Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İce Wizard!

Foxy

Öne çıkan mesajlar

bi kere dark sm ler salak mezzlerini kullaniolar dolayisiyla benim 1.20 lik mezzim bosa gitmis oluo. ikincisi supp sm ye gore dd caster her zmn daha yavas tahribat yapar. yani mezzledigimiz gruba pba ile dalmak ayri olay dd ile dalmak ayri olay. supp sm leri tercih ederim grubumda. ama her yer dark oldugu icin dark sm alinio mecburen. ha tamam rc rm ile gusel oluolar ama ben her zmn 2 supp sm den yanayim. bwc deyken kac kere zerg clean ettik 2 supp sm le. dark sm le yapamayacagin seyleri supp sm ile yaparsin. supp sm gerektiginde base dd atar avg. dmg verir. veya high rankte 41 35 yapar min.dmg yukselir. bunlar benim sahsi fikirlerim. grupta pba her zmn iyidir dd ye gore. birden fazla pba daha da iyidir.

hancer iyide sonucta bisiler yapmak istiosan bi takim seylere katlanicaksin. madem camp etmek zor gelio ml7 farmlarina katilip para kasmani oneririm. yada arkadaslarinla maati fln farmlayabilirsin. gsv scrollari da para edio. yada ne biliim illa alicagin arti de yogunlascagina sote ama kiymetli artilere raid yapabilirsin arkadas grubunla. bunca turkun oldugu bi yerde bunu yapicak ortamim yoktu deme valla 1.katta oturuom kafam dik atarim kendimi kesin sonuc versin die lol.[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid
Sosyal ağlarda paylaş

grup setup olayi tartisilir sonucta tanki bol gruba pac/mend healer yerine pac/aug healer almak durumunda kalirsin avg.healin duser. bu demek degilki tank grup kotu. ayrica pba dan kacarlar demissin tamam iste hareket etmeye zorluosun adamlari isterlerse mezzi purgelesinler alirlar ellerine ae stuni oynarlar pba la kardes kardes :) zaten is heal edenleri yatirmaya bakio. cleric ve druidler inerse pba wave de gerisi cake. ha saglam setup varsa karsinda tamamen acikta gezen skald ve lite tankin assistine kalio. pba olan gruplarda healerlar daha az dikkat cekio bu da bi gercek. hem tank train alirsan kosup pba icine cicek gibi dagilmalarini sagliosun. ya sonucta bahsettiklerim videoluk combatlar. ve tercih meselesi sahsen high rank pba hem oynamayi hemde grubumda gormeyi isterim. bu arada supp sm ler str con debuff olayina da girio biliosun.
ya zegnacim ikimizde mid iz zaten birbirimize annatmaya gerek yok. maksat yeni oynicaklar bilinclensin hehe[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 07 Haziran 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
said:
asdasd, 07 Haziran 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
dark sm kesinlikle grupta sup sm den daha kötü, mercde Dirty Trick up sa merci alabilcek bi meelee class yok buna vampiir de dahil, ben rr4 thane le self buffla duel yaptım 10 vampiirden 8 ini dövüyorum bufflıysam duel kaybetmiyorum

dark sm nin supp sm den grpta "kesinlikle" daha kotu oldugunu neye dayanarak soyluyorsun?

merak ettim soyle bende bileyim :)

akildanmi soyluyosun bunu? midgardda gelişmiş bi area stun war diğer realmlarda milleti 10 sn de gebertme şansı yokken bunu midgardda sup sm + healer la yapabiliyosun...[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 07 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki:

