Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bi mağazadayım.etrafa bakıorum.sonra karşıda kasanın yanında küpeler görüorum.bi tanesini çok beğeniorum.oraya doğru gidicekken sol kaşımın üstü kaşınıo.hafifçe kaşıorum.sonra kasanın oraya gidiorum küpeyi alıorum.orda böyle minyon siyahsaçlı,beyaz tenli,siyah giysili bi kadın var.hintliler gibi giyinmiş.ona fiyatını soruorum sonra da küpedeki şeklin anlamını."ölüm işareti demek,senin alnındakinin aynısı" diyo. aynaya bakıyorum o kaşıdığım yerde şeklin aynısından var baya kabarmış beyaz etrafı da kızarmış..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 3vakte kadar olceksn:P muhtemelen izledgn biseylerden fln etkilenmissindir msjli bisye cok benzemiyo[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Rüya yorumcusu Pati var mı bilmiyorum.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ınsallah vardir. Cok enteresan geldi cunku...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 dostum bence sen lanetlenmissin[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yok dostum lanet degilde ! işte her neyse biri yorumlasa fena olmas...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ömrün uzamış[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Pek bı bılgım yok ama sımdı kendı kafamdan soyluorum we sanırım dogru dusunuyorumdur... Kupe ne demektır;hanı buyukler soyler bak bu kulagına kupe olsun dıye işte kupe nasıhat demektır olum işaretı ıse olumun hıcte uzak olmadı senı her yerde yakalayabılecegıdır(sanırım tabı) ornegın yolda yururken bı anda sıcaktan olebılırsın bı anda uykuda olebılırsın yada ne bılıyım bı anda trafık kazası olabılır her sey gerceklesebılır bızde buna kader dıoruz sana bu ruyada sanırım su annatılıor bak kardesım senın kulagına kupe olsun kı hayat kısadır ne zmn ne olacagı bellı degıl ona gore ayagını denk al demek ıstenıor kasının kaşınması da we senın ondan sonra dıkkatını cekmesıde bıraz dıkkatını ceksın hayat sadece su gunlerden ıbaret degıl anlamına gelıyor(tabii sanırım)[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Riehn, 06 Temmuz 2005 22:46 tarihinde demiş ki: bi mağazadayım.etrafa bakıorum.sonra karşıda kasanın yanında küpeler görüorum.bi tanesini çok beğeniorum.oraya doğru gidicekken sol kaşımın üstü kaşınıo.hafifçe kaşıorum.sonra kasanın oraya gidiorum küpeyi alıorum.orda böyle minyon siyahsaçlı,beyaz tenli,siyah giysili bi kadın var.hintliler gibi giyinmiş.ona fiyatını soruorum sonra da küpedeki şeklin anlamını."ölüm işareti demek,senin alnındakinin aynısı" diyo. aynaya bakıyorum o kaşıdığım yerde şeklin aynısından var baya kabarmış beyaz etrafı da kızarmış.. simdi... engin bilgilerimle aydinlatiyim seni.. tarot fali bakarim,ayrica cou sey icime doar lol .. mesela günesin dogusunu önceden tahmin edebilirim.. gözlerimle ,mouse 'a gerek kalmadan topicte acabiliom! neysehmm... düsündüm tasindimda ölümü aklina cok takmis olabilirsin... ölümden korkmak ? yada en son demonlar ve seytanla ilgili bi film izlemissindir, icinde vampirisimsi bi yaratik olma coskusu vardir.. evet evet küpeyle baglantisini cözdüm ben olayin.... birilerinin zamaninda dediklerini dinlememissin ,simdi basina bisi gelcek akillancaksin.... Ve ya büyük bi hata yapcaksin.... yada yapmissin, bunu simdi farketceksin.. kulagina küpe olsun lafindan yola cikiyoruz =) Alninda o isaretin olmasida , bu yaptigin hatanin senin alninin yazisi olucagina bir kanit! kisacasi... dikkat et =P cok pis sallarim....cok karamsar oldu galiba... tamam bosver o zaman, takma sen dediklerimi .. [signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own [Bu mesaj vaniLLe tarafından 06 Temmuz 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 lanetlenmişsin sen :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Rüyaların tersi çıkar derler... Umarım hayırlı bir rüyadır.[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yalan olmuşsun kardeş sen.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 çok yaşayacaksın herhalde ruyalar tersıne cıkar ya :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Daha önce böle bi topic açılmıştı fln :P Ya benim ruyalara gel alakaya sucuklu yumurta.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hintli fantazin olabilir mi? :D[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Khazab, 07 Temmuz 2005 01:24 tarihinde demiş ki: hintli fantazin olabilir mi? :D uhzau yok abi sanmam kesın hint klıbı ızlemıstır ızleyenler garip seyler goruor dıe duymustum :p[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yok arkadaslar ne k. acikti nede olumu kafama takan bi adamim nereden cikti da bole bişi gordum bilmiyorum ama elbet bir meali olmali... Boyle yorumlarla ugrasan da kimse yok herhalde patide...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 üç vakte kadar eline zaten sende olan bişi geçicek... salla salla nereye kadar[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 UP![signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Riehn, 06 Temmuz 2005 22:46 tarihinde demiş ki: bi mağazadayım.etrafa bakıorum.sonra karşıda kasanın yanında küpeler görüorum.bi tanesini çok beğeniorum.oraya doğru gidicekken sol kaşımın üstü kaşınıo.hafifçe kaşıorum.sonra kasanın oraya gidiorum küpeyi alıorum.orda böyle minyon siyahsaçlı,beyaz tenli,siyah giysili bi kadın var.hintliler gibi giyinmiş.ona fiyatını soruorum sonra da küpedeki şeklin anlamını."ölüm işareti demek,senin alnındakinin aynısı" diyo. aynaya bakıyorum o kaşıdığım yerde şeklin aynısından var baya kabarmış beyaz etrafı da kızarmış.. harry potter gibi:Donda da var ya yara izi..bence sana ömür verilmiş..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bı arkda solemıs omrun uzamıs dıe ruyada olum falan belırtısı omur uzaması derler ama bole kocakarıların yalancısıda olabılırız ....[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 o zaman ben 200 yaşı görürüm... :)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 şarkıcı olcakmışsın,ben baktım:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ruyanın anlamı, 2 küçük bir büyük mutluluk yaşayacaksın küçük mutluluklar hiç bişi eksiltmeyecek senden ama büyük mutluluk dikkatli olmassan başına iş açacak.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bi tarafın açık kalmış...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar