-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Thalion, 28 May 2003 14:06 tarihinde demiş ki: Hehe Meha hala yaşıyomusun yaw :) valla benimki öle 1000 satır değil ama dolu dolu geçti, 5.0 SNN pisikopat olarak başladım, TNN açıldı yanlış hatırlamıyorsam oraya geçtik pisikopat olarak devam, Mavi tanıştırmıştı ilk CS ile, sonra Farma geldi Farmaya geçtik BoS diye bir clan kurduk, TriggerM@ni@c fln, sonra DF'de oynayan TRK'nın kurucularından Evil CS'ye geçmek istediklerini söyledi, TRK'nın CS takımını kurdum BoS'dakiler ve birkaç yeni arkadaş ile, farmada her gece, her gün pisikopat=TRK= olarak girdik oynadık eğlendik, pekçok maç yaptık sadece WoL'e kurulduğumuz ilk gün yenildik ;) sonra bir gece TRK'nın yöneticileri Evil, Turk vs. ile tartıştık takım olarak TRK'dan ayrıldık.. CS'yi bırakma kararı aldık, ama arasıra da olsa girdiğimizde birlikte olalım diye OoO = Out of Order clan'ını kurduk, sonra da bıraktım CS'yi 7.0 da sanırım.. Hep söylerim güzel günlerdi, Meha'nın saydığı elemanların çoğu ile tanıştık kanka olduk, WoL'ler JA'lar, C4'ler ve pekçok klandan pekçok oyuncu ile Türkiyenin farklı yerlerinde buluştum tanıştım eğlendim etc.. O eğlenceli günlerde emeği geçen herkese de teşekkür edeyim bari tam olsun ;)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. hey gidi pisi heey ozledim abi eski ortamları ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 IMM Prawler 4 ever heh[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Valla yaw geçenlerde eskilerden 1-2 arkadaş ile karşılaştım andık o güzel günleri..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 geceleri falan ags ye gel oluyor bya eskilerden oyuncular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Edit : pardons 2 tane gitmiş..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. [Bu mesaj Thalion tarafından 29 May 2003 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ben oyun olayını bıraktım meha yaw, çalışıyorum istanbuldayım artık geceler de eve iş götürmek durumunda kaldığım oluyo vs. bundan sonra da bulaşmam sanırım artık online gaming olayına[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hm bakiyim ilk olarak 5.0 da baslamisdim arkadaslarla kendi aramizda oynardik ben deliler gibi netten oynardim o aralar sabah aksam istisnasiz sonralarda netten oynarken saat sabaha karsi viking diye bir eleman vardi ScF(ilk scf) den neyse konusduk ettik milletle tanisdim ettim falan ScF oldum (ScF.mAd) ;) ilk clanim, insan dahada ciddi hissediyordu kendini clan varya hehe neyse sonralarda funky diye bir cafe vardi [e]lite diye bir clan varmis :p her antalyali cs oynayanin gazi gidipde elitele mac yapmakdir hos yapipda yenen olmadi ;) bizde o gazla gidip geyige girdik hardcore la ve ethernityle seri ile tanistik :) ust katimiz vardi coluk cocugu sokmadigimiz ilk baslarda superdi sonra bloodyle falanda tanisdik surekli geyik evim gibi olmusdu uzun sure sonra ScF dagaldi o aralarda boslukdayim nettyken [S&D] diye bir clan dikkatimi cekiyordu cok guzel oynayan elemanlar falan vardi headhunter kral falan vardi sanirim neyse biraz ugrasip [S&D] olmusdum oda fazla uzun surmedi :) sonra girdikce dagaliyo piskolojisi basladi uzak duriyim dedim neyse o aralar en cs nin abarti donemi millet cafelerde saatlerce sira bekledigi zamanlar bi yandan ultima online denen mereti oynuyorum biri ultima cd si getirdi aa bu neymis guzel bisey falan filan derken herkezi ultimaya alistirdim snn de ne zamanlar gecirdik falan ayni andada jackalla konusuyoruz bunlarin p.s diye bi clanlari vardi :p sadece geyik yapardik sonra mehanixle falan tanisdim bakdim salagin teki gibi geldi bana :p (saka aptal daha dogru olur :) ) uo muhabbeti cs falan derken =thh= olduk ama o kadar kaptirmisizki uo ya cs oynayan yok uzun sure alakamiz kalmadi cs den sonra uzun zaman gecdikden sonra 1-2 saf kendi kendilerine dagatti thh i sonradanda bakdim clan olayi ve cs delikanliyi bozuyormus (yalan) saka falan hala oynuyorum burda lan partyler donuyor hala bitmedi cs ne oyunsa hos uoda aynen duruyo o ayri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 uo ya zaten kaptırana olmuştu..