LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Teleskopa Canon EOS300d monte ederek çektim iksinide. İlk resim 2 resimin birleşiminden, ikincisi ise 5 resmin birleişiminden oluşuyor. Photoshopda contrast ve brightness ayarlaması yaptım.[signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Gözüküyo fotoğraflar baya da güzelmiş ha özendim teleskop felan mı alsam hmm..[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Şimdi public yaptim..unutmuşum...yine olmazsa url veirim[signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=1042854 burdan astronomiye gir orda ikisde[signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende gözüküyor. ciddi güzel çalışma tebrik ederim. oldum olası bu tür resimlere hastalığım vardır zaten, tam geldi oturdu:) teleskop mu alsam dedim bende bir an ama biraz karışık o bildiğim kadarıyla, beceremem heralde:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 güzelmiş valla tebrik ederim çok hoş :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 @Heffer Aslına bakarsan Ay'ı çekmenin pek bi zorluğu yok, ama gezegenleri(ki en iyi Jupiter ve Satürn görülüyo) çekmek oldukça zor. Bir kaç dnemem var ama başarısız sayılır. User friendly teleskoplar var, kullanışı gayet açık ve kolay olabilliyor.[signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD "Buyeka Şa Wayasa liki liki yawan gagat" ALİ G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 güzel hakketen..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ehe,cok guzel. ne bu?:)[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 nasil monta ettigini de anlatirsan sahane olacak[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Teleskop Meade ETX 125ec. Meade T Adapter diye bi parça var, onu takıyosun teleskopa(Teleskop tüpünün arkasında yeri var). Kameranın objektifini çıkarıp onun yerine T ring takıyosun. T ring, T adaptere bağlanmasını sağlıyor. Böylece kameradan bakınca teleskopa yansıyan görüntüyü görebiliosun. Yani teleskop kameranın objektifi haline geliyor. Istersen T adapterin içine teleskopun okuler lenslerinden bir tanesini koyup yakınlaştırma gücünüde artırabiliosun. ayinen böyle işte.[signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD "Buyeka Şa Wayasa liki liki yawan gagat" ALİ G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ha pahali oyuncakla yani :) hehe tamam anladim saol ben eski kamerami mekanik teleskobumun goz kismina dayayip resim cekerdim o kadar duzgun seyler cikmazdi da :P lens de cizilirdi bol bol simdi 350D ye hayatta yapmam boole bi oyuncak olmadan :D super cekimler yanniz orjinal boyutlarini isterim mumkunse[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Son çektiğim biriki resim daha koydum. Gezegenler pek başarılı değil ama Jupiterin çizgileri, Satürnün de halkaları en azında belli oluyor.[signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD "Buyeka Şa Wayasa liki liki yawan gagat" ALİ G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Oha Satürn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 muaha satürn süper cidden eline sağlık baya hoş :D[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 süper çalışmalar sevdim :) Aya dikilen bayraklar görünüo mu ? ehehe[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 uydu cekmek lazim ne kadar sufer olmazmiydi :)= var mi olabilitesi?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yarın sabaha güneşi istiyoruz ::)[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Filtresi yoksa yanmış gözleriyle kendi resmini koyar muhtemelen :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ehhe....evet ya güneş filtrem yok! Uydular,bazı çekimler sırasında geçerken güneşten ışık yansıtır, fotorafda beyaz ince bi çizgi olarak görülür ve bu çok kısa sürer, buna Iridium Flare deniyor ama bana olmadı, görmedim.[signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD "Buyeka Şa Wayasa liki liki yawan gagat" ALİ G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abi süper ya biraz bu teleskop muhabbetini anlatırmısın bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bişey duymuştum;Güneş filtresiz güneşe baktığın anda saniyenin 30'da 1'i kadar zamanda gözlerin kül oluyorr...[signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!! Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend DOUBLEM00N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 harbii ?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gozlerin kul olmuyor abi naptin... ama kor olma sansin coik yuksek[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ohanesburg ya ayip bole seyler koyma buralara sonra evine hirgiz girer...[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar