdığım yerde şeklin aynısından var baya kabarmış beyaz etrafı da kızarmış..

simdi... engin bilgilerimle aydinlatiyim seni..
tarot fali bakarim,ayrica cou sey icime doar lol ..
mesela günesin dogusunu önceden tahmin edebilirim..
gözlerimle ,mouse 'a gerek kalmadan topicte acabiliom!
neyse
hmm... düsündüm tasindimda
ölümü aklina cok takmis olabilirsin...
ölümden korkmak ?
yada en son demonlar ve seytanla ilgili bi film izlemissindir, icinde vampirisimsi bi yaratik olma coskusu vardir..

evet evet küpeyle baglantisini cözdüm ben olayin....
birilerinin zamaninda dediklerini dinlememissin ,simdi basina bisi gelcek akillancaksin....
Ve ya büyük bi hata yapcaksin.... yada yapmissin, bunu simdi farketceksin..
kulagina küpe olsun lafindan yola cikiyoruz =)
Alninda o isaretin olmasida , bu yaptigin hatanin senin alninin yazisi olucagina bir kanit!
kisacasi... dikkat et =P
cok pis sallarim....cok karamsar oldu galiba...
tamam bosver o zaman, takma sen dediklerimi ..

[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 06 Temmuz 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hintli fantazin olabilir mi? :D[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Sosyal ağlarda paylaş

Yok arkadaslar ne k. acikti nede olumu kafama takan bi adamim nereden cikti da bole bişi gordum bilmiyorum ama elbet bir meali olmali... Boyle yorumlarla ugrasan da kimse yok herhalde patide...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 06 Temmuz 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
bi mağazadayım.etrafa bakıorum.sonra karşıda kasanın yanında küpeler görüorum.bi tanesini çok beğeniorum.oraya doğru gidicekken sol kaşımın üstü kaşınıo.hafifçe kaşıorum.sonra kasanın oraya gidiorum küpeyi alıorum.orda böyle minyon siyahsaçlı,beyaz tenli,siyah giysili bi kadın var.hintliler gibi giyinmiş.ona fiyatını soruorum sonra da küpedeki şeklin anlamını."ölüm işareti demek,senin alnındakinin aynısı" diyo. aynaya bakıyorum o kaşıdığım yerde şeklin aynısından var baya kabarmış beyaz etrafı da kızarmış..

harry potter gibi:Donda da var ya yara izi..bence sana ömür verilmiş..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...