2bm champ/hero light eld veya 2 merc cabby theurg sorc oyle bi ezerki o grubu :(
moc3 oldugunu farzediyorum supp sm de , moc downken zephyr i gectim , twf atarlar , cast edemez hic bisi :/

ewet bunların purge ünün up olmadını we mezzemediklerini farz ediyoruz gebermeleri için 10 sn leri war.
bu soylediğin classlardan hiçbiri twf atamaz...
çok değil yaz sonu movie gelir elinizi, ya sup sm yada warlockla pba movieisi.[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trunbrelenor, 07 Haziran 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
hancer iyide sonucta bisiler yapmak istiosan bi takim seylere katlanicaksin. madem camp etmek zor gelio ml7 farmlarina katilip para kasmani oneririm. yada arkadaslarinla maati fln farmlayabilirsin. gsv scrollari da para edio. yada ne biliim illa alicagin arti de yogunlascagina sote ama kiymetli artilere raid yapabilirsin arkadas grubunla. bunca turkun oldugu bi yerde bunu yapicak ortamim yoktu deme valla 1.katta oturuom kafam dik atarim kendimi kesin sonuc versin die lol.

Ah be güzelim birazcık dikkatli okusan :D para war dedim 7p o cloak için verilmişse wardır demektir zaten :D 2. olarakta ben grp bulamadım demedim. boşa denk gelen saatler sabah 4-7 arasıydı ve kimse yoktu dogal olarak :D sonucta turkler toparlnadıkmı tam oluyoduk ... hoş ki benim gibi arada olan turkler icin ayrılan türkler bile bi araya geliyordu... Katlanıcaksın demişsin.. sonuçta ben katlanmamayı tercih ettim. En iyi haliyle 5-6 ay rve ye harcayip ordan rvr ye geçmek zor geldi... Sartlar eskisi gibi 24 saat kastirmirtmiyor adamı... Ama sonuçta bu oyunda her zaman bi denge söz konusu. asıl konuda bu ... topicte ice wizzard. Sonuçta ice wizardi OYNAMASINI vede OYNATMASINI bilenler her türlü alemi yarar :D bu teorinin aynısı daoctaki tüm charlar icin geçerli çünkü bu oyun kesinlikle solo tasarımı olan bir oyun degil... Oynu bilen adamlarla düzgün grp kur... realm farketmez sonucta... rr12 kılda tügde yeri geldiginde bişi yapamıyabilir. Sonucta bu oynuyanla alakalı
P.S.(Edit) : Atma kendini o kadar yükseklerden aşagı ziyan olma :D
[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One)
WoW : }{an©e® -> LvL 33 Human Warior / Burning Legion

[Bu mesaj Hancer tarafından 08 Haziran 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 08 Haziran 2005 11:18 tarihinde demiş ki:
said:

akildanmi soyluyosun bunu? midgardda gelişmiş bi area stun war diğer realmlarda milleti 10 sn de gebertme şansı yokken bunu midgardda sup sm + healer la yapabiliyosun...

tesekkur ederim rr4 charinla bana midgardi ogrettigin icin ;)

Hersey Realm Rankmi sence?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired

Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US

Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

akildanmi soyluyosun bunu? midgardda gelişmiş bi area stun war diğer realmlarda milleti 10 sn de gebertme şansı yokken bunu midgardda sup sm + healer la yapabiliyosun...

ne alakası war? şuan o charıda kullanmıyorum yeni bi char yapıyorum ama şuınu idda ederimki daocu senden daha iyi biliyorum, bunu istediğin realmda istediğin şeyle karşılaştırabiliriz.
bi chara bağlı kalıp sadece onun özelliklerini bilip onu güçlendirmektense oyundaki tüm charların ne yaptığını bilip ona göre hareket etmek daha iyidir. junk armorlu thane le rr6 scout rr5 armsman rr5 vampiir rr7 blademaster vb.... classları zorlanmadan alabiliyorum
edit: sen grp içi dark sm ye sup sm den daha iyi diyosan sana dicek başka bi laf bulamıyorum...
[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)

[Bu mesaj asdasd tarafından 08 Haziran 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asdasd, 08 Haziran 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
said:
said:

ne alakası war? şuan o charıda kullanmıyorum yeni bi char yapıyorum ama şuınu idda ederimki daocu senden daha iyi biliyorum, bunu istediğin realmda istediğin şeyle karşılaştırabiliriz.
bi chara bağlı kalıp sadece onun özelliklerini bilip onu güçlendirmektense oyundaki tüm charların ne yaptığını bilip ona göre hareket etmek daha iyidir. junk armorlu thane le rr6 scout rr5 armsman rr5 vampiir rr7 blademaster vb.... classları zorlanmadan alabiliyorum