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 .S.I.G.M.A.Z. :rock: :tebrikz:[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... The Call oF Cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Invulon, 30 May 2003 18:22 tarihinde demiş ki: hm bakiyim ilk olarak 5.0 da baslamisdim arkadaslarla kendi aramizda oynardik ben deliler gibi netten oynardim o aralar sabah aksam istisnasiz sonralarda netten oynarken saat sabaha karsi viking diye bir eleman vardi ScF(ilk scf) den neyse konusduk ettik milletle tanisdim ettim falan ScF oldum (ScF.mAd) ;) ilk clanim, insan dahada ciddi hissediyordu kendini clan varya hehe neyse sonralarda funky diye bir cafe vardi [e]lite diye bir clan varmis :p her antalyali cs oynayanin gazi gidipde elitele mac yapmakdir hos yapipda yenen olmadi ;) bizde o gazla gidip geyige girdik hardcore la ve ethernityle seri ile tanistik :) ust katimiz vardi coluk cocugu sokmadigimiz ilk baslarda superdi sonra bloodyle falanda tanisdik surekli geyik evim gibi olmusdu uzun sure sonra ScF dagaldi o aralarda boslukdayim nettyken [S&D] diye bir clan dikkatimi cekiyordu cok guzel oynayan elemanlar falan vardi headhunter kral falan vardi sanirim neyse biraz ugrasip [S&D] olmusdum oda fazla uzun surmedi :) sonra girdikce dagaliyo piskolojisi basladi uzak duriyim dedim neyse o aralar en cs nin abarti donemi millet cafelerde saatlerce sira bekledigi zamanlar bi yandan ultima online denen mereti oynuyorum biri ultima cd si getirdi aa bu neymis guzel bisey falan filan derken herkezi ultimaya alistirdim snn de ne zamanlar gecirdik falan ayni andada jackalla konusuyoruz bunlarin p.s diye bi clanlari vardi :p sadece geyik yapardik sonra mehanixle falan tanisdim bakdim salagin teki gibi geldi bana :p (saka aptal daha dogru olur :) ) uo muhabbeti cs falan derken =thh= olduk ama o kadar kaptirmisizki uo ya cs oynayan yok uzun sure alakamiz kalmadi cs den sonra uzun zaman gecdikden sonra 1-2 saf kendi kendilerine dagatti thh i sonradanda bakdim clan olayi ve cs delikanliyi bozuyormus (yalan) saka falan hala oynuyorum burda lan partyler donuyor hala bitmedi cs ne oyunsa hos uoda aynen duruyo o ayri :) olm saka maka 2 oyunuda bi turlu ogrenemedin ha euheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 topiği ögrünce bir anda gözlerim yaşardı amma olmuş ya... sene 1999 hatırlarsınız deprem olmuştu o yıl okullar geç felan açılmıştı lise 1 deydim (kadıköy anadolu lisesi) biz de arkadaşlarla yeni çıkan quake3 ü oynuyordum okulun yakınlarında bir kaç kafe vardı (ares- planet) evde bilgisyaraımda yoktu (berbat oynuyordum) sonra bir gün kafedeyken üst sınıflardan bir kaç kişi cs onyuoyrlardı d (sonradan öğrendim oynadıkları beta 4 müş) bende girebilir miyim dedim ( hayatımda hl dahi oynamadım oynamıyacam da berbat animasyonlara sahip bir oyun) assault mapi açıktı ve teror düm silah almayı da bilmiyordum öle gezip duruyordum. sonra gene bir eleman geldi bana silah almayı gösterdi ve birikmiş paramla 5-1 aldı (ismini hala bilmem) sonra full zırh çekip ct lerin üstüne saldı :) bendeki cs aşkı da öyle başladı :) Biz okulca bu oyunu çok oynadık her cuma felan oynuyorduk hatta ( devasızlık hakkı 20 gün olduğu için o zamanlar) sınıfa gelince cs tayfasının olmadığını görüp kafeye gider 10-12 saat (yanlış değil kanıtları mevcuttur) cs oynadığımızı bilirim. BEn bir de lise1 den dershaneye gitmeye başladığım için hafta sonları da ddeliler gibi oynamaya başladım . Beta 6.1 zamanı yalvar yakar mahllemdeki yeni açılan kafeye cs yi kurdum (iddiaya girerim ki ist. Bostancıya bu oyunu ben getirdim :) ) sonra cs2yi mahallemdeki arkadaşlara da öğrettim hatta yeni arkadaşlar edindik. Bir de okuldan bir arkadaşım vardı. O da hep netten oynardı (eski Hazreti [Hz] kılanının taktiklerini ayarlayan elemandı) ou kafaladım ve arklarımla kurduğumuz anlamsız klana katılmasını sağladım kadıköyde bir kaç maç yaptık (çok başarılı değildik ) ama nasıl oluyorsa arklarımın hepsi kafede oynarken coşuyolar ama aynı adamlarla klan maçı yaptıklarında elleri ayaklarına dolanıyordu. neyse 2000 yılında ilk level turnuvasına şans eseri katılmaya hak kazandık. (doğru düzgün ciddi 1 