Sungur dan daha iyi bilmek :D çok büyük bi iddiadır :D sonuçta alamazsın diye bir kural yok sen oynamayi bilirsin :D ama karşındakini nasıl biri oldugunu asla bilemezsin :D bu oyunda unutmaki rr toplamak çok kolay bunu kesinlikle iddia ediyorum! bir grpla veya zerg le gezerek hiç bişi yapmadan deli gibi rr toplarsin ama asil marifet soloyken 2-3 kişi alırken yada fg iken 2-3 fg almaya başladıgın zamanlarda başlıyor. herkezin oyunda iyi oldugu yönler war... ben ice wizzle soloya cikip cok farmladim ama bundan su dakikaya kadar hiç bahsetmedim :D sonuçta iyi oynamakta önemlidir karşındaki adamlarda ne canlar eridi (aslında dondu :D) elimde... ama daha adamları bile görmeden cook öldüm cok :D ben sadece 2 char a bağlı kaldım yaladim yuttum :Dve 2 sininde neler yapabilicegini neler yapamıyacagını çook iyi bilirim :D hepsiyle belirli bi süre oynamak asla seni uzman yapmaz sadece ne oldugunu tanımana izin verir diyeyim dip not olarak :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Sosyal ağlarda paylaş

eleman sonuçta o muhabbete getirmiş, rr 4 olunca daocu bilmio gibi falan ama ben bunu yeniden söylüyorum daocu ondan daha iyi biliyorum.
ben ne adamlar gördüm sadece bi karakterle oynayıp diğer karakter bi cast ettinde falan ohaa ne güzel cast edio, bu ne ya üstümdeki, adama niye wuramıyorum, adam nereye gitti diyen.
edit: aslında karakterle oynamak işi olmadığını bende biliyorum ama maymun iştahlılıktan tüm charları oynadım. genelde camelotun sitelerinden neyin ne oldunu okuyarak öğrendim, catacombs çıktıktan 1 gün sonra yeni gelen classların tüm özelliğini ezberlemiştim
[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)

[Bu mesaj asdasd tarafından 08 Haziran 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen benim total char rp lerimi nerden biliyosun? sanki daoc başladığından benri ben bi o thane le oynadım, 2 - 2.5 yıl arası italyde oynadım, 1.5 yıldırda usa da oynuyorum bu 1.5 yılda 50 svg 50 skald 50 merc yaptım ama hepsini sildim.

mesela bu pba işi albion weya hibernia için kötü olabilir ama area stun olan bi realmda pba kesinlikle dd classtan daha çok iş yapıyo. bunu yaşıyarakta görüyosun zaten, grp içinde rr3 sup SM le rr10 dark rm dan daha çok rpts farmlıyabiliyosun, iyi bi healer + BG olduğu zaman ki bu bizim eküride war hala dark specte israrcı olmanın anlamı kalmıyo...[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sosyal ağlarda paylaş

zegna bunca zamanda su forumlarda US serverlarda oynayanlarla tartismaya girmenin zaman kaybi oldugunu ogrenemedin bi. dikkat edersen exc da oynayanlarin fikirleri hep birbirine benziyo, ayni sekilde US oyuncularinin fikirleride kendi arasinda birbirlerinkine benziyo. senin onlari anlaman icin gidip orda oynaman, onlarinda exc oyuncularini anlamasi icin gelip burda oynamalari lazim sanirim.

said:
Sethlor, 08 Haziran 2005 08:19 tarihinde demiş ki:
3 healer fantezi bence casterı fazla olan gruplar uzer

mesela bu eleman exc da oynuyo olupta sunu soylese gotumle gulerdimde, artik komik gelmiyo US de oynayanlarin soyledikleri cunku gercekten ordaki rvr ile bizdeki rvr cok farkli. exc 'da ezik sayilabilcek bi grp setup ile adamlar US de catir catir oynayabiliyo demekki.[signature][hline]Alvira
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 08 Haziran 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
yavash biraz ya rr4 grubu kesersin belki :) main CC herkezi mezzlicek , kimsede purge olmiyacak + divine Int. up olmayacak , anca oyle.

mezze purge çektikten sonra instant area stuna karşı bişey yapamazlar + isterse 3k lık di açık olsun o spiritmasterın 1 pba sını 0 lar ancak.[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu konu yanlış yerde tartışılıyor.. sonucta arkadaş ice wizz seçimiyle iligli bi soru sormuş biz bunu mid. e taşıdık mid de veyta hib de mi bu ice wizz ?? weya surda tartısanlardan kaçtanesi ice wizz ? 8-) sonuçta arkadaşa cevap vermesi gereken insanların burda tartışması gerekir. konu kimin pbaoe si daha iyi degil :-) ice wizzard ile fire wizzard arasındaki farklılıklar :D sonucta unutmayalımki bu oyunda earth wizzard da war :yapma: arkadaşal bunu açıklamak gerek....
rvr tecrübesine gelince us ve eu daki rvr farkını söyliyen arkadaşa +1 diyorum oynuyanlar çok farklı :D bu demektirki benim en baştan beri demeye çalıştıgım şeyi ortaya çıkartıyor... oynayan mid de olsa earth wizard da olsa çok uberda olabilir çok kötüde olabilir... hiç beklenmiyen adamlar hiç beklenmedik işler yapabilir unutmayalım :-o zamaninda reaverlarin yardıgı gibi :-o[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Sosyal ağlarda paylaş

işte bize göre dark sm li grp kötü oluyo we bu grp expda iş yapıo size görede tam tersi.[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 09 Haziran 2005 15:23 tarihinde demiş ki:
gilth, mixal cocukluk arkadasim noldu :)

Arkadashin solo ozurlumu? neden en az 5 kishilik st grplarinda zergliyo sonrada /laugh /rude yapio anlamadim? salakmi? olsa gerek. Ben bu arada yeni minstrel kasiyorum adi Siktifil, arada sirada binfille duo yapiyorum... Minceri sadece binfille duo ichin achtim zaten yoksa hib/prydwen oynuodum.. Ve kach 3-4 kishilik grplar aldik binfille benim rr3 olmama ve rog giymeme ragmen hala(seti hala yaptirmaktayimda, bi bitsin de ....)

Mixal'a ilet st arklarindan ayri gezsin bence adamin /stat lari ne zaman baksam benden kotu abi ya rr3 olmama ragmen lol, 5 kishilik grpda 200 rp alirsin kishi bashina ortalama, yani daha iyi solo git daha chok geberirsin ama sana saygi duyar millet bide daha cok rp alirsin... Daha bi kere solo yakalamadim...(binfille'de oynuorum bu arada, yakaladim bi kach kere solo malice charge kullandi salak genede geberdi, biraksin bu oyunu)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen
Soon will be back at Albion/Exc!!!(xping,mling,artiing a Minstrel)...
Sosyal ağlarda paylaş

o gerizekali rude cekmeyi biraktiginda bende duzeltirim aksanimi etc... ben qqlamiyorum sadece anlamadigimdan sorum bir insan ozurlu olmasi gerekir 5-6 kishilik st grubuyla 1 ini aldiktan sonra /rude cekiosa, neyse lol beklesin o rr5 olayimda gorecez o zmn.

bu arada her zaman st grubunda duoda deil, 3 hafta oldu ben gireli alb/exc'a tekrar, vede 2 haftadir rvr yapiorum benodada bleddede emaindede 5 kishiyle grpdalar hunter+sb habire anlamadim, ok zergli olabilir, alblerin ne kadar lame oldugunu bende biliyorum, hib oynayinca anladim zatende, beni gicik eden habire rude cekmesi...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

ok o zaman bilmiodum da bana da rude cekio amaaaaan boshver urashamam :), ben oynarim oyunumu lol

bu arada malice chargle kestim onu :P yani valla yeteneksiz :P
hehe shaka shaka, rr7 olmushsa vardir bi olayi[signature][hline]Daoc: LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...