kere klan maçı yapmıştık) maçtan on saat önce (gece on iki gibi maç da sabah onda) bir adamım kapris yaptı ve ben gelmiyorum dedi. Onun yerine cs özürlü bir arkımı aceleyle takıma ekledik sabah ve maça gittik 6-1 (5) kişi oynamamıza rağmen berbere kalıp elenen tek takım olduk (sniper ım tek başına kaldığında iki mermiyle 4 kişiyi arka arkaya vurup turnuvunanın en iyi hareketini yapmıştı. ama kimse bunda nsöz etmedi bile :) ) sonra zaten cs yi azalttım ve öss ye hazırlanmak zorunda kaldım. Klan arkadaşlarıma da uo yu öğrettim (snn serveri ilk oynayanlardanım) adamlar cs yi unuttu bir anda. Sonunda elime ne geçti üniverstede okuyorum ve silahımı duvara astım (zorunlu emekli oldum). meydanı da çoluk çocuğa bıraktım. en son geçen gün kafe de klanin hepsi buluştuk ve cs oynadık çok hava atan bir kaç veletle oynadık. hepimiz paslanmış çivi gibiydik ama paslanmış çivi daha zararlı olabiliyormuş :) :) :)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ben 3.1 de başlamıştım. Açıkçası zaman ve detay hatırlamıyorum. Arada TONT10 larla fln oynamaya başlamıştık. O sıralar onlar n00b'tu tabii =) Gerçi Quake'ten gelenler n00b olmuyodu ama alışmak zaman alıyodu. Onlarla fln oynardık sora onlar koptu gitti =) Dodo fln vardı, gören olursa selam sölesin eheh. Birofilo vardı awm baya kapışırdık karşılıklı onunla diye hatırlıyorum =) Warriors of Light'tı sanırım (?) Oha ya zamanında 'kenk' olduğum adamları hatırlamıyorum =( Ama neden bilmem, hiç klana girmedim. Kasmak istemiyişimden midir nedir. Gerçi çoğu klana girebilirdimde =) Kariyer yapardım isteseydim eheh Gel zaman git zaman 7.1'dede nette oynarken 5-10 tane adamın, üst üste 6-7 el fln fix headshot gidince, ana avrat küfürlerinden sonra bıraktım. =) Hatta en çok küfredenin nicki 2pac'ti sanırım =)[hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 20 June 2003 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 PentiumIII ve aLen cok iyi oynarlardi..Aklimda ba$ka bir$ey kalmadi ilk ba$ladigim zamanlara dair..3.1'di versiyon.(Beta :)) Bizim sinif olaraktan Profound(Cret,Visualone) ve Challanger ve ben bayagi bir oynardik.. Guzel gunlerdi beah.. *! sniff *[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 PIII 14 yaşındaydı o zmanlar. Birinin kardeşiydi, kimdi hatırlamıyorum. Ama tam p.ç bi herifti eheh[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Neyse..Bo$ yere oynamami$im iyiki 2 sene boyunca.Bir acayim $u oyunu dedim.Sonuc; [hline]tHe Original fi$h®[Bu mesaj -Wissy tarafından 20 June 2003 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 =) haha[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 başladım az az oynadık işte, eve düzgün bi makina gelince geliştirdik; SvK klanını kurdum, gerçekten ii olduguna(ilk halina bakıldıgında) ve daha da ii olacagına inandıgım yerlere getrdim. ama daha da önemlisi çok ii arkadaşlar kazandın ve ii bir ortamım oldu. CS'ye başlarken 18 kişi olan icq listem, SvK'yı kurduktan sonra 300 kişi şuan :) ... BAzıları artık eskidi, çok oynandı gibi nedenlerle bıraksa da serverlardaki (bazılarında) ortam ve klan maçlarındaki takın oyunu oynama duygusu çok şeye bedel. .[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul [Bu mesaj -Legendary- tarafından 21 June 2003 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 vay be.[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Mephinx, 24 June 2003 15:36 tarihinde demiş ki: vay be.[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir w7f?![hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 cok guzel anılar...[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Wishmaster(Wissy) Vs Crusader(Julias) Cs Maci Sonucu.. Wish:30 - Cru:20.. Crusader e gelecek hayatinda ba$arilar ve en kisa zamanda CS ogrenmesini diliyoruz.. :) *! no offense *[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: -Wissy, 24 June 2003 17:49 tarihinde demiş ki: said: Mephinx, 24 June 2003 15:36 tarihinde demiş ki: vay be.[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir w7f?![hline]tHe Original fi$h® cs den bi kaç eski adam gorünce hüzünlendim..